Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • PELĒKA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Ja jums ir svarīgi izskatīties stilīgi, noderēs mūsu 7/8 garuma legingi (auduma svars 210 g/m²). Tiem ir slaidinošs piegulums, nepieļaujot kompromisus funkcionalitātes ziņā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

92% kokvilnas nepārspējamam komfortam un mīkstumam.

Mitruma pārvaldība

Kokvilna veicina ventilāciju, nodrošinot sausuma sajūtu.

Elastīgums

Auduma sastāvā iekļauti 8% elastāna, kas nodrošina nepārtrauktu kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc izvēlēties 7/8 garuma legingus?

Šī modeļa staras beidzas tieši virs potītēm. Tā ir mūsu klasisko legingu īsāka versija. Ja tos izmēģināsiet, domājam, ka jums noteikti patiks. Šis 7/8 garums izceļ potītes un vizuāli pagarina figūru. Tie piestāv dažādiem apģērbiem un vienmēr izskatīsieties moderni. Pieskaņojiet īso T kreklu, lai iegūtu nevainojamu izskatu, kad dodaties izklaidēties ar meitenēm vai uz fitnesa nodarbību.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties ērtu apģērbu, kas nodrošina stilīgu izskatu par spīti tam, ka mēģināt apvienot darbu, ģimeni, sportu un paralēli arī vēl visas pārējās aktivitātes. Vai izklausās pēc jūsu pārdrošākā sapņa piepildījuma? Gluži mūsu domas. Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim šo pārdrošo ideju realizēt. Un tā tapa mūsu produktu klāsts. Visi klāstā iekļautie apģērbi ir ērti, taču tas nepadara tos mazāk stilīgus. Tie vienkārši ir tikpat patīkami valkājami, cik uzlūkojami.

Pārdomātas konstrukcijas 7/8 garuma legingi.

“Elastīga josta ir obligāts elements, kas novērš legingu noslīdēšanu.” Ļoti patiesi. “Jā, taču elastīgā jostasvieta var būt arī pārāk cieša.” Jā, arī tā reizēm var gadīties. Tāpēc esam parūpējušies, lai mūsu legingu elastīgā jostasvieta būtu īpaši ērta. Saīsināta piegriezuma biksēm izvēlētais elastīgais audums (8% elastāns) piedāvā teicamu kustību brīvību vēl lielākam komfortam.

Kā valkāt šos 7/8 garuma legingus?

7/8 garuma legingi ir būtisks ikdienas apģērbs. Šie legingi lieliski sader ar pievilcīgiem sporta apaviem, brīva piegriezuma sporta kreklu un rokas somu vai mugursomu.

Turklāt 7/8 garuma piegriezums izceļ potītes, tādējādi padarot jūsu siluetu vēl pievilcīgāku.

Tātad, vai jums patīk šie 7/8 garuma legingi?:)

Vai legingu svars ir garantija, ka tie ir necaurredzami?

Šī produkta apraksta norāde gramos uz kvadrātmetru sniedz informāciju par jūsu izvēlēto legingu auduma biezumu. Tas tieši ietekmē piegulošo bikšu necaurredzamību, it īpaši apvienojumā ar ļoti cieši austu tīkliņaudumu. Mūsu klāstā – jo smagāki legingi, jo vairāk tie nosegs un būs necaurredzamāki. Tie visi tiek pārbaudīti, lai pārliecinātos par necaurspīdīgumu dažādos apstākļos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glīti salokiet un novietojiet uzglabāšanai skapī apģērbs būs gatavs valkāšanai, kad vien to vēlēsieties.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs esam veikuši rūpīgas pārbaudes, lai pārliecinātos, ka jūsu legingi nezaudēs formu un krāsu pēc atkārtotas mazgāšanas un žāvēšanas. Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, lai pārliecinātos, ka ir ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs, protams. Jūs arī, vai ne? Godīgi sakot, mēs nevaram vien sagaidīt jūsu atsauksmes par šo produktu :) .