Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8356245 2024094

Piepūšams kempinga matracis “Air Seconds”, 140 cm, divvietīgs

55,00 €
45,00 €
-18%
Ar nodokļiem
Krāsa: TIRKĪZA / ZILA
  • TIRKĪZA / ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi šo “Air Seconds” matraci diviem atpūtniekiem, kas vēlas komfortu, biezu matraci un ļoti ātru uzstādīšanu.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Piepumpējams ar pumpi 1 minūtes laikā | Ļoti ātrs “Seconds” vārsts

Ērta pārvietošana

Svars: 4,9 kg | Tilpums: 12,2 l | Soma pārnēsāšanai

Izturība

Matracim ir apstiprināta izturība vismaz 80 piepūšanas/gaisa izlaišanas cikliem

Gulēšanas kvalitāte

Izmēri: 200 x 140 x 18 cm | Līdzena, samtaina guļamā virsma

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piepūšana un komforts

Lai matracis būtu ērtāks, kā arī lai uzlabotu tā darbmūžu, ir svarīgi nepiepūst to par daudz. Sēžot uz piepūsta matrača, vajadzētu just, ka grīda ir tuvu jūsu sēžamvietai. Apguļoties uz matrača, gaisa spiediens izdalās pa visu ķermeni, nodrošinot optimālu komfortu. Jūs varat izmantot integrētu pumpi ar manometru, piemēram, mūsu 5,2 l - 7 PSI rokas pumpi. Ieteicamais spiediena līmenis ir aptuveni 0,3–0,5 PSI.

Piepūsta matrača izmēri

Svarīgi! Norādītais garums var atšķirties par +/- 10% atkarībā no spiediena, līdz kuram matracis piepūsts.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Polivinilhlorīds; Rokas soma: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai matraci salocītu, nesabojājot to, mēs iesakām locīt, sadalot četrās daļās pa platumu, un tad sarullēt to. Glabāt prom no mitruma un galējām temperatūrām.

Lietošanas ierobežojumi

Maksimālais ieteicamais svars: 220 kg. <br /> Nelietot ūdenī.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Matraču gulēšanas komforts tiek novērtēts mūsu izpētes un izstrādes centrā. Visiem mūsu matračiem tiek veiktas mehāniskās pārbaudes, lai novērtētu to efektivitāti un izturību un garantētu jums labu miegu, sagatavojot jūs nākamās dienas piedzīvojumiem telšu nometnē. Svarīgi! - Optimāls komforts tiek panākts, kad matracis ir mēreni piepumpēts - Izvēloties matrača platumu, ņemiet vērā jūsu telts iekšējos izmērus.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi