Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Radīti medībām līdzenumos un mežā sausā laikā un visām citām āra aktivitātēm.

4 mm biezās neoprēna oderes dēļ, šie izturīgie un siltie zābaki ļauj droši pārvietoties pa visu veidu reljefiem un nodrošina optimālu termoizolāciju. Elastīgi, viegli uzvelkami zābaki.

Bez virsmas: 25.0% Etilēna propilēna Diene monomēra gumija, 75.0% Dabiskā kaučuka latekss; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Stirolbutadiēnkaučuka latekss; Iekšzole: 100.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Vidēji augsts stulms, izvirzījums aizmugurē atvieglo zābaku novilkšanu.

Saķere

Zole ar 5 mm platiem izciļņiem un rievojumu, kas nodrošina labu saķeri.

Amortizācija

“Cushion System” amortizācija papēžos nodrošina trieciena absorbciju staigājot.

Siltums

Jūsu kājas sildīs 4 mm biezā neoprēna odere.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Sastāvdaļas ir izturīgas pret nodilumu un caurduršanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izturīgi, ilgstošai lietošanai izstrādāti zābaki.

Mūsu “Sibir 300” puszābaki ir elastīgi un ūdensnecaurlaidīgi, to stulms izstrādāts no daudzslāņu dabiskā kaučuka, kas nodrošina nodilumizturību un izturību pret caurduršanu, kā arī tiem ir 100% gumijas zole. Tas nozīmē, ka jūs varat ērti doties medībās un pastaigāties arī mežos ar nelīdzenu reljefu un naidīgiem savvaļas augiem, piemēram, kazenājiem, un citiem ērkšķainiem augiem.

Zābaki ar neoprēna oderes siltinājumu pasargās jūsu kājas no aukstuma.

Mūsu dizaina komanda šos siltos puszābakus izstrādājusi, domājot par mednieku komfortu. Mūsu mērķis?4 mm neoprēna odere palīdz pasargāt Jūsu kājas no mitruma un aukstuma.Neatkarīgi no tā, vai aktīvās medībās kopā ar suņiem meklējat slokas, fazānus, irbes, trušus un citus mazos medījamos dzīvniekus, vai piedalāties lielo medījamo dzīvnieku dzinējmedībās, Jūsu kājas vienmēr būs pasargātas, lai Jūs varētu pilnībā izbaudīt savu vaļasprieku.

Triecienu absorbcija papēdī:Inovatīva staigāšanas sistēma.

Šajā modelī iestrādāta “Cushion System” amortizācija:vienkārši sakot, zole staigājot efektīvi absorbē triecienus.Kā?Pateicoties papēža daļā iestrādātajai amortizācijai.Jūsu pēda nejutīs tik daudz triecienu un mazāk nogurs:“Cushion System” nodrošina jūsu pēdu aizsardzību, absorbējot triecienus un vienmērīgi sadalot tos.Tas nozīmē, ka staigājot jūs ilgāk jutīsieties ērti un jūsu gaita būs viegla un ātra.

Šo medību zābaku papildu priekšrocības.

Šie zābaki ir zemāki nekā parasti, kā arī tiem ir 4 mm bieza, antibakteriāla iekšzole, kas uzsūc mitrumu.Turklāt tiem ir 5 mm plati izciļņi un rievojums, kas nodrošina uzlabotu saķeri un novērš netīrumu uzkrāšanos.Ļoti praktiski zābaki, kas ir ērti uzvelkami un novelkami, vidēja augstuma stulma aizmugurē ir iestrādāta mēlīte. Varat vilkt arī absorbējošas zeķes, lai regulētu sviedrus.

Lielisks produkts zemām temperatūrām.

Šie ērtie un vieglie zābaki nodrošina labu aizsardzību pret aukstumu rudenī un ziemā. Lieliski piemēroti dzinējmedībām nedaudz applūdušās vietās (birzīs, līdzenumos utt.). Ieteicams izvēlēties par izmēru lielākus zābakus kā parasti, ja vēlaties tajos valkāt biezas zeķes.

Kopšanas norādījumi.

Mēs zinām, ka jūs nevarat sagaidīt iespēju izmēģināt šos zābakus.Lai uzturētu zābakus labā darba kārtībā, pēc katras lietošanas reizes notīriet tos ar ūdeni un/vai ziepēm ar neitrālu pH līmeni (neizmantojiet cietas sukas vai abrazīvus sūkļus).Tad noslaukiet apavus ar drānu vai ļaujiet tiem nožūt labi vēdināmā vietā, sargājot no siltuma avotiem.Uzglabājiet zābakus vertikālā pozīcijā, nevis salocītus, lai izvairītos no gumijas nodilšanas vai plaisu veidošanās locījuma vietās.

Kā aizsargāt zābakus.

Lai nodrošinātu gumijas zābaku aizsardzību visa gada garumā, iesakām vairākas reizes gadā apstrādāt zābaku stulmus ar silikona bāzes aerosolu (zābaku atjaunošanas aerosols iegādājams tīmekļa vietnē).Silikons pārklāj gumiju ar aizsargslāni, pagarinot zābaku kalpošanas laiku.Uzglabājiet zābakus vertikālā pozīcijā, vēlams sausā un labi vēdināmā vietā, sargājot no mitruma.

Papildu informācija atbilstoši izmēram:zābaku pāra svars, kopējais zābaku garums un zābaku stulma garums iekšpusē.

39:1,35 kg;(kop. garums: 27,5 cm;iekšpusē: 23,5 cm).

40:1,42 kg;(kop. garums: 28 cm;iekšpusē: 24 cm).

41:1,48 kg;(kop. garums: 28,5 cm;iekšpusē: 24,5 cm).

42:1,56 kg;(kop. garums: 29 cm;iekšpusē: 25 cm).

43:1,63 kg;(kop. garums: 29,5 cm;iekšpusē: 25,5 cm).

44:1,69 kg;(kop. garums: 30 cm;iekšpusē: 26 cm).

45:1,79 kg;(kop. garums: 30,5 cm;iekšpusē: 26,5 cm).

46:1,86 kg;(kop. garums: 31 cm;iekšpusē: 27 cm).

Apakšstilba apkārtmērs 42. izmēram:41 cm

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi