Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8381881 2181821

Abpusējs un regulējams balansēšanas spilvens

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komandas izstrādāja šo produktu, lai palīdzētu jums uzlabot savu līdzsvara izjūtu, atgūties pēc traumas un novērst traumas nākotnē (potītes, ceļi).

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Papildiniet treniņu, trenējot dziļos muskuļus, līdzsvaru, pēc traumas, tonizējot

Elastīgums

Regulējiet stabilitātes līmeni, mainot gaisa spiedienu spilvenā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc strādāt pie līdzsvara?

Spēja kontrolēt līdzsvaru un veiklība ir tikpat būtiska kā spēks. Tai var būt liela nozīme intensīvu fizisku aktivitāšu laikā, piemēram, slēpojot. Labs līdzsvars principā palīdz uzlabot snieguma efektivitāti, mazinot traumu risku un optimizējot vingrojumu izpildi. Līdzsvara kontrolēšana var palīdzēt novērst kritienus un izmežģījumus, palīdzēt saglabāt stabilitāti.

Kādus vingrojumus var veikt ar šo balansēšanas spilvenu?

Nezināt, ar kuru vingrojumu lai sāk vai kā izpildīt vingrojumus pareizi? Ieskatieties "Lietotāja rokasgrāmatā" zemāk. Mūsu dizaina komanda un kvalificētie sporta treneri ir izveidojuši servisa pakalpojumu, lai palīdzētu jums. Lejupielādējamajā pamācībā ir iekļauts aptuveni ducis bezmaksas vingrojumu ar šo izstrādājumu. Pamācība ir pieejama "Lietotāja rokasgrāmatā".

Kā pielāgot balansēšanas spilvenu savam sagatavotības līmenim?

Pirmkārt, stāvot uz spilvena, jums nevajadzētu sajust grīdu. Ja jūs sajūtat grīdu, piepūtiet spilvenu, izmantojot pumpi ar adatu. Pēc tam atrodiet tieši jums piemērotāko grūtības līmeni: jo vairāk gaisa būs spilvenā, jo vieglāk būs noturēt līdzsvaru. Un pretēji, jo mazāk piepūtīsiet balansēšanas spilvenu, jo grūtāk būs noturēt līdzsvaru. Visbeidzot, mīkstie sariņi papildus apgrūtina līdzsvara noturēšanu, kā arī stimulē asinsriti.

Piepūšanai izmantojiet pumpi ar adatu (pārdod atsevišķi).

Bonuss

Uzlabojiet savu sniegumu, trenējot līdzsvaru uz šī balansēšanas spilvena.

sastāvs

sastāvs

Dēlis: 100.0% Polivinilhlorīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Sargāt no karstuma avotiem.

Lietošanas ierobežojumi

Maks. lietotāja svars: 110 kg.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Ražots no materiāliem, kas garantēti nesatur kaitīgas vielas. Mēs testējam produktu laboratorijā, lai garantētu pareizu tā izmēru un izturību.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Es iegādājos šo piederumu, lai stiprinātu potītes un ceļus taku skrējieniem. Tas ir ļoti praktisks un nodarbina dziļos stabilizējošos muskuļus!” Pjērs, “Decathlon” klients

Videoklipi