Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8518657 2610981

Sieviešu standarta piegriezuma sporta legingi “500”, raibi pelēki

14,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PELĒKA
  • PELĒKA
  • MELNA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šie ērtie legingi ir izstrādāti gan jūsu treniņiem, gan ikdienas gaitām. To satriecošais taisnais piegriezums rada lielisku tēlu!

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

92% kokvilnas nepārspējamam komfortam un mīkstumam.

Mitruma pārvaldība

Novērš mitruma uzkrāšanos uz ādas.

Elastīgums

Auduma sastāvā iekļauti 8% elastāna, kas nodrošina nepārtrauktu kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ar savelkamu auklu savelkamas staras

Jūs varat izmantot savelkamās auklas, lai savilktu potīšu daļu.

Sākotnēji fitnesam izstrādāti legingi... kas ir ideāli piemēroti arī jūsu ikdienai.

Agra rīta tonizējoši vingrojumi, darba tikšanās, naskas pastaigas pusdienu pārtraukumā, ātra iepirkšanās, lai papildinātu ledusskapja saturu un kvalitatīvi pavadīts laiks kopā ar draugiem un ģimeni: kā būtu, ja šo visu jūs varētu paveikt vienā ērtā, stilīgā apģērbā?



Tieši tāds bija izaicinājums, ko sev noteica mūsu zīmols: sapludināt robežas starp jūsu aktivitātēm, palīdzot jums pārslēgties no vienas darbības uz citu, bez nepieciešamības pārģērbties.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties ērtu apģērbu, kas nodrošina stilīgu izskatu par spīti tam, ka mēģināt apvienot darbu, ģimeni, sportu un paralēli arī vēl visas pārējās aktivitātes. Vai izklausās pēc jūsu pārdrošākā sapņa piepildījuma? Arī mūsu. Mēs sapratām, ka mēs, kā apģērbu dizaineri, atrodamies vislabākajā situācijā, lai realizētu šo trako ideju. Un tā tapa mūsu produktu klāsts. Visi klāstā iekļautie izstrādājumi ir ērti, taču tas noteikti nepadara tos mazāk stilīgus. Tie ir gan patīkami valkāšanai, gan labi izskatās.

3 iemesli, kādēļ šie taisnā piegriezuma legingi ir tik ļoti iecienīti

Legingi? Mums tie patīk. Taisns piegriezums? Arī tas mums patīk. Tāpēc jūs nepavisam nebūsiet pārsteigti, uzzinot, ka mēs vienkārši nespējam iztikt bez šiem taisnā piegriezuma legingiem. Lūk, 3 iemesli, lai tos izmēģinātu. Vispirms, to piegriezums padara tos pamanāmus. Turklāt, taisnais piegriezums izceļ arī jūsu potītes un ļauj audumam viegli viļņoties, jums staigājot. Un – uzmanību – tie ir ārkārtīgi ērti.

Tātad, vai esat gatava dot iespēju šim modelim?

Lieliski izstrādāti legingi

“Lai legingi labi piegulētu, tiem nepieciešama elastīga jostasvieta.” Ļoti patiesi. “Jā, taču elastīgā jostasvieta var būt arī pārāk cieša.” Jā, arī tā reizēm var gadīties. Tāpēc esam parūpējušies, lai mūsu legingu elastīgā jostasvieta būtu īpaši ērta. Turklāt elastīgais audums (8% elastāns) ļauj jums brīvi kustēties... un ir vēl ērtāks.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 92.0% Kokvilna, 8.0% Elastāns; Siksna: 96.0% Kokvilna, 4.0% Elastāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet tos rūpīgi salocītus savā skapī, lai apģērbs būtu gatavs valkāšanai ik reizi, kad vēlaties to uzvilkt.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana. Šie testi tiek regulāri veikti neatkarīgā laboratorijā, tādējādi apliecinot un nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs, protams. Jūs arī, vai ne? Godīgi sakot, mēs nevaram vien sagaidīt jūsu atsauksmes par šo produktu :) .

Videoklipi