Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas izstrādāja šo kopējo peldkostīmu topošajām māmiņām, kas vēlas turpināt peldēt arī grūtniecības laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Ērtas vīles, piemērots visiem 9 grūtniecības mēnešiem.

Viegli uzvilkt

Viegli uzvelkams, pateicoties platajām lencēm un U veida muguras daļas konstrukcijai.

Aizsardzība pret hloru

Līdz pat 100 lietošanas stundām:ieteicams neregulārai lietošanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūsu aktivitātes.

Peldēšana iesācējām:iesācējas, kas tikai uzsāk nodarboties ar peldēšanu, un kurām nepieciešami bezrūpīgums un komforts.Pirmkārt, viņas meklē iespēju nodarboties ar fiziskām aktivitātēm ūdenī labsajūtai un veselības uzlabošanai.Zīmols “Nabaiji” piedāvā plašu sieviešu peldēšanas apģērbu klāstu, sniedzot jums iespēju peldēt apģērbā, kas ne tikai ir piemērots peldēšanai, bet arī atbilst jūsu ķermeņa anatomiskajām prasībām.

Modelis.

U veida muguras daļas konstrukcija:pirmkārt, peldkostīmam vajadzētu būt ērtam, lai jūs varētu veikt visas kustības brīvi, bez jebkāda diskomforta vai sāpēm.Tāpēc ir svarīgi rūpīgi izvēlēties peldkostīma muguras daļas konstrukciju.Pateicoties U veida muguras daļas konstrukcijai, peldkostīms ir viegli uzvelkams un, peldoties ārpus telpām, tiek novērsta iesauļojuma līniju veidošanās.

Materiāls.

Materiāls:80% poliamīda / 20% elastāna.Hlorēts ūdens var kaitēt peldkostīmiem, kas tiek atkārtoti valkāti peldbaseinā.Elastāna šķiedra, kas piešķir materiālam elastību un tādējādi padara to ērtu, saskarē ar hloru kļūst ļoti trausla.Ja jūs peldat neregulāri, šis materiāls būs piemērots.Ja jūs peldat regulāri vai intensīvi, izvēlieties 100% poliestera materiālu.

Lietošanas ierobežojumi.

Nav piemērots šļūkšanai no slīdkalniņiem.

Produktu ietekmes uz vidi salīdzinošais novērtējums.

Produkta ietekme uz vidi tiek aprēķināta visam tā dzīves ciklam, ņemot vērā dažādus rādītājus.Lai palīdzētu jums ātri atrast produktus ar vislabākajiem ekoloģiskajiem raksturlielumiem, salīdzinot viena veida produktu (T kreklu, bikšu, mugursomu u.c.) rādītājus, ir izstrādāta “ABCDE” novērtējuma sistēma.“Decathlon” ir izvēlējies piemērot šo brīvprātīgo vides marķēšanas shēmu.Tīmekļa vietne:sustainability.decathlon.com*

Kādēļ manam peldkostīmam nav higiēniskās uzlīmes?

Sākot ar 2022. gadu visi “Decathlon” izstrādātie peldkostīmi tiek izgatavoti bez plastikāta uzlīmes.Novietojot visas uzlīmes vienā rindā, mēs redzētu, ka tādējādi tiek ietaupīti 940 km plastmasas katru gadu.

Šī nozīmīgā lēmuma pamatā ir vēlme pasargāt mūsu planētu un ierobežot plastmasas izmantošanu.

Padarīsim šo atbildību par kopīgu apņemšanos, vienmēr pielaikojot visus apģērbus, arī peldkostīmus, virs apakšveļas.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi