Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu tūrisma produktu dizaina speciālisti izstrādāja šo “Arpenaz 10°” kokvilnas guļammaisu ērtai gulēšanai teltī, ja temperatūra ir ap 10°C.

Ērts guļammaiss ar ērtu guļammaisu, kas nodrošina patīkamu organiskās kokvilnas sajūtu. Tas ir 2 metrus garš, un to var pārvērst par segu. Uz to attiecas piecu gadu garantija.

Pildījums: 100.0% Poliesteris; Iekšējais materiāls: 100.0% Kokvilna; Ārējais materiāls: 35.11% Kokvilna, 64.89% Poliesteris; Pārnēsājamā soma - galvenais audums: 100.0% Poliesteris; Pārnēsāšanas soma - Sekundārais audums: 36.0% Kokvilna, 64.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Savienojams pārī gulēšanai divatā: savienojiet 2 līdzīgus guļammaisus

Ērta pārvietošana

Svars: 2200 g | Tilpums: 22 l | Soma transportēšanai

Ērta uzturēšana

Viegli mazgāt veļasmašīnā; ievērojiet norādījumus par kopšanu.

Optimāla temperatūra

Komforta temperatūra 10°C | Robežtemperatūra: 3°C

Gulēšanas kvalitāte

Izmēri: 200 x 80 cm | Pilna garuma divvirzienu rāvējslēdz. | Organiskā kokvilna

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietošanas temperatūra

Mēs norādām komforta temperatūru uz visiem guļammaisiem, kas ir pārbaudīti neatkarīgā laboratorijā (AITEX) saskaņā ar Eiropas standarta EN 23537-1 prasībām (2017. gada 21. janvāris). Komforta temperatūras rādītājs ir zemākā robeža, kurā lietotājs parasti atbrīvotā pozā izjūt komfortablu temperatūru un viņam nav ne pārāk auksti, ne karsti (standarta sievietei parastos lietošanas apstākļos). Izvēlieties guļammaisu atbilstoši šim rādītājam.

Kas ir komforta robežtemperatūra?

Komforta robežtemperatūra ir minimālā temperatūra, kurā lietotājs, kurš ieritinājies guļammaisā, izjūt vispārēju komfortablu temperatūru un viņam nav ne pārāk auksti, ne karsti (noteikts standarta vīrietim parastos lietošanas apstākļos).

Sastāvs

Iekšējais materiāls: 100% organiskā kokvilna | Ārējais audums: 35% organiskā kokvilna un 65% poliesteris/organiskā kokvilna | Siltinājums: 100% poliestera pildījums (300 g/m2).

Kas jums ir jāzina par temperatūrām

Guļammaiss pats nerada siltumu, bet tas saglabā ķermeņa radīto siltumu. Ja esat noguris, jums ir auksti un jūs ielienat aukstā, mitrā guļammaisā, jums, visticamāk, būs auksti neatkarīgi no tā, cik labs ir jūsu guļammaiss. Tādēļ šīs temperatūras ir atkarīgas no katra cilvēka izturības pret aukstumu (ķermeņa svars, nogurums utt.), aprīkojuma (matracis ar izolāciju utt.), apģērba (lietotājs guļ kails vai apakšveļā utt.) un laika apstākļiem (mitruma līmenis, vējš utt.).

Padomi pirms iekārtošanās guļammaisā

Ģērbieties vienkārši (pietiek ar vienu drēbju kārtu). Sasildiet ekstremitātes: cepures, cimdi, zeķes, roku/kāju sildītāji, berze... Kā termoforu var izmantot karsta ūdens pudeli (ja nav nejaušās atvēršanās risks). Sasprindziniet muskuļus (70% patērētās enerģijas tiek pārveidoti par siltumu), taču izvairieties no kustībām, kas rada auksta gaisa plūsmu.

Lai novērstu pārāk bieži guļammaisa mazgāšanu, ieteicams izmantot guļammaisa iekšpalagu.

Guļammaisa mazgāšana

Ieteicams mazgāt veļas mašīnā ar minimālo ietilpību 7 kg un rūpīgi aizvērt guļammaisa rāvējslēdzēju.

Mūsu darbs vides aizsardzības jomā

Mēs zinām, ka jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt ietekmi uz vidi, ko rada tā produkti. Šī produkta izgatavošanā mēs izmantojām organisko kokvilnu. Taču arī ar to nepietiek, tāpēc mēs strādājam, lai kādreiz šīs izstrādājums būtu videi draudzīgs.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Ērti uzglabājiet guļammaisu, ievietojot to apvalkā ar kājgali pa priekšu. Lai guļammaiss būtu mīksts un labi uzturētu siltumu, izņemiet to no apvalka un uzglabājiet sausā vietā.<br />

Lietošanas ierobežojumi

Izmērs un garums: maksimāli 1,90 m.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lielisks ieguvums augstas kvalitātes trekinga produktu izstrādē, kas ļauj mums dalīties ar jums savā pieredzē.

Garantija

5 Gadi