Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8575969 2963017

Trekinga dūnu guļammaiss “MT900”, 10°C

140,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA / TIRKĪZA
  • PELĒKA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis Francijas Alpos izstrādātais spalvu guļammaiss ar RDS* sertifikāciju ir piemērots komfortablai gulēšanai temperatūrā, kas ir vienāda ar vai pārsniedz 10 °C.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Pārī nesavienojams guļammaiss.

Ūdeni atgrūdošs

Auduma ārējā virsma ir apstrādāta tā, lai ūdens notecētu no virsmas.

Ērta pārvietošana

L izmērs. Svars: 700 g.Tilpums:4,9 litri. Transportēšanas soma.

Siltums

Ētiski iegūtas dūnas ar aizpildes spēju līdz 800 CUIN

Optimāla temperatūra

Komforta temperatūra: 10 °C, robežtemperatūra: 5 °C.

Gulēšanas kvalitāte

Mūmijas forma, anatomiskas formas kapuce.1 garš divvirz. rāvējsl. kreisajā pusē.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kas ir temperatūras rādītājs?

Visiem mūsu guļammaisiem ir norādīti temperatūras parametri, ko testējusi neatkarīga laboratorija (AITEX) saskaņā ar Eiropas standartu NF ISO 23537-1:2022. Komforta temperatūras rādītājs ir zemākā robeža, kurā lietotājs parasti atbrīvotā pozā izjūt komfortablu temperatūru un viņam nav ne pārāk auksti, ne karsti (standarta sievietei parastos lietošanas apstākļos). Izvēlieties guļammaisu atbilstoši šim rādītājam.

Kas ir temperatūras rādītājs (zemākā robeža, kurā var justies komfortabli)?

Komforta robežtemperatūra ir minimālā temperatūra, kurā lietotājs, kurš ieritinājies guļammaisā, izjūt vispārēju komfortablu temperatūru un viņam nav ne pārāk auksti, ne karsti (noteikts standarta vīrietim parastos lietošanas apstākļos).

Svarīgs precizējums attiecībā uz ISO 23537-1 standartu

Šī standarta kontekstā guļammaisa termiskās aizsardzības mērījumu protokolā tiek izmantots matracis ar termisko pretestību, kas vienāda ar R vērtību 4,8.



Tas nozīmē, ka, izmantojot mazāk izolējošu matraci, jūsu guļammaisa siltuma veiktspēja būs zemāka.



Tāpēc, lai palielinātu siltuma komfortu, iesakām izmantot izolējošu matraci.

Daži padomi pirms guļammaisa lietošanas

Ģērbieties vienkārši (pietiek ar vienu drēbju kārtu). Sasildiet ekstremitātes: cepures, cimdi, zeķes, roku/kāju sildītāji, berzēšanās utt. Kā termoforu var izmantot karsta ūdens pudeli (ja nepastāv nejaušās atvēršanās risks).

Sasprindziniet muskuļus (70% patērētās enerģijas pārvēršas siltumā), taču izvairieties no kustībām, jo tās var radīt auksta gaisa plūsmu.

Lai uzlabotu guļammaisa siltuma īpašības no vērstu pārāk biežu mazgāšanu, izmantojiet guļammaisa ieliktni.

Stils

Mūmijas forma uzlabo siltumizolāciju (nav siltuma zudumu, jo netiek veicināta gaisa apmaiņa) un ietaupa vietu — tas nozīmē, ka jūsu kustības ir ierobežotas.

Platums plecu daļā: 73 cm, augstums kājgalī: 27 cm (L izmērs).


Svars un izmēri

S izmērs:560 g, lietotāja augums līdz 1,59 m.Guļammaisa izmēri:Ø 12 x 34 cm. Tilpums: 3,5 l. 260 g dūnas/spalvas.

M izm.: 620 g, lietotāja augums no 1,6 m līdz 1,69 m. Guļammaisa izmēri:Ø 13 x 34 cm. Tilpums: 4,2 l. 260 g dūnas/spalvas.

L izm.: 700 g, lietotāja augums no 1,7 m līdz 1,84 m. Guļammaisa izmēri:Ø 14 x 34 cm. Tilpums: 4,9 l. 300 g dūnas/spalvas.

XL izm.: 780 g, lietotāja augums no 1,85 m līdz 2 m. Guļammaisa izmēri:Ø 15 x 34 cm. Tilpums: 5,6 l. 340 g dūnas/spalvas.

Funkcijas

Anatomiskas formas kapuce ar labu pārklājumu un savelkamu auklu.

Atloks gar rāvējslēdzēja aizdari samazina siltuma zudumu.

Divpusējs rāvējslēdzējs optimālai ventilācijai.

X formas nodalījumu uzbūve, ar šuvēm.

Pīļu dūnu un spalvu pildījuma priekšrocības

Dūnu aizpildes spēja kalnu sporta veidos sniedz trīs priekšrocības:

- Siltumizolāciju, pateicoties gaisam, kas tiek aizturēts dūnās un spalvās;

- Īpašu vieglumu: dūnas ir vieglākas par sintētisko vatējumu, taču nodrošina līdzvērtīgu siltumu. Šādi tiek samazināts mugursomas svars;

- Īpašu saspiežamību.

Kā tiek mērīts dūnu un spalvu pildījuma aizpildes rādītājs?

Aizpildes spēja ir rādījums, kas raksturo dūnu siltumizolācijas un gaisa “aizturēšanas” spēju. To izsaka kvadrātcollās (CUIN).

Tas nozīmē, ka dūnas ar lielāku aizpildes spēju (augstāku CUIN skaitli) aizņems vairāk vietas, aizturēs vairāk gaisa un nodrošinās lielāku siltumizolāciju.



Šim guļammaisam ar 90% dūnu / 10% spalvu pildījumu tiek garantēta 800 CUIN vai lielāka aizpildes spēja (starptautiskais IDFB standarts).

Papildinformācija par ilgtspējīgu attīstību

Visam guļammaisa pelēkās krāsas audumam izvēlējāmies tā dēvētos “biton” pavedienus.

Tekstilmateriālu krāsošanai ir nepieciešams daudz ūdens, turklāt krāsošanas vannas rada piesārņojumu. Lai samazinātu ietekmi uz vidi, mēs izmantojam tikai ar apjomā krāsošanas metodi krāsošanas metodi (krāsots katrs otrais pavediens), tādējādi samazinot resursu patēriņu un ūdens piesārņojumu.

Dūnu guļammaisa kopšana

Lai gan regulāri izmantosiet guļammaisa ieliktni, dūnu guļammaisu laiku pa laikam vajadzēs mazgāt. Mūsu norādījumi pieejami šeit:

https://www.forclaz.co.uk/how-to-look-after-a-down-sleeping-bag

Īsumā:

1. Mazgājiet veļasmašīnā 30° temperatūrā kopā ar 2 vai 3 tenisa bumbiņām. Izvēlieties saudzīgas griešanas ciklu.

Izmantojiet īpašu dūnu mazgāšanai paredzētu līdzekli (kods: 8609821)



2. Žāvējiet veļas žāvētājā kopā ar 2–3 tenisa bumbiņām, un atkārtojiet 2–3 reizes, līdz jaka ir pilnībā sausa.

Guļammaisa labošana

Pārgājiena laikā gadās, ka guļammaiss saplīst. Labā ziņa ir tā, ka to var salabot, novēršot risku, ka plīsums kļūst lielāks vai izbirst spalvas.

Šim nolūkam ieteicams izmantot līmējošus remonta ielāpus (preces kods: 8584596) vai palūdziet kādam no mūsu tehniķiem to izdarīt jūsu vietā jūsu Decathlon veikala darbnīcā.

Papildinformācija: https://www.forclaz.co.uk/how-to-look-after-a-down-sleeping-bag

Garantija

Šim guļammaisam ir spēkā 5 gadu garantija, skaitot no čekā norādītā pirkuma datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks remontēts vai apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ. Šī īpašā 5 gadu garantija ir derīga tikai tad, ja varat uzrādīt izstrādājumu un pirkuma čeku.

sastāvs

sastāvs

Pildījums: 10.0% Pelēkā pīles spalva, 90.0% Pelēkā pīle uz leju; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliamīds; Rokas soma: 100.0% Poliesteris; Somas pārvalks: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai saglabātu pildījumu, kas nepieciešams izolācijas nodrošināšanai, uzglabājiet guļammaisu komplektā iekļautajā tīkliņa maisā, ievietojot ar kājgali pa priekšu. Var uzglabāt izklātu.

Lietošanas ierobežojumi

Nevar savienot ar citiem guļammaisiem.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

5 Gadi

Videoklipi