Filtri 0
Filtri 0
DITA Kods. 8677624 4446467

Pieaugušo lauka hokeja apavi "DT100", melni

45,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / TIRKĪZA / PELĒKA
  • MELNA / TIRKĪZA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēti pieaugušajiem, kas piedalās zemas līdz vidējas intensitātes spēlēs, šie apavi ir piemēroti gan vidēja līmeņa spēlētājiem, gan iesācējiem

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

43. izmēra apavi sver 290 g.

Enerģijas atgriešana

Apava materiāli nav atsperīgi.

Saķere

Zoles vidū ir koniski izciļņi. Gari, plāni izciļņi sānos.

Amortizācija

Elastīga EVA viduszole nodrošina labu amortizāciju

Griezuma komforts

Porolona starpzole.

Griezums

Elastīga EVA viduszole nedaudz nosedz pēdas vidusdaļu

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Detalizēts apraksts

Ārzole: veidota gumija ar koniskām radzēm labākai saķerei. Garas, tievas radzes zoles malās, lai stabilizētu pēdu. Zoles priekšpusē zem pirmā pēdas apakšdaļas kaula ir virzienu paliktnis vieglākai virziena maiņai. / Viduszole: elastīga EVA amortizācijai. / Ārzole nosedz purngalus./Starpzole: plakans porolons.

Detalizēts apraksts (turpinājums)

Cietinātājs: ciets PU pēdas atbalstam; iekšpuse: putas ar 3D tīklveida auduma oderi komfortam un ventilācijai/ārpuse: PU un 3D tīklveida audums pēdas galā ventilācijai; iekšpuse: tīklveida auduma odere un putas komfortam un ventilācijai/ceturtdaļa: reljefs PU ieliktnis pēdas atbalstam, mēlīte: putas ar tīklveida auduma oderi./Starpzole: plakans porolons./ plakanas auklas.

Pareizā izmēra un modeļa izvēle

Hokeja apaviem, tāpat kā visiem sporta apaviem, ir pareizi jāpieguļ pēdai. Pirmkārt, pārliecinieties, ka nav spiediena punktu. Tad pārliecinieties, ka pēda apavos nekustas. Tas ir īpaši svarīgi, spēlējot uz mākslīgā zālāja. Ražotāji uzskata, ka atsevišķi modeļi ir īpaši piemēroti sievietēm. Tie ir paredzēti mazākam augumam un mazākam kājas izmēram.

Pareizā izmēra un modeļa izvēle (turp.)

Kā zināt, vai apavi der pareizi?Uzvelciet hokeja zeķes. Nolieciet pēdu stingri uz zemes. Spiežot pēdu pie zemes, mēģiniet kustināt pēdu apavos visos virzienos. Tai nevajadzētu kustēties.

Kāpēc jāvalkā speciālie hokeja apavi?

Lauka hokeja apaviem ir divas īpašas iezīmes: pastiprinājumi, īpaši purngalā un papēdī, lai aizsargātu pēdas no bumbas un nūjas triecieniem, un piemērota zole lauka hokeja virsmām — parasti smilšainam vai slapjam mākslīgajam zālājam — vajadzīgajai saķerei.

Hokeja apavu īpašās iezīmes

Lauka hokeja apavi ir īpaši izveidoti šim sportam.

Ārzole (zoles daļa, kas ir kontaktā ar zemi) parasti ir izgatavota no gumijas, un tai ir dažādas formas naglas dažādās vietās. Tie ir cietāki nekā pārgājienu apavi. Tie ir pielāgoti sintētiskiem, smilšainiem un slapjiem laukumiem, kādi raksturīgi lauka hokejam. Tie nodrošina saķeri ar laukumu, kas lauka hokejā ir būtiski.

Hokeja apavu īpašās iezīmes (turpinājums)

Mēlīte virs pēdas virspuses parasti ir izgatavota no putām un sietveida materiāla, kas aizsargā pēdu no ūdens un dubļu šļakstiem.

Drošības padomi

Hokejam jāsagādā prieks. Neizturieties nevērīgi pret savu drošību. Vienmēr valkājiet mutes aizsargu, kājsargus un cimdu. Valkājiet hokeja apavus ar aizsargājošiem pastiprinājumiem un zolēm, kas paredzētas spēles laukuma virsmai. Valkājiet masku un īpaši paredzētus cimdus. Gan spēles, gan treniņa laikā.

Dizaineris

1891. gadā uzņēmumu Dita Pakistānā dibināja Allahs Dita (Allah Dita), kad sports tikai vēl bija sācis gūt popularitāti. Dita ir radījusi daudzas inovācijas, kas ir veidojušas moderno spēli. Pamatojoties uz savu nepārspēto ekspertīzi, Dita izstrādā produktus, kas ļauj spēlēt radošu, sekmīgu spēli. Lai saprastu, par ko mēs runājam, paskatieties uz Sīvu Vanassu (Seve van Ass), Florentu Vanaubelu (Florent van Aubel) un Martinu Hāneru (Martin Hâner)!

Informācija

Šeit norādīto informāciju sniedza ražotājs vai arī mūsu komandas, kas izvērtēja ražotāja sniegtos paraugus.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 80.0% Poliuretāns, 20.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 25.0% Sintētiskais kaučuks, 75.0% Etilēna vinilacetāts

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

<br /> Nekad neatstājiet apavus sporta somā. Glabājiet tos sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemēroti citiem sporta veidiem vai aktivitātēm.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi