Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8511782 2454918

Sieviešu elastīgie legingi “100”, tumši zili

7,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • MELNA
  • PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri radīja šos legingus īpaši fitnesa nodarbībām.Tie ir paredzēti zemas intensitātes nodarbībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Augstvērtīgs kokvilnas audums, mīkstai un patīkamai valkāšanai.

Mitruma pārvaldība

Novērš mitruma uzkrāšanos uz ādas.

Elastīgums

Papildu kustību brīvības nodrošināšanai, audums ir bagātināts ar elastānu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā mums izdodas radīt kvalitatīvas preces par pieņemamām cenām?

Šeit, “Decathlon”, mēs radām, izgatavojam un pārdodam savus produktus visai pasaulei.Tas nozīmē, ka mēs varam pārraudzīt ikvienu produkta dzīves cikla posmu, sākot no pirmās skices līdz pat gatavam produktam un tā iepakojumam, transportēšanai un mārketingam.Mūsu mērķis ir vienkāršs:radīt augstas kvalitātes preces jūsu pilates un citām maigām vingrošanas nodarbībām un piedāvāt tās jums par ikvienam pieejamām cenām.

Mūsu vingrošanas un pilates apģērbu līnijas dizains:

Šīs līnijas apģērbi ir īpaši izstrādāti pilates un citām maigām fiziskām nodarbībām (fitness, maigi vingrojumi, stiepšanās, tonizēšana, muskuļu nostiprināšana, pilates), neatkarīgi no to intensitātes, lai jūs vienmēr varētu uzturēt sevi formā, uzlabot ķermeņa aprises un veselības stāvokli.“Domyos” dizaina komandas mērķtiecīgi strādā pie tā, lai sasniegtu ideālu komforta, elpojamības un elastības attiecību.Mūsu produkti tiek testēti praksē un regulāri uzlaboti, ņemot vērā klientu atsauksmes.

Standarta vai pieguļošs piegriezums:kuru no tiem izvēlēties?

Cieši pieguļošs ķermeņa apakšdaļas apģērbs izceļ ķermeņa izliekumus un padara kājas vizuāli garākas.Kombinējams ar garu, brīvu, gurnus un sēžamvietu nosedzošu T kreklu vai īsu, cieši pieguļošu topu.

Jaunais elastīgo legingu dizains:

Agrāk pazīstami ar nosaukumu “Salto”, šie elastīgie legingi ir ieguvuši jaunu elpu un ir ievērojami uzlaboti, ņemot vērā mūsu klientu atsauksmes un ieteikumus.Tie ir kļuvuši izturīgāki, necaurredzamāki un sniegs jums papildu pārliecību, kamēr esat kustībā.Papildu ķīļa ielaidums padara legingus vēl ērtākus.Tāpat mēs esam uzlabojuši jostu – tagad tā ir gludāka un platāka.Jaunais piegriezums nodrošina maksimālu komfortu un ir piemērots ikvienam.Jūs būsiet sajūsmā par jaunajiem legingiem.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 92.0% Kokvilna, 8.0% Elastāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana.Šos testus regulāri veic neatkarīgā laboratorijā, tādējādi apliecinot un nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi