Filtri 0
Filtri 0
TRIBAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē
Šī lietus jaka ir paredzēta šosejas riteņbraukšanas iesācējiem nelielā vējā un sīkā lietū

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Īpašs griezums ērtākai riteņbraukšanas pozīcijai.

Ūdensnecaurlaidīgs

Poliestera audums ar ūd. necaurl. pārklājumu, kas pasargā no lietus (2000 mm)

Kabatas

Liela kabata ar pārloku mugurpusē: jūsu mantas būs sausumā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdensnecaurlaidīgs audums

Auduma ūdensizturību nosaka, mērot tā pretestību pret ūdens staba spiedienu un tā tiek izteikta milimetros (tests tiek veikts saskaņā ar ISO 811 standartu). Jo augstāks spiediens, jo augstāka auduma ūdensizturība. Jakas RC100 ūdensizturības rādītāji ir šādi: 3000 mm pirms mazgāšanas, 2000 mm pēc piektās mazgāšanas reizes.

Auduma elpojamība RET => 7,95

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs pārbaudām tā pretestību pret iztvaikošanu jeb RET (standarts ISO 11092). Jo zemāka ir pretestība, jo vairāk ķermeņa radītā ūdens tvaika izkļūst caur to un līdz ar to auduma elpojamība ir augstāka.

• RET < 6: īpaši elpojošs, piemērots visintensīvākajai fiziskai aktivitātei.

• RET 6‒12: elpojošs, piemērots vidēji intensīvai aktivitātei

• RET 12–20: samērā elpojošs, fiz. aktivitātei nepietiekams.

• RET >20: zema elpojamība, fiz. aktivitātei neder.

Membrāna vai pārklājums?

RC100 jakas audums ir apstrādāts ar īpašu pārklājumu.



Pārklājums ir slānis, kas tiek uzklāts auduma iekšpusē un padara to ūdensnecaurlaidīgu. Šāds risinājums nav tik dārgs kā membrāna un tam ir nepieciešama aizsargājoša odere.



Membrāna ir ļoti plāns plastmasas (poliuretāna) slānis ar mikroperforējumu, kas nodrošina apģērba ūdensizturību un elpojamību. Tā ir arī ļoti elastīga, vieglāka, un ar labāku elpojamību nekā audums ar pārklājumu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Šim izstrādājumam nav kapuce

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu izstrādājumu konstruēšanas komandas, ko veido riteņbraukšanas entuziasti, galvenā mītne atrodas Lillē, Francijas ziemeļos, un Flandrijas leģendāro ceļu tuvumā. Lai pārliecinātos, ka šī lietus jaka ir patiešām izdevusies, mēs to testējām visas ziemas garumā dažādos Flandrijas nostūros. mēs ticam, ka varam nepārtraukti uzlabot savus izstrādājumus, tikai pakļaujot tos reālās pasaules apstākļiem, kurus jūs izbaudāt uz sava velosipēda.

Garantija

2 Gadi