Filtri 0
Filtri 0
DITA Kods. 8767374 4654430

Pieaugušo lauka hokeja apavi “LGHT 550”, melni

80,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēti pieaugušajiem vidējas intensitātes lauka hokeja spēlei; piemēroti vidēji pieredzējušiem spēlētājiem; arī iesācējiem

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

8½. izmērs sver 350 g

Enerģijas atgriešana

Detaļas nav paredzētas dzinējspēkam.

Saķere

dimanta formas radzes pēdas priekšējās daļas vidū un pēdas aizmugurē

Amortizācija

Gela paliktnis zem papēža.

Griezuma komforts

Termiski veidota starpzole ar putām zem papēža.

Griezums

Ciets PU pēdas vidusdaļā.Dekoratīvs PU ieliktnis augšdaļā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Detalizēts apraksts

Ārzole: veidota gumija ar lielām dimanta formas radzēm pēdas priekšējās daļas vidū un pēdas aizmugurē labākai saķerei. Garas, tievas radzes ārējā daļā stabilitātei. Cieta PU plāksne pēdas vidusdaļā stabilitātei. Ārzole nosedz purngalus./Viduszole ir veidota no EVA ar gela ieliktni papēdī amortizācijai.

Detalizēts apraksts (turpinājums)

Cietinātājs: ciets PU, lai stabilizētu pēdas apakšdaļu; iekšpuse: tīklveida auduma odere. / Augšdaļa: PU dizaina ieliktņi pēdas vidusdaļā un papēdī stabilitātei. Tīklveida audums pēdas priekšpusē ventilācijai./Mēlīte: 3D tīklveida audums ventilācijai./Plakanas auklas.

Pareizā izmēra un modeļa izvēle

Hokeja apaviem, tāpat kā visiem sporta apaviem, ir pareizi jāpieguļ pēdai. Pirmkārt, pārliecinieties, ka nav spiediena punktu. Tad pārliecinieties, ka pēda apavos nekustas. Tas ir īpaši svarīgi, spēlējot uz mākslīgā zālāja. Ražotāji uzskata, ka atsevišķi modeļi ir īpaši piemēroti sievietēm. Tie ir paredzēti mazākam augumam un mazākam kājas izmēram.

Pareizā izmēra un modeļa izvēle (turp.)

Kā zināt, vai apavi jums pareizi der Uzvelciet hokeja zeķes. Nolieciet pēdu stingri uz zemes. Spiežot pēdu pie zemes, mēģiniet kustināt pēdu apavos visos virzienos. Tai nevajadzētu kustēties.

Kāpēc jāvalkā speciālie hokeja apavi?

Lauka hokeja apaviem ir divas īpašas iezīmes: nostiprinājumi, īpaši purngalā un papēdī, lai aizsargātu pēdas no bumbas un nūjas triecieniem, un piemērota zole lauka hokeja virsmām — parasti smilšainam vai slapjam mākslīgajam zālājam — vajadzīgajai vilkmei.

Hokeja apavu īpašās iezīmes

Lauka hokeja apavi ir īpaši izveidoti šim sportam.

Ārzole (zoles daļa, kas ir kontaktā ar zemi) parasti ir izgatavota no gumijas, un tai ir dažādas formas naglas dažādās vietās. Tie ir cietāki nekā ejamie apavi. Tie ir pielāgoti sintētiskiem, smilšainiem un slapjiem laukumiem, kādi raksturīgi lauka hokejam. Tie nodrošina saķeri ar laukumu, kas lauka hokejā ir būtiski.

Hokeja apavu īpašās iezīmes (turpinājums)

Mēlīte virs pēdas virspuses parasti ir izgatavota no porolona un tīkla, kas aizsargā pēdu no ūdens un dubļu šļakstiem.

Drošības padomi

Hokeja spēlēšanai jābūt aizraujošai. Neizturieties nevērīgi pret savu drošību. Vienmēr valkājiet mutes aizsargu, kājsargus un cimdu. Valkājiet hokeja apavus ar aizsargājošiem nostiprinājumiem un zolēm, kas paredzētas spēles laukuma virsmai. Valkājiet masku un īpaši paredzētus cimdus. Gan spēles, gan treniņa laikā.

Dizaineri

1891. gadā uzņēmumu Dita Pakistānā dibināja Allahs Dita (Allah Dita), kad sports tikai vēl bija sācis gūt popularitāti. Dita ir radījusi daudzas inovācijas, kas ir veidojušas moderno spēli. Pamatojoties uz savu nepārspēto ekspertīzi, Dita izstrādā produktus, kas ļauj spēlēt radošu, sekmīgu spēli. Lai saprastu, par ko mēs runājam, paskatieties uz Sīvu Vanassu (Seve van Ass), Florentu Vanaubelu (Florent van Aubel) un Martinu Hāneru (Martin Hâner)!

Informācija

Šo informāciju ir sniedzis ražotājs, vai to ražotāja saņemtajos paraugos ir novērojušas mūsu komandas.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 80.0% Poliuretāns, 20.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 25.0% Sintētiskais kaučuks, 75.0% Etilēna vinilacetāts

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Noberziet un noslaukiet apavus ar mitru drānu. Ļaujiet tiem nožūt dabiski. <br /> Nekad neatstājiet apavus sporta somā. Glabājiet tos sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērots citiem sporta veidiem vai aktivitātēm.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu apavi ir testēti laboratorijā, kā arī laukumā reālos spēles apstākļos.

Garantija

2 Gadi