Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO Kods. 8550215 2774741

Sieviešu tenisa legingi “Hip Ball”, melni

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu tenisa entuziastu komanda izstrādājusi šos tenisa legingus mačiem un treniņiem aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Palieciet sausa, audums labi novirza sviedrus.

Kustības brīvība

Elastīgais audums jums nekad netraucēs.

Siltums

Neatdzisīsiet laukumā, pateicoties siltajam uzkārstajam sastāvam.

Bumbas nēsāšana

Josta īpaši izstrādāta tenisam, tajā var ielikt 1 līdz 2 bumbas.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc valkāt tenisa legingus.

Mēs izstrādājām šos legingus visām sievietēm, kurām patīk spēlēt tenisu legingos un kuras vēl nav atradušas tādu risinājumu, lai pārnēsātu bumbas, kas būtu gan praktisks, gan sievišķīgs.“Hip Ball” dizains ir speciāla josta, kas dod iespēju:

- spēlētājām labrocēm uzglabāt 2 bumbas pie kreisās rokas; - spēlētājām ar dominējošu kreiso roku uzglabāt 2 bumbas pie labās rokas.Kad apgūstat kustību, bumbas ielikt un izņemt no jostas ir ļoti viegli.

Padoms par izmēru.

Atbilst jūsu parastajam izmēram.

Sviedru novirzīšana

Audums neļauj justies mitram.

Padoms lietošanai.

Mēs iesakām valkāt legingus vienus pašus, lai iegūtu vislielāko labumu no bumbu pārnēsāšanas sistēmas,lai gan uz tiem var uzvilkt svārkus vai šortus.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 11.0% Elastāns, 89.0% Poliesteris; Balsts: 26.0% Elastāns, 74.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šos legingus testējušas tenisa spēlētājas mūsu Tehnoloģiju centrā. Tiem veiktas arī mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes, lai apstiprinātu komponentu krāsu noturību un spēju saglabāt formu. Tās tiek veiktas, lai apstiprinātu, ka mūsu kvalitātes standarti tiek ievēroti.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Izstrādāja, pārbaudīja un apstiprināja mūsu ražošanas attīstības komanda (inženieri, dizaineri, stilisti, produktu vadītāji, tehniskie partneri). Šie legingi izstrādāti mūsu pētījumu un attīstības centrā (mūsu Francijas dizaina centrā, kas atrodas Vilnēvā d'Askā).

Videoklipi