Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • SMILŠKRĀSA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu entuziastu komanda ir izstrādājusi šo matraci tiem, kuri vēlas piepūšama matrača komfortu par vispieejamāko cenu.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Piepūšanai var izmantot jebkuru kempinga pumpi (kājas, rokas, elektrisko).

Ērta montāža/demontāža

Piepūšana ar sūkni ilgst 1 minūti 40 sek. | Kontrolvārsts

Ērta pārvietošana

Svars: 4 g | Tilpums: 8,2 l | iekļauts remonta komplekts

Izturība

Matracim ir apstiprināta izturība vismaz 60 piepūšanas/gaisa izlaišanas cikliem.

Gulēšanas kvalitāte

Izmēri:190 x 140 x 16 cm | Samta sajūta

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piepūšana un komforts

Lai uzlabotu komfortu un paildzinātu kalpošanas laiku, ir svarīgi to piepūst vidēji stingru. Sēžot uz piepūsta matrača, vajadzētu just, ka grīda ir tuvu sēžamvietai. Apguļoties, gaisa spiediens tiek sadalīts zem visa ķermeņa, un jūs iegūstat optimālu komfortu. Jūs varat izmantot pumpi ar iebūvētu manometru, piemēram, mūsu 5,2 l - 7 PSI rokas pumpi. Ieteicamais spiediena līmenis ir aptuveni 0,3–0,5 PSI.

Piepūsta matrača izmēri

Uzmanību! norādītais garums var atšķirties par +/-10% atkarībā no matrača piepūšanas spiediena.

Labošana

Piepūšamais matracis nav izturīgs pret caurduršanu, bet to var labot.

Atkarībā no modeļa matrača pārsegā vai kastē ir iekļauts remonta plāksteris. Izmantojiet arī labošanas komplekta kods: 8640350.

Jūsu piepūšamajam matracim būs tādas pašas funkcijas un sniegums.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai salocītu matraci, to nesabojājot, ieteicams to salocīt četras reizes un pēc tam sarullēt. Nepakļaut mitruma iedarbībai un pārmērīgām temperatūras izmaiņām.

Lietošanas ierobežojumi

Maksimālais ieteicamais svars: 220 kg.Nelietot ūdenī.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Matrača gulēšanas komfortu mēra mūsu pētniecības un izstrādes centrā. Visiem mūsu matračiem veic mehāniskos testus, lai pārbaudītu to sniegumu un izturību un tādējādi garantētu labāku miegu un atjaunošanos, guļot teltī. Uzmanību! - Optimālam komfortam piepūtiet matraci vidēji stingru. - Izvēlieties matrača platumu atbilstoši konkrētās telts iekšpuses izmēriem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lielisks ieguvums augstas kvalitātes kempinga produktu izstrādē, kas ļauj mums dalīties ar jums savā pieredzē.