Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8519813 2614724

Izturīgs medību tīkls, 4 m x 2,1 m, zaļa un brūna kamuflāžas (izmēri lietojot)

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI / BRŪNA
  • HAKI / BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Pret plīšanu izturīgais kamuflāžas tīkls izstrādāts medniekiem, kuriem jābūt labi paslēptiem apkārtējā vidē.

PRIEKŠROCĪBAS

Kamuflāža

3D izgriezumi, lai saplūstu ar dažādām vidēm.

Kompakta konstrukcija

Tīklu iespējams viegli saspiest, lai taupītu vietu.

Elastīgums

Izmērs lietojot:4 m x 2,1 m.Izmērs uz plakanas virsmas:4 m x 1,75 m.

Ērta pārvietošana

Kopā ar tīkliņveida maisiņu vieglākai uzglabāšanai un pārvadāšanai.

Bremzēšanas pretestība

Ripstop audums ar trīskāršu pavedienu lielākai izturībai pret tālāku plīšanu.

Izturība

Izturība pret bojājumiem no saules stariem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādēļ šis tīkls ir viens no stiprākajiem mūsu klāstā?

Ir svarīgi izmantot izturīgus materiālus, kad Jūs būvējat slēpni ar mietiem un kamuflāžas tīklu, vienalga, vai slēpjaties, medījot lielos dzīvniekus vai medījot medību putnus, vai pat fotografējot savvaļas dzīvniekus.Tā ir liela vilšanās, ja tīkls saplīst tikai pēc dažiem medību izbraucieniem.Tādēļ šis modelis ir austs no ripstop auduma pavedieniem, kas piešķir tam daudz lielāku izturību pret tālāku plīšanu (89 ņūtoni).

Sākotnēji plīsumi:kas tas ir?

Šim tīklam ir speciāli izgriezumi, kas atgādina lapas, lai izskatītos reālistiskāk.Šie caurumi var kļūt par vājo vietu, ja tajos sapinas zars.To sauc par sākotnēju plīsumu.Atkarībā no katra lietošanas gadījuma, mēs mēram auduma izturību, pārbaudot izturību pret tālāku plīšanu.Tas nozīmē, ka izmēram spēku, kas vajadzīgs, lai saplēstu audumu.Lai saplēstu šo modeli, nepieciešams 89 ņūtonu spēks.

Tīkls, kas laika gaitā saglabā izturību.

Audumam, kas izgatavots no trīs ripstop auduma pavedieniem, ir trīs pavedieni, kas savīti kopā, nevis divi, kā parasti.Tas būtiski palielina auduma mehānisko izturību.Šis kamuflāžas tīkls ir aizsargāts arī pret jebkādiem iespējamiem bojājumiem, ko rada saules stari.

Tīklā izgriezti caurumi:kam tie paredzēti?

Šim kamuflāžas tīklam ir 3D izgriezumi visā tā virsmā.Šie caurumi nav ne par lielu (lai dzīvnieki Jūs nepamanītu), ne par mazu (lai varat sekot līdzi dzīvnieka kustībām), piešķirot tīklam dabiskāku izskatu pat nelielā vējā.Galu galā šie 3D izgriezumi harmoniskāk saplūst ar dažāda veida vidi.

Papildu bonuss šim kamuflāžas tīklam.

Saritināt Jūsu tīklu somas apakšā ir ļoti nepraktiski.Jūs to varat sabojāt, un tas aizņem vietu.Tāpēc mūsu tīkls nāk kopā ar maisiņu vieglākai uzglabāšanai un pārvadāšanai.Šis modelis ir izstrādāts kamuflāžai dabiskajās vidēs, lai Jūs varat redzēt, pats paliekot neredzams.Tas ir ideāls mobilajiem medību slēpņiem vai savvaļas dzīvnieku vērošanai, un var tikt izmantots ar saliekamiem slēpņa mietiem, lai izveidotu pilnīgu aizsegu.

Izmēri:

Izmērs lietojot:augstums 2,1 m x garums 4 m.Izmērs uz plakanas virsmas:augstums 1,75 m x garums 4 m.Mieti nav iekļauti.

Ekodizains:100% produkta sastāvdaļu bez krāsvielām.

Neapstrādāta materiāla krāsa bez krāsvielām ir smilšu pelēka.Kā krāsa ir saistīta ar piesārņojumu?Audumu krāsošanai ir liela ietekme uz vidi, tā patērē enerģiju un izmanto daudz ūdens un ķimikāliju, kad materiāls tiek mērcēts krāsu vannās.Mēs izvēlējāmies smilšu pelēku, jo tā rada mazāku piesārņojumu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Iepakojums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi