Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi šo matraci “Air Seconds” vienam nakšņotājam, kurš vēlas lielisku komfortu, biezu matraci un ļoti ātru piepūšanu.

Mūsu mērķis: piedāvāt ļoti biezu un ļoti ātri piepūšamu matraci ļoti labam komfortam un piepūšanai vienā acumirklī.

Pamatmateriāls: 100.0% Polivinilhlorīds; Rokas soma: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Piepūšams ar pumpi 30 sekundēs | Ļoti ātrs Seconds ventilis

Ērta pārvietošana

Svars: 3 kg | Tilpums: 10,6 l | Soma nešanai

Izturība

Matracim ir apstiprināta izturība vismaz 80 piepūšanas/gaisa izlaišanas cikliem.

Gulēšanas kvalitāte

Izmēri:200 x 80 x 18 cm | Plakana virsma gulēšanai, samtaina sajūta

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piepūšana un komforts

Lai uzlabotu komfortu un paildzinātu kalpošanas laiku, ir svarīgi to piepūst vidēji stingru. Sēžot uz piepūsta matrača, vajadzētu just, ka grīda ir tuvu sēžamvietai. Apguļoties, gaisa spiediens tiek sadalīts zem visa ķermeņa, un jūs iegūstat optimālu komfortu. Jūs varat izmantot pumpi ar iebūvētu manometru, piemēram, mūsu 5,2 l - 7 PSI rokas pumpi. Ieteicamais spiediena līmenis ir aptuveni 0,3–0,5 PSI.

Piepūsta matrača izmēri

Uzmanību! norādītais garums var atšķirties par +/-10% atkarībā no matrača piepūšanas spiediena.

Saderīgs pumpis

Mūsu Air Seconds matracis ir saderīgs ar mūsu rokas un kāju kempinga pumpjiem.

Tomēr ātrais Seconds vārsts nedarbojas ar elektrisko pumpi.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai salocītu matraci, to nebojājot, ieteicams to salocīt trīs reizes un pēc tam sarullēt. Nepakļaut mitruma iedarbībai un pārmērīgām temperatūras izmaiņām.

Lietošanas ierobežojumi

Maksimālais ieteicamais svars: 110 kg. <br /> Nelietot ūdenī.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Matrača gulēšanas komfortu mēra mūsu pētniecības un izstrādes centrā. Visiem mūsu matračiem veic mehāniskos testus, lai pārbaudītu to sniegumu un izturību un tādējādi garantētu labāku miegu un atjaunošanos, guļot teltī. Uzmanību! - Optimālam komfortam piepūtiet matraci vidēji stingru. - Izvēlieties matrača platumu atbilstoši konkrētās telts iekšpuses izmēriem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu vēlmes, Quechua izstrādājumi tiek pārbaudīti lauku apvidū tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties kempinga ceļojumā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.