Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8648438 4327529

Kempinga guļammaiss “Arpenaz 20°”

15,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA / PELĒKA / ZAĻA
  • TIRKĪZA / PELĒKA / ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu kempinga produktu dizaina speciālisti izstrādāja šo guļammaisu “Arpenaz 20°” ērtai gulēšanai kempingā aptuveni 20°C temperatūrā.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Šo guļammaisu nevar savienot ar otru guļammaisu.

Ērta pārvietošana

Svars: 755 g | Tilpums: 9 l | Soma transportēšanai.

Ērta uzturēšana

Viegli mazgāt veļas mašīnā; ievērojiet kopšanas norādījumus.

Optimāla temperatūra

Komforta temperatūra: 20 °C | Robežtemperatūra: 15 °C.

Gulēšanas kvalitāte

Izmēri: 190 x 72 cm | Pilna garuma rāvējslēdzējs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietošanas temperatūra

Mēs norādām komforta temperatūru uz visiem guļammaisiem, kas ir pārbaudīti neatkarīgā laboratorijā (AITEX) saskaņā ar Eiropas standarta EN 23537-1 prasībām (2017. gada 21. janvāris). Komforta temperatūras rādītājs ir zemākā robeža, kurā lietotājs parasti atbrīvotā pozā izjūt komfortablu temperatūru un viņam nav ne pārāk auksti, ne karsti (standarta sievietei parastos lietošanas apstākļos). Izvēlieties guļammaisu atbilstoši šim rādītājam.

Kas ir komforta robežtemperatūra?

Komforta robežtemperatūra ir minimālā temperatūra, kurā lietotājs, kurš ieritinājies guļammaisā, izjūt vispārēju komfortablu temperatūru un viņam nav ne pārāk auksti, ne karsti (noteikts standarta vīrietim parastos lietošanas apstākļos).

Kas jums ir jāzina par temperatūrām

Guļammaiss pats nerada siltumu, bet tas saglabā ķermeņa radīto siltumu. Ja esat noguris, jums ir auksti un jūs ielienat aukstā, mitrā guļammaisā, jums, visticamāk, būs auksti neatkarīgi no tā, cik labs ir jūsu guļammaiss. Tādēļ šīs temperatūras ir atkarīgas no katra cilvēka izturības pret aukstumu (ķermeņa svars, nogurums utt.), aprīkojuma (matracis ar izolāciju utt.), apģērba (lietotājs guļ kails vai apakšveļā utt.) un laika apstākļiem (mitruma līmenis, vējš utt.).

Padomi pirms iekārtošanās guļammaisā

Ģērbieties vienkārši (pietiek ar vienu drēbju kārtu). Sasildiet kājas un rokas: cepures, cimdi, zeķes, roku sildītāji, polsterējumi utt. Termosu ar karstu ūdeni var izmantot kā karstā ūdens pudeli (ja vien nepastāv nejaušas atvēršanas risks).Sasprindziniet muskuļus (70% patērētās enerģijas tiek pārveidoti par siltumu), taču izvairieties no kustībām, kas rada auksta gaisa plūsmu.

Lai novērstu pārāk biežu guļammaisa mazgāšanu, ieteicams izmantot guļammaisa iekšpalagu.

Sastāvs

Ārējais materiāls un odere: 100% poliesteris | Pildījums: 100% poliesters 100 g/m² polsterējuma.

Guļammaisa mazgāšana

Iesakām izmantot veļas mašīnu ar vismaz 7 kg ietilpību un aizvērt guļammaisa rāvējslēdzējus.

sastāvs

sastāvs

Pildījums: 10.0% Poliesteris, 90.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Ārējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Atvēršanas/aizvēršanas sistēma: 20.0% Cinka sakausējums, 80.0% Poliesteris; Rokas soma: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Guļammaisu var ērti uzglabāt, to brīvi sapakojot apvalkā ar kājgali pa priekšu. Lai nezaudētu tā elastīguma un izolācijas īpašības, izņemiet to no apvalka un uzglabājiet, izklājot sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Tam nav līdzīgu!

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šim guļammaisam ir spēkā 5 gadu garantija, skaitot no čekā norādītā pirkuma datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks remontēts vai apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ. Šī īpašā 5 gadu garantija ir derīga tikai tad, ja varat uzrādīt izstrādājumu un pirkuma čeku.

Garantija

5 Gadi