Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA / ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu kempinga preču dizaineri izstrādāja šo "BL230" lampu, lai ērti nodrošinātu pietiekamu apgaismojumu četriem cilvēkiem. Var izmantot ārā, teltīs, kempingos un nometnēs.

Mūsu mērķis Izstrādāt jums ideālu tūrisma lampu kopīgam apgaismojumam laukos. Tā ir ļoti jaudīga (230 lūmeni) un garantē ilgu akumulatora darbības laiku un izturību pat lietus laikā.

Muguras balsts: 100.0% Akrilnitrila butadiēna stirols; Pamats: 100.0% Akrilnitrila butadiēna stirols; Baterija: 100.0% Akumulators

PRIEKŠROCĪBAS

Autonomija

230 lūmeni:4 h | 80 lūmeni:13 h | 15 lūmeni: 24 h | Lukturis, 40 lūmeni: 48 stundas

Kompakta konstrukcija

Luktura augstums 9,7 cm un diametrs 7,2 cm.

Ērta lietošana

Piekaramā aukla, pateicoties regulējamai siksnai | Režīma maiņa ar 1 pogu

Jauda

4 režīmi: Lukturis: 15 (sarkans) lūmeni, 80 un 230 lūmeni | Lukturis: 40 lūmeni.

Vizuālā efektivitāte

1 sarkana krāsa | 2 dzeltenas krāsas | 1 balta krāsa lukturītim

Svars

Viegla: 150g

Atkārtoti uzlādējams

Ar C tipa USB kabeli uzlādējams akumulators | Akumulatora uzlādes indikators

Ūdensnecaurlaidīgs

Lukturim piešķirts IPX4 vērtējums: iztur dažāda stipruma lietu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Barošanas veids

Akumulatora jauda ir 3400 miliampēri.

Lampas akumulators ir atkārtoti uzlādējams, izmantojot tā mikro USB pieslēgvietu. To var uzlādēt, izmantojot strāvas kontaktligzdu, cigarešu šķiltavu spraudkontaktu vai jebkuru standarta USB portu (tostarp saules enerģijas paneļa portu). C tipa mikro USB uzlādes vads tiek pārdots kopā ar lampu. Komplektā nav iekļauts elektroenerģijas tīkla adapters, taču jūs varat izmantot, piemēram, viedtālruņa uzlādes kabeli.

Uzlādes laiks

Akumulatora pilnai uzlādei nepieciešams, apmēram, 3 stundu ilgs pieslēgums pie 220 V elektrotīkla kontaktligzdas. Akumulatora uzlādes līmeņa indikators parāda uzlādes līmeni ar indikatora diodes palīdzību. Kad ir palicis 10 % enerģijas, indikatora diode mirgo.

Darbības režīmi

Šī lampa ir daudzfunkcionāla:1 sarkanais režīms un 2 dzeltenie režīmi ēšanai, ēdiena gatavošanai un lasīšanai, kā arī 1 luktura režīms, lai palīdzētu pārvietoties vai pārmeklētu mantas. Ja lukturis ir ieslēgts ilgāk nekā 5 sekundes, nospiediet pogu, lai tieši pārslēgtu izslēgšanas režīmu.

Lai lukturi atkal ieslēgtu un pārslēgtu režīmus, vēlreiz ātri nospiediet to pašu pogu. Ja lukturis ir izslēgts un vēlaties tieši pārslēgt uz luktura režīmu, nospiediet un turiet pogu 3 sekundes.

Gaismas komforts

Jūsu vizuālajam komfortam esam izvēlējušies siltu krāsu (dzeltenu) 80 un 230 lūmenu lampas režīmiem.

Šai lampai ir elektroniska spilgtuma regulēšanas sistēma. Tas nozīmē, ka gaismas intensitāte saglabājas nemainīga neatkarīgi no atlikušās akumulatora autonomijas. Pateicoties regulējamai siksnai, lampu var piekārt vai piestiprināt no augstuma uz dažāda veida konstrukcijām.

Norādījumi optimālam apgaismojumam

Ja lukturi uzkar ar krāsaino pamatni uz augšu, jūs iegūstat 360° apgaismojumu, kas ir labāk piemērots grupas izgaismošanai.

Sarkanā gaisma nodrošina maigāku, mazāk spilgtu un mazāk acis žilbinošu gaismu.Šo režīmu var ļoti ērti izmantot naktī.

Mūsu vides politika

Mēs zinām, ka jārīkojas, lai saglabātu mūsu planētu, tāpēc uzņēmums Quechua ir apņēmies samazināt produktu radīto ietekmi uz vidi.

Šobrīd šis produkts nav izgatavots videi draudzīgā veidā, bet mēs katru dienu strādājam, lai to mainītu: izstrādājot jaunus produktus, mēs galveno uzmanību veltām videi draudzīgam dizainam, iespējai labot un ilgtspējai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Uzglabāt tīrā un sausā vietā. Ja lampu nav paredzēts izmantot ilgu laika periodu, izlādējiet un uzlādējiet tās bateriju līdz galam.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Quechua globālais dizaina centrs atrodas Pasī Monblāna pakājē Augšsavojā. Šajā vietā satiekas mūsu speciālisti (dizaina un produktu izstrādes speciālisti, inženieri u.c.) un sporta veidu brīvā dabā entuziasti. Lielisks ieguvums augstas kvalitātes kempinga produktu izstrādē, kas ļauj mums dalīties ar jums savā pieredzē.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu vajadzības Quechua izstrādājumi tiek pārbaudīti lauku apvidū tādos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki, kā arī testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.