Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8493872 2569082

Ūdensnecaurlaidīgi, izturīgi medību zābaki “Crosshunt 500”, brūni

90,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

// mērena slodze, nelīdzens apvidus, maz kazenāju // Pārklātas ādas ūdensnecaurlaidīgi zābaki, kas paredzēti visām āra un medību aktivitātēm.

PRIEKŠROCĪBAS

Svars

Staigājiet viegli:43. izmērs sver 680 g.

Saķere

Zole ar lieliem radzēm, kas piemērota pat dubļainam apvidum.

Griezuma komforts

Poliuretāna zolīte papildu komfortam.

Ūdensnecaurlaidīgs

Āda ar ūdensnecaurlaidīgu un elpojošu membrānu, iztur 8 stundas ūdenī.

Griezums

Divu zonu šņores, elastīga zole, 4 collu virsa, piemēroti nelīdzeniem reljefiem.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Pārklāta āda un akmeņu aizsargs pasargā pret kazenājiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izturība:

Mēs visi dodam priekšroku zābakiem, kas nenovalkājas, tos uzvelkot vien pāris reizes. Ar 1,8 mm biezo šķeltās ādas virsu, šie zābaki ir izgatavoti no nodilumizturīgiem materiāliem, kas kalpo ilgāk. Apakšdaļā (pirkstgalos, papēža un sānu daļās) iestrādātie sintētiski akmeņu aizsargi iztur pārgājienus pa visa veida grunts klājumiem.Nodilumizturīga divu materiālu zole un zoles radzes.Bez jebkādām šaubām:šie visiem medību izbraucieniem piemērotie zābaki jums kalpos vēl ilgi.

Komforts:

Komfortam ir ļoti svarīga loma garu un intensīvu pastaigu laikā; tādēļ mūsu produktu izstrādes komandas koncentrējas uz rūpēm par jūsu ķermeni. Lietā iekšzole pielāgojas jūsu pēdas izliekumiem.Sastāvdaļas ir ūdensnecaurlaidīgas un elpojošas.Zābaku piegriezums ierobežo cieto zonu veidošanos un piešķir jūsu gaitai elastību un vieglumu.Jūsu pēdas būs sajūsmā.

Atbalsts.

Jums ir apnikuši sastiepumi un locītavu sāpes pēc garas, medībās pavadītas dienas?Šiem zābakiem ir vidēji augsta virsa un pastiprināta šņorēšanas sistēma. Jūsu pēdām tiek nodrošināts stingrs atbalsts un jūs mierīgu prātu varat doties medībās jebkurā apvidū. Apavu zolē iestrādāts papildu stiegrojums.Šī daļa stingri balsta jūsu pēdas velvi.Slodze uz jūsu pēdām tiek samazināta un jūs varat justies daudz stabilāk. Jūsu potītēm nepieciešamais atbalsts un locītavu aizsardzība.

Kopšana.

Šo zābaku kopšana ir ļoti vienkārša.Nomazgājiet tos ar ziepēm un ūdeni; nav nepieciešamas smērvielas vai mazgāšanas līdzekļi.Kad apavi ir sausi, jūs varat uzklāt ūdensnecaurlaidības aerosolu, lai uz ādas aktivizētu ūdeni atgrūdošas īpašības.Lai āda saglabātos mīksta, neatstājiet apavus žāvēties stipra siltuma avota tiešā tuvumā.

sastāvs

sastāvs

Virsa: 30.0% Poliesteris, 70.0% Liellopu ādas garoza; Ārējās zoles materiāls: 50.0% Poliuretāns, 50.0% Sintētiskais kaučuks; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tīrā, sausā vietā. Iesakām zābakus rūpīgi notīrīt ar ūdeni un ziepēm, pirms tos noglabājat.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicami dzinējiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Jaunos “Solognac” modeļus vairāku mēnešu garumā pārbauda lietotāji, kuri nav “Decathlon” darbinieki.Viņu augstās kvalitātes prasības palīdz mums uzlabot produktu izstrādi un izgatavot šajā segmentā labākos zābakus. Izstrādes process noslēdzas ar zābaku un to sastāvdaļu pārbaudi laboratorijā, lai garantētu optimālu kvalitāti.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Fabriss:Kaislīgs mednieks, privātas mednieku apvienības vadītājs.“Es valkāju šos jaunā modeļa zābakus aptuveni 8 stundas dienā, vairāku mēnešu garumā.Man patīk to sniegtais komforts un izturība.Man ir ļoti augstas prasības attiecībā uz zābakiem, jo manām pēdām ir nepieciešamas rūpes un aizsardzība.Ja esat mednieks, kuram ir augstas prasības, šis modelis attaisnos visas jūsu cerības”.

Videoklipi