Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • PELĒKA / MELNA
  • DAUDZKRĀSAINA / ZAĻA
  • DAUDZKRĀSAINA / MELNA
  • DAUDZKRĀSAINA / ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis stilīgais, vidēju atbalstu nodrošinošais sporta krūšturis ir ideāli piemērots kardiotreniņiem, fitnesa dejām un stepa vingrošanas nodarbībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais audums uztur jūsu ķermeni sausu pat tad, kad kārtīgi svīstat.

Kustības brīvība

Elastāns piešķir audumam elastību, nodrošinot jums kustību brīvību.

Atbalsts krūtīm

Vidējs atbalsts vidējas intensitātes sporta veidiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kādām aktivitātēm ir paredzēts šis vidēja atbalsta sporta krūšturis ar bļodiņām?

Šī sporta krūštura vidējais atbalsta līmenis sniedz jums komfortu, veicot vidējas intensitātes aktivitātes, piemēram, dejas, fitnesa un kardio treniņus.

Kā šī vidēja atbalsta sporta krūštura konstrukcija veicina kustību brīvību?

No pietupieniem līdz “burpees” – daudzās sporta aktivitātēs tiek izmantotas arī jūsu rokas. Tāpēc ir svarīgi, lai tās varētu brīvi kustēties. Šī iemesla dēļ mēs papildinājām šī sporta krūštura audumu ar elastānu. Elastāns padara audumu elastīgāku, ļaujot tam pielāgoties visām jūsu kustībām. Turklāt tam ir arī atvērta muguras daļa, kas atbrīvo jūsu lāpstiņas un sniedz vēl lielāku kustību brīvību.

Kāds ir šī sporta krūštura sviedru novirzīšanas spēju noslēpums?

Jūs priecājaties, ka jūsu T krekls vai sporta krūšturis treniņa laikā uzsūc sviedrus, taču jums nepatīk lipīgā mitruma sajūta pēc nodarbības? Mēs to lieliski saprotam. Tāpēc, izstrādājot šo sporta krūšturi, mēs izvēlējāmies funkcionālu audumu, kas nodrošina sviedru novirzīšanu. Tas ir arī ātri žūstošs. Rezultātā jūsu ķermenis tiek uzturēts sauss, pat kārtīgi svīstot.

Kāpēc šis vidēja atbalsta sporta krūšturis ir papildināts ar putu bļodiņām?

Šis krūšturis ir papildināts ar putu bļodinām vairāku iemeslu dēļ. Tās nodrošina papildu atbalstu un uzlabotu komfortu, jo nodrošina plašāku krūšu nosegumu. Turklāt krūtīm tiek nodrošināta papildu aizsardzība pret triecieniem. Un tā kā treniņu laikā vēlaties izskatīties lieliski, bļodiņas nodrošina glītu krūšu formu.

Kāpēc ir svarīgi nodrošināt krūtīm atbilstošu aizsardzību sporta nodarbību laikā?

Nodarbību laikā jūsu krūtis, kas ir delikāta ķermeņa daļa, kuru pamatā balsta tikai krūšu āda, tiek pakļautas daudz lielākai slodzei, nekā ikdienā. Neatkarīgi no tā, kāds ir jūsu krūšu izmērs vai jūsu vecums, sportojot krūtis tiek pakļautas kustībām un vibrācijai, kas var radīt līdz pat piecas reizes lielāku spēku nekā to faktiskais svars. Valkājot sporta krūšturi, jūsu krūtīm tiek nodrošināts nepieciešamais atbalsts un aizsardzība no triecieniem, novēršot sāpes un priekšlaicīgu noslīdēšanu.

Kāpēc pastāv dažādi atbalsta līmeņi?

Sportisko aktivitāšu laikā krūtis tiek pakļautas slodzei un nospriegojumam, kas izstiepj ādu un saites. Nenodrošinot krūtīm atbalstu, tās var ciest no triecieniem un sāpēm, kā arī priekšlaicīgas noslīdēšanas. Arī pārāk spēcīgs atbalsts var nodarīt kaitējumu. Tāpēc ir svarīgi valkāt krūšturi ar atbilstošu atbalsta līmeni, kas atbilst jūsu krūšu izmēram un aktivitātes intensitātei. Mērķis ir aizsargāt jūsu krūtis, neierobežojot un neizmainot to dabiskās kustības.

Kā mēs nosakām atbalsta līmeni, ko nodrošina “Decathlon” sporta krūšturi?

Mūsu krūšturi ir pārbaudīti mūsu laboratorijās. Tiem tiek veikti krūšu atbalsta testi, kas mēra krūšu paātrinājuma samazinājumu sporta aktivitāšu laikā. Pēc tam tie tiek iedalīti šādās kategorijās: 1 – viegls atbalsts, 3 – vidējs atbalsts, 5 – spēcīgs atbalsts.

Kādiem sporta veidiem ir paredzēti dažādie atbalsta līmeņi?

Pieejami trīs atbalsta līmeņi atkarībā no sporta veida:

- 1. līmenis: zems atbalsts aktivitātēm, kurās krūšu kustība nav izteikta (pilates, stiepšanās, spēka treniņš u.tml.);

- 3. līmenis: vidējs atbalsts ir piemērots vidēji stiprai kustībai (fitnesa dejas, kardiotreniņi u.tml.);

- 5. līmenis: spēcīgs atbalsts aktivitātēm, kas rada intensīvas kustības (stepa aerobika, skriešana, batuts utt.).

Kā izvēlēties pareizo sporta krūštura izmēru?

Izvēloties atbilstoša izmēra krūšturi, varat būt pārliecināta, ka tas nodrošinās krūšu atbalstu un būs ērts uz auguma. Lai izvēlētos pareizo krūšturi, sekojiet šiem norādījumiem:

- nostājieties spoguļa priekšā;

- turiet mērlenti horizontāli pāri mugurai lāpstiņu apakšdaļā;

- aplieciet mērlenti ap krūtīm to pilnīgākajā vietā;

- nomēriet, nesavelkot mērlenti pārāk cieši;

- lai iegūtu precīzāku mērījumu, izmantojiet mūsu tiešsaistes kalkulatoru.

Kā tiek izstrādāti “Decathlon” sporta krūšturi?

“Decathlon” sporta krūšturus ir izstrādājusi mūsu sporta komanda, lai optimizētu jūsu komfortu un novērstu veselības problēmas. Tajos nav stīpiņu, lai izvairītos no traumām un limfmezglu saspiešanas. Mēs esam pēc iespējas vairāk samazinājuši šuvju skaitu virs krūtsgaliem, lai mazinātu berzes risku. Mēs esam pēc iespējas vairāk samazinājuši šuvju skaitu virs krūtsgaliem, lai mazinātu berzes risku.

Kā pareizi kopt šo sporta krūšturi ar bļodiņām?

Šis krūšturis paredzēts intensīvam sporta lietojumam, un to var mazgāt ļoti bieži. Mēs iesakām to mazgāt temperatūrā, kas nepārsniedz 30 °C, ievietojot veļas maisiņā, kas ir iegādājams atsevišķi (art.: 8505236). Veļas pulvera vietā izvēlieties mazgāšanai šķidru mazgāšanas līdzekli, kā arī nelietojiet mīkstinātājus, jo tie var ietekmēt auduma elpojamību. Lai šis krūšturis kalpotu ilgāk, nežāvējiet to veļas žāvētājā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Atbalsts: atbalsta testēšanu un apstiprināšanu veic testētāju grupa “Decathlon” laboratorijā, izmantojot krūšu kustību mērījumus. Katrs izmērs tiek testēts individuāli. Sviedru novirzīšana: katram audumam tiek veikts laboratorisks sviedru novirzīšanas tests, lai pārbaudītu, vai audums uzsūc, pārnes mitrumu no auduma iekšpuses uz ārpusi un nodrošina tā novirzīšanu. Mazgāšana: mazgāšanas un žāvēšanas testi garantē produkta formas un krāsas saglabāšanu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai apstiprinātu šī produkta nodrošināto atbalstu, tā testēšanu “Decathlon” laboratorijā veikušas vairākas testētājas. Pēc tam testētāju grupa to izmēģināja iekštelpu svarcelšanas treniņu nodarbībā (protokolēts lietošanas tests), lai apstiprinātu produkta ērtumu un sniegto komfortu sporta aktivitāšu laikā. Tad viņas turpināja produkta lietošanu vēl 6 mēnešus, pirms pozitīvā gala novērtējuma sniegšanas.