Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8520522 2617426

Sieviešu pieguļošas džoginga bikses “500”, pelēkas

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri izstrādāja šīs bikses siltuma uzturēšanai gan pirms un pēc treniņa, gan pašas nodarbības laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Audums ar augstu kokvilnas saturu garantētam maigumam.

Siltums

Mīkstais plīša trikotāžas audums sniedz mērenu siltumu.

Elastīgums

Auduma sastāvā esošais elastāns nodrošina pilnīgu kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mūsu vingrošanas un pilates apģērbu līnijas dizains:

Šī apģērbu līnija ir izstrādāta ikdienas pilates un vingrošanas nodarbībām (fitness, vingrošana, strečings, tonizēšana, muskuļu nostiprināšana, pilates), kas palīdz jums uzturēt formu un veselību, kā arī uzlabot ķermeņa aprises. Piemērota gan zemas, gan augstas intensitātes treniņiem. “Domyos” produktu izstrādes komandas mērķis ir sniegt jums labāko, apvienojot komfortu un gaisa caurlaidību. Mūsu produkti tiek testēti praksē un mēs regulāri tos uzlabojam, ieklausoties klientu atsauksmēs.

Kad uz spēles likta mūsu sportisko klientu labklājība, pie darba ķeras mūsu dizaineru komandas.

Vairs nekādu treniņa gaitā traucējošu etiķešu! Tagad etiķete ir nostiprināta pie īpaša auduma ieliktņa, nevis tieši pie paša produkta, kā tas bija agrāk. Ja etiķete jums traucē, jūs varat to vienkārši nogriezt, neraizējoties par apģērba sabojāšanu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 50.0% Kokvilna, 3.0% Elastāns, 47.0% Poliesteris; Kabata: 100.0% Kokvilna

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana. Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi apliecinot un nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi