Filtri 0
Filtri 0
SUBEA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Izstrādāts lietotājiem, kas vēlas izmantot “Easybreath” ekipējumu komplektā ar “SNK 520” pleznām.Komplektu ir ērti paņemt līdzi, dodoties brīvdienās pie jūras.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

No mīksta materiāla izgatavotas kāju kabatas pielāgojas pēdu formai.

Ērta lietošana

Mazā izmēra pleznu lāpstiņas ļauj pleznai vieglāk šķelt ūdeni pie ūdens virsmas.

Aizsardzība pret aizsvīšanu

Īpaša gaisa cirkulācijas sistēma, kas novērš maskas aizsvīšanu.

Viegli elpot

Neaizsvīstoša iekšējā maska ar gaisa cirkulāciju.Elpojiet caur degunu un muti.

Redzamības zona

Panorāmas skats, 180° efekts.

Ūdensnecaurlaidīgs

“Dry Top” akvalanga caurules sistēma ierobežo ūdens iekļūšanu caur augšdaļu.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādas ir atšķirības, salīdzinājumā ar veco “Easybreath” modeli?

Maskai ir tādi paši parametri kā iepriekšējam modelim:180° redzamība, pretaizmiglošanās, viegla uzvilkšana... un mēs esam padarījuši masku vēl izturīgāku, izstrādājuši ērtāku apvalku, un padarījuši elpošanu vieglāku, par 20 % samazinot elpošanai nepieciešamo piepūli.Turklāt “Easybreath 500” maskā ir iestrādāta arī jauna inovācija:“dry-top-release” sistēma.Jums vairs nav jāaiztur elpa brīdī, kad pāri gāžas vilnis.

Kāpēc “Easybreath” maska nav piemērota brīvajai niršanai?

“Easybreath” maska nodrošina daudz lielāku gaisa apjomu, nekā parastā maska.Sākot jau ar viena metra dziļumu, maskas iekšējais spiediens sāk radīt diskomfortu jūsu sejai.Nodarbojoties ar brīvo niršanu, jums vēlāk jānodrošina spiediena līdzsvarošana. Tomēr valkājot “Easybreath” masku, tas nav iespējams, jo jūs nevarat piekļūt degunam.

Kāpēc “Easybreath” akvalanga caurule nav tik gara?

Pretēji tam, kā varētu šķist, “Easybreath” akvalanga caurule atrodas virs ūdens vairāk nekā ierastā akvalanga caurule.Parastā akvalanga caurule šķiet garāka, jo tā sākas mutes daļā, nevis no galvas augšdaļā, kā “Easybreath”.Lai nodrošinātu elpošanu atbilstoši spēkā esošajiem standartam, mēs nevaram padarīt akvalanga cauruli vēl garāku.

Vai es varu valkāt “Easybreath” masku, ja man ir bārda?

Bārda var izraisīt liela ūdens daudzuma iekļūšanu.Lietotājiem ar bārdu pirms “Easybreath” maskas valkāšanas iesakām noskūties, jo bārdas rugāji var traucēt blīvējuma izveidei starp maskas silikona apvalku un jūsu ādu.

Kā darbojas ekskluzīvā pretaizsvīšanas sistēma?

Tā vislabāk darbojas ūdeņos, kuru temperatūra pārsniedz 18 °C; darbības principa pamatā ir tas, ka ieelpotais gaiss iztvaiko uz priekšējā stikla, vēl nesasniedzot degunu vai muti.Mitrais gaiss, ko izelpojat, tiek izvadīts caur silikona un plastmasas sānu savienojumiem, kas izvada gaisu caur akvalanga cauruli.Tādējādi gaiss nepārtraukti tiek atjaunots.Tieši šāds princips ir arī automašīnas priekšējā stikla ventilācijai.

Kā “Dry-Top” sistēma novērš ūdens ieplūšanu caurulē?

Tā tika izstrādāta, lai apturētu ūdens iekļūšanu akvalanga caurulē lielos viļņos, mazos viļņos, un noliecot galvu uz leju, lai vērotu jūras gultni.Akvalanga caurulē ir iestrādāts pludiņš, kas paceļas un nobloķē cauruli brīdī, kad jūs ienirstat.Atcerieties izpūst gaisu pirms izniršanas no ūdens, lai pludiņš nolaistos.

Kādi piesardzības pasākumi jāievēro, lietojot “Easybreath” masku?

Uzmanieties no smiltīm.Nepieļaujiet “Easybreath” maskas saskari ar smiltīm, jo tādējādi iespējams saskrāpēt maskas stiklu.Ja uz maskas nonākušas smiltis, nepielietojiet spēku, lai ievirzītu akvalanga cauruli vietā.Pirms akvalanga caurules savienošanas ar masku, noskalojiet tos.Smiltis var arī aizsprostot akvalanga caurulē esošo vārstu.Rūpīgi izskalojiet akvalanga cauruli vai izmantojiet ventilācijas atveru izmēram piemērotu atslēgu, lai atbloķētu pludiņu, tad izskalojiet akvalanga cauruli.

Vai “Easybreath” masku iespējams salabot, ja tā salūzt?

Jā, pagariniet “Easybreath” maskas kalpošanas laiku.Pēcpārdošanas pakalpojumi ir pieejami jūsu “Decathlon” veikala darbnīcā.Rezerves daļas iespējams iegādāties arī tiešsaistē, izmantojot šim nolūkam šādus artikulu numurus:siksna – 8316952, vārsts – 8363399, akvalanga caurule - 8506099, baltais apvalks – 8363395.

Visus biežāk uzdotos jautājumus skatiet subea.fr

Visus par “Easybreath®” snorkelēšanas masku biežāk uzdotos jautājumus skatiet tīmekļa vietnē subea.fr:www.subea.fr/conseils/faq-masque-snorkeling-easybreath-tp_1266

Pleznas.

Pleznas kāju kabata var būt pilnībā noslēgta, gluži kā pilna garuma pleznām, vai vaļēja, ar pielāgojamu siksniņu, kā pielāgojamajām pleznām.Pleznas plakanā daļa, ko dēvē par pleznas lāpstiņu, ir īsa, lai nodrošinātu jūsu kustībām jaudu.Neliels padoms:abas pleznas var sastiprināt kopā (stiprinājumi ir katras pleznas pirkstu daļā), lai atvieglotu to nešanu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Nelietot bērniem <10 g.v., brīvajai niršanai, int. peldēšanai.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi