Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis stingrais fitnesa sporta krūšturis, kas tika īpaši izstrādāts C/D/E/F bļodiņu izmēriem, ir ideāli piemērots intensīviem kardio treniņiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais, ātri žūstošais audums uztur jūsu ķermeni sausu treniņu laikā.

Regulējams

Sporta krūšturis ar priekšējo rāvējslēdzēju vai regulējamām siksniņām.

Elastīgums

Auduma sastāvā iekļautais elastāns nodrošina ērtumu kustību laikā.

Atbalsts krūtīm

Stingrs:augstas slodzes vingrinājumu laikā samazina krūšu kustības par 37,9 %*.

Formas veidošana

Šis krūšturis ir izstrādāts, lai uzlabotu Jūsu figūru.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Mīkstas bļodiņas

Lielo izmēru fitnesa sporta krūšturim 960 ir mīkstas bļodiņas bez polsterējuma.

Krūšturis, kas izstrādāts lielākiem krūšu izmēriem.

Mēs izstrādājām šo sporta krūšturi sievietēm ar C-F bļodiņu izmēru, kam nepieciešams labs atbalsts visām lielas intensitātes kardio fitnesa aktivitātēm: augstas intensitātes intervālu un kardio apļa, universālajiem treniņiem, “Body attack” un daudziem citiem treniņiem.

Sporta krūšturis, kas piemērots augstas intensitātes treniņiem.

Lielo izmēru fitnesa sporta krūšturis “960” ir ideāli piemērots augstas slodzes* treniņiem (augstas intensitātes intervālu un kardio apļa, “Body attack” treniņiem).To ir viegli uzvilkt, pateicoties regulējamam dizainam: lencītes, ierobojumi, priekšējais rāvējslēdzējs un āķīši.Mugurpuse ir no tehniska, ventilēta auduma, kas labi izvada sviedrus.

* Intensīvu treniņu laikā mazina trieciena iedarbību par 37,9 %, salīdzinot ar standarta krūšturi.

Dažādas regulēšanas opcijas, lai tas ideāli piegulētu

Katra sporta krūštura regulēšanas opcija uzlabo Jūsu komfortu. Priekšējais rāvējslēdzējs atvieglo krūštura uzvilkšanu un novilkšanu. Ierobojumi ļauj palielināt vai samazināt tīkliņauduma nodrošināto atbalstu. Āķi priekšpusē palīdz regulēt krūšu platumu, bet ar slīdņiem uz lencītēm Jūs varat paaugstināt vai pazemināt sporta krūšturi.

Viegls, sievišķīgs dizains

Bļodiņas ir izgatavotas no spraislājdrānas (3D tīkliņš), kas ideāli pieguļ krūtīm, nodrošinot komfortu visu aktivitāšu laikā. Audums novirza sviedrus uz auduma virskārtu.Aizmugure piešķir dizainam sievišķīgumu.

Jūsu krūšu aizsardzībai nepieciešams sporta apģērbs

Nodarbību laikā jūsu krūtis, kas ir delikāta ķermeņa daļa, kuru pamatā balsta tikai krūšu āda, tiek pakļautas daudz lielākai slodzei, nekā ikdienā. Neatkarīgi no bļodiņas izmēra vai jūsu vecuma, sportojot krūtis kustas un kratās, un uz tām iedarbojas spēks, kas līdz pat piecām reizēm pārsniedz krūšu svaru. Sporta krūšturis sniedz atbalstu un komfortu, kas tik ļoti nepieciešams jūsu krūtīm treniņu laikā. Tas aizsargā jūsu krūtis no triecieniem, sāpēm un priekšlaicīgas noslīdēšanas.

Izvēlieties atbilstošu atbalsta līmeni: ne pārlieku zemu, ne pārlieku spēcīgu

Sportojot var izstaipīties krūšu āda un saites.Bez pietiekama atbalsta var rasties sāpes vai priekšlaicīga krūšu nošļukšana.Savukārt arī pārlieku liels atbalsts reizēm var nodarīt kaitējumu:tam jābūt piemērotam tieši jūsu bļodiņas izmēram un jūsu treniņu intensitātei.Mērķis ir aizsargāt jūsu krūtis, neierobežojot un neizmainot to dabiskās kustības.

Trīs atbalsta līmeņi atbilstoši jūsu izvēlētajam sporta veidam

Mēs izstrādājām šo sporta krūšturi ar trīs dažādiem atbalsta līmeņiem, ņemot vērā sporta veidu, kurā trenējaties: zems atbalsts sporta veidiem, kas rada maigas krūšu kustības (pilates, stiepšanās, spēka treniņi); vidējs atbalsts sporta aktivitātēm ar mērenu, neregulāru krūšu lēkāšanu (fitnesa dejas, kardiotreniņi); spēcīgs atbalsts sporta veidiem, kas paredz intensīvas kustības (steps, skriešanas trenažieri, lēkāšana uz batuta).

Atbilstoša sporta krūštura izmēra izvēle

Izvēloties atbilstoša izmēra krūšturi, varat būt pārliecināta, ka tas nodrošinās krūšu atbalstu un būs ērts uz auguma. Lai noskaidrotu savu izmēru, paņemiet mērlenti un nomēriet krūšu apkārtmēru (bez krūštura): nostājieties pie spoguļa; turiet mērlenti horizontāli pāri mugurai lāpstiņu apakšdaļā;

aplieciet mērlenti ap krūtīm to pilnīgākajā vietā; nomēriet, nesavelkot mērlenti cieši; atrodiet savu izmēru atbilstošajā izmēru tabulā.

Kā tiek izstrādāti “Domyos” krūšturi?

“Domyos” sporta krūšturus izstrādājusi mūsu sporta dizaineru komanda, lai optimizētu jūsu komfortu un palīdzētu izvairīties no veselības problēmām.Mēs neizmantojam stieples, jo tās var radīt savainošanās risku un nospiest limfmezglus, turklāt esam samazinājuši līdz maksimumam arī vīles ap krūšu galu zonu, lai pasargātu tos no berzes, kā arī ieviesām papildu komponentus, kas novirza sviedrus, lai jūs justos ērti un maksimāli tiktu samazināta iespēja, ka jūsu āda varētu iekaist.

Kā tiek testēti “Domyos” krūšturi?

Visi mūsu modeļi ir apstiprināti mūsu laboratorijās, veicot krūšu atbalsta līmeņa testu (tiek mērīta krūšu kustības paātrinājuma samazināšanās sporta aktivitāšu laikā).Pēc tam rezultāti tiek novērtēti skalā no 1 līdz 5:1 – vieglam atbalstam, 3 – vidējam atbalstam, bet 5 – stipram atbalstam.

*“Domyos” sporta krūšturis garantē samazināt krūšu kustības paātrinājumu par vismaz 10% (1. līmenis) un līdz 50% (5. līmenis), salīdzinot ar standarta krūšturiem.

Vai “Decathlon” produkti pirms pārdošanas tiek pārbaudīti?

Protams. Lai nodrošinātu jūsu drošību un apmierinātību, visiem mūsu audumiem ir veiksmīgi jāiztur stingri laboratorijas testi. Mēs pārbaudām krāsas noturību, izturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novirzīšanu u. c. ‒ tos saucam par mūsu “moku testiem”.

Un pēc tam? Pēc tam mūsu produktus izmēģina sportisti savu treniņu laikā. Mēs uzklausām un analizējam viņu atsauksmes, lai pilnveidotu apģērbu, ieviešot nepieciešamās izmaiņas, kas ļaus jums pilnībā izbaudīt savu jauno apģērbu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai apstiprinātu izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, veiktas mazgāšanas un žāvēšanas pārbaudes. Šos testus regulāri veic neatkarīga laboratorija, kas vienmēr ļauj nodrošināt atbilstību mūsu kvalitātes standartiem.Mēs iesakām pirms jūsu sporta krūštura mazgāšanas izņemt no tā bļodiņu polsterējumu.Krūšturi ieteicams mazgāt atsevišķi, ievietojot to tīkliņauduma maisiņā.

Garantija

2 Gadi