Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8561169 2895867

Izdzīvošanas prasmju brezents “Furtiv”, 2,95 x 2,8 m, kamuflāžas

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineru komanda izstrādājusi šo 2,95 x 2,8 m ūdensnecaurlaidīgo brezentu, lai pasargātu jūs no lietus izdzīvošanas pārgājienu laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Uzstādīšanas instrukcijas iekļautas piecām visiecienītākajām konfigurācijām.

Ērta pārvietošana

Komplektā pārnēsāšanas somiņa, viegli nolokāma pārnēsāšanai.

Izturība

75 denjē poliesters, pastiprinātas šuves, ilgizturīgs.

Ūdensnecaurlaidīgs

Brezents ar ūdensnecaurlaidīgo pārklājumu var izturēt 2000 mm ūdens daudzumu.

Gulēšanas kvalitāte

Brezenta aizmugure ir melna, lai būtu patīkamāk ēnā.

Saķere

21 pastiprinātas cilpas, lai uzslietu to visos iespējamos veidos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Svars un izmēri:

Svars: 815 grami.



Kvadrātveida somiņas izmērs: 22 x 22 cm.

Brezenta izmērs:2,95 x 2,8 m.

Lietošana

Šo brezentu var izmantot atsevišķi vairākās iespējamās konfigurācijās atbilstoši laikapstākļiem, vai jums ir vai nav ugunskurs. Uzmanieties, ja kurat ugunskuru, vispirms pārliecinieties, vai tas ir atļauts, un nededziniet to pārāk tuvu brezentam, lidojošas dzirksteles var izdedzināt brezentā caurumus.

Šis brezents izmantojams arī kopā ar “Solognac” šūpuļtīklu, lai aizsargātu jūs no lietus vai rīta rasas.Šajā gadījumā novietojiet to virs šūpuļtīkla taisnstūra vai romba veidā.

Uzsliešana un nostiprināšana.

Brezentam ir 21 siksnu cilpas ar pastiprinātu šuvumu, lai uzslietu dažādos veidos.Abās malās, kas ir viena pret otru, cilpas izvietotas ceturtdaļā sāna garuma un vidū. Pārējās divās malās cilpas izvietotas trešdaļā sāna garuma un vidū.



Lai uzslietu brezentu, jums būs nepieciešama aukla, piemēram, izpletņa aukla.Izveidojiet mietiņus no atrasta koka daļām vai paņemiet līdzi no mājām.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 15.0% Poliuretāns, 85.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi