Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komanda izstrādāja šos peldēšanas bokseršortus maziem zēniem, kas atklāj ūdens priekus baseinā vai brīvā dabā.

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret hloru

Ieteicams neregulārai lietošanai līdz 100 aktivitātes stundām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Materiāls

Pamataudums:80,0% poliamīds, 20,0% elastāns.

Ļoti ērts un mīksts, ar izcilām elastīguma īpašībām.

Hlorēts ūdens var kaitēt peldkostīmiem, kas regulāri tiek valkāti peldbaseinā.Elastāna šķiedra, kas piešķir materiālam elastīgumu un padara to ērtu, ir arī diezgan trausla, nokļūstot saskarē ar hloru.

Modelis

Peldēšanas apģērbam, pirmkārt, ir jābūt bērnam ērtam. Tam jānodrošina bērnam kustību brīvība. Tādēļ ir svarīgi rūpīgi izvēlēties bērna peldēšanas apģērba modeli.



Peldēšanas bokseršorti ir ideāli piemēroti bērniem, kas dod priekšroku modelim, kas nodrošina lielāku nosegumu nekā klasiskās peldbikses.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams šļūkšanai no slīdkalniņiem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet bērnu peldēšanas bokseršortus sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi