Filtri 0
Filtri 0
DECATHLON Kods. 8757637 4567421

Modulārs masāžas stienis “500”

15,00 €
Ar nodokļiem
  • Modulārs masāžas stienis “500”
Krāsa: MELNA / TIRKĪZA
  • MELNA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mēs esam izveidojuši novatorisku masāžas stieni. Lietošanai pēc treniņiem, lai sagatavotos sacensībām, sniedziet sev tādu masāžu, kāda jums ir nepieciešama.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Lai mainītu masāžas intensitāti, mainiet spiedienu uz muskuļiem.

Ērta lietošana

Vienkārši uzspraudiet oranžos moduļus vai noņemiet tos.

Daudzpusība

Lietojiet šo stieni vairākās ķermeņa zonās: mugurai, kaklam, kājām.

Elastīgums

Jauninājums: Ar noņemamiem moduļiem stieni var pielāgot katrai ķermeņa zonai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā pielāgot masāžas stieni?

Mēs esam izveidojuši masāžas stieni, kuru var pielāgot jūsu vajadzībām un veikt daudzu muskuļu grupu pašmasāžu, lietojot tikai vienu izstrādājumu:

Noņemiet 2 oranžās puslodītes, vienkārši uzspiežot uz tām, un novietojiet tās atpakaļ uz stieņa, kur vien vēlaties. Tās var novietot blakus, veidojot X vai O formu, vai lietot melnos cilindrus, lai tās atdalītu.

Kā lietot masāžas stieni?

Pēc treniņa mēs iesakām veikt pašmasāžu vakarā vai nākamajā dienā.

Kad esat pielāgojis stieni masējamajai zonai un vēlamajai masāžas intensitātei, turiet to aiz abiem rokturiem un ripiniet pa muskuļiem. Ja vēlaties atslābināt muskuļus, ripiniet to no priekšas uz aizmuguri, savukārt lai atbrīvotu muskuļus ‒ no lejas uz augšu. Pielāgojiet spiedienu savām vajadzībām un masējiet zonu vismaz 5 minūtes.

Vēlaties uzzināt vairāk? Skatiet tālāk sniegtos skaidrojošos video.

Kāpēc veikt masāžu pēc treniņiem?

Pašmasāža padara muskuļus elastīgākus. Tādējādi veicinot to atjaunošanos. Tas atvieglo treniņu sērijas pabeigšanu un veicina labākus rezultātus!

Pašmasāžas stienis, kas iesācējiem vieglāk lietojams nekā rullis, ar tā biezajiem moduļiem ļauj veikt visa ķermeņa muskuļu grupu dziļo masāžu, kā arī izmasēt trigerpunktus.

Vienkāršs, bet gudrs: vairāk par modulāro masāžas stieni 500.

“Muguras pašmasāža nav no tām vieglākajām.”

Kā var veikt visa ķermeņa pašmasāžu? Šis jautājums iedvesmoja mūsu izstrādes komandu radīt vienkārši un ātri saliekamu masāžas stieni: 2 noņemami moduļi un 4 slīdoši moduļi, minimāls aprīkojums maksimālām iespējām.

Pēc 18 mēnešu darba pie dizaina un mūsu triatlonistu testiem, mēs esam lepni piedāvāt parocīgu un daudzveidīgu masāžas stieni, kas pielāgosies visām jūsu vajadzībām.

Mūsu uzticamā triatlonistu komanda stāsta par atjaunošanos:

“Ja treniņš ir bijis nedaudz par smagu, tad masāža noteikti var jums palīdzēt. Vēlaties padomu? Ja esat pārāk noguris, masāžu varat veikt arī nākamajā dienā. Vissvarīgākais pēc treniņiem ir atveseļošanās dzēriens un kompresijas zeķes.”

“Tā kā es neskrienu ļoti bieži, tad zinu, ka masāžas stienis palīdzēs novērst muskuļu sāpes nākamajās dienās pēc skrējiena. Masāža vakarā sniedz patīkamu pārsteiguma sajūtu nākamajā dienā. Tā tiešām palīdz uzlabot sniegumu.”

Kādi ir masāžas stieņa izmēri?

Garums: 400 mm

Diametrs: 75 mm

sastāvs

sastāvs

Gultnis: 100.0% Stirola etilēna butadiēna stirola; Rokturītis: 100.0% Polipropilēns; Stienis: 70.0% Poliamīds, 30.0% Stikla šķiedra

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi