Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8612278 4195052

Pašpiepūšams trekinga matracis MT100 L, 180 x 52 cm, 1 personai

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda, kuru veido trekinga entuziasti, izstrādāja šo kompakto matraci, lai nodrošinātu izolāciju no zemes un guļvietu, nakšņojot zem klajas debess.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Pašpiepūšams. Efektīvs divvirzienu ventilis ar pret atplūdi ērtai lietošanai.

Ērta pārvietošana

Sver 820 g. Tilpums: 7 litri. Ø 18 cm x 29 cm.Pārnēsāšanas soma.

Siltumizolācija

Izmantošana 2 sezonās (>5°).R vērtība pēc standarta ASTM F3340-18 prasībām: 2,7.

Gulēšanas kvalitāte

Izmēri: 180 x 52 x 2,5 cm. Siltumizolācija. Pielāgojams komforts.

Saķere

Pretslīdes silikona zonas. Samazina guļammaisa slīdēšanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pašpiepūšamā matrača princips

Pašpiepūšamais matracis sastāv no hermētiska apvalka, kas pielīmēts atvērtu šūnu struktūras putām, kurās cirkulē gaiss. Pēc matrača atlocīšanas, tas atjaunos savu sākotnējo formu un biezumu (2,5 cm "MT100" matracim) un piepildīsies pats ar gaisu. Taču tas vēl ir nedaudz jāpiepūš ar muti, lai pielāgotu vēlamo stingrumu. Pašpiepūšanās ir vairāk vai mazāk izteikta atkarībā no matrača biezuma.

Viegla piepūšana/izpūšana

Pirmoreiz izmantojot matraci, tas ir jāatrullē un 24 stundas jāatstāj uz līdzenas virsmas ar atvērtu ventili, pēc tam jāpiepūš un jāatstāj piepildīts 24 stundas ar aizvērtu ventili. Pēc tam varat to atkal noglabāt. Ja guļat bivakā, izņemiet un atrullējiet matraci ar atvērtu ventili uzreiz pēc nometnes ierīkošanas, lai veicinātu sākotnējo piepūšanos. Pašpiepūšamais matracis piepūšas aptuveni 60–70% apmērā. Jums vajadzēs matraci piepūst līdz galam, lai pielāgotu tā vēlamo stingrību.

Kas ir R vērtība?

R-vērtība ir siltumizolācijas rādītājs. Tā mēra matrača spēju saglabāt vai novērst siltuma izplūšanu no silta ķermeņa (cilvēka ķermeņa) uz aukstu grīdu. Jo augstāka ir R-vērtība, jo labāka ir matrača izolācija. Lūdzu, ņemiet vērā, ka R-vērtību var palielināt; tas nozīmē, ka varat izmantot divus matračus un tādējādi palielināt to R-vērtību.

Visi mūsu matrači ir pārbaudīti atbilstoši standartam ASTM F3340-18.

Kādam pielietojumam paredzēta R vērtība?

R-vērtība no 0 līdz 1,9: Tikai karstam gadalaikam (vasara)

R-vērtība no 2 līdz 3: 2 vai 3 gadalaiku (pavasaris-vasara-rudens)

R-vērtība no 3 līdz 4: 4 gadalaiku

R-vērtība 4,5 un augstāka: Izmantot visos 4 gadalaikos un ekstremālos apstākļos (ledājs, tālu ziemeļos un lielos augstumos)

Ieteikumi ērtai gulēšanai uz matrača

Kad apguļaties, neaizmirstiet pielāgot matrača piepūšanas spiedienu, nedaudz nospiežot IN vārstu (atvērts vāciņš). Pārāk ciets matracis bieži vien ir diskomforta sinonīms.

Silikona zonas matrača augšpusē ir paredzētas, lai samazinātu jūsu guļammaisa slīdēšanu uz matrača.

Kā salabot matraci ar gaisa noplūdi

Piepūšamais matracis nav izturīgs pret caurduršanu, taču to var salabot.

Lietojot to, ievērojiet tādu pašu rūpību, kā piepūšot un rīkojoties ar to.

Problēmu gadījumā mēs iesakām izmantot pašlīmējošos remonta ielāpus (kods: 8557113).

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Poliuretāns; Paklājs: 50.0% Termoplastisks poliuretāns, 50.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 50.0% Termoplastisks poliuretāns, 50.0% Poliesteris; Rokas soma: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai saglabātu izstrādājuma izturību un drošu lietošanu, uzglabājiet to horizontālā veidā, ar atvērtu vārstu, sausā vietā ar normālu temperatūru.

Lietošanas ierobežojumi

Nepakļaujiet to pārmērīgi augstai temperatūrai

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs veicam arī vairākus praktiskos testus reālās dzīves apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi