Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi termo kreklu, lai vilktu vienu vai zem neoprēna hidrotērpa sesijās, kas ilgst līdz trīs stundām.

PRIEKŠROCĪBAS

Siltumizolācija

Flīsa odere.Labāka izolācija no aukstuma, izņemot vējā, kad tas ir slapjš.

Samazināta berze

Piegulošs piegriezums un bezvīļu ielaidumi zem rokām.3 stundu sesijas.

Aizsardzība pret sauli

UPF 50+ audums.Sargā pret sauli arī slapjš.Aiztur vismaz 95 % UV staru.

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Savelkama aukla un cilpa krekla apakšdaļā stingrai noturībai vietā arī viļņos.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūtieties silti ilgāk ar mūsu siltuma aksesuāriem. Katram temperatūras diapazonam paredzēts savs apģērbs...

Atrodoties ūdenī, caur ekstremitātēm (pēdām, rokām, galvu) mēs zaudējam vairāk nekā pusi no ķermeņa siltuma.

Tāpēc ir ieteicami šādi aksesuāri:

- siltā un remdenā ūdenī (>17 °C) => neoprēna zemie zābaciņi;- aukstā ūdenī (12–17 °C):augstie zābaciņi (zābaki) un cimdi;- ļoti aukstā ūdenī (7–12 °C):augstie zābaciņi (zābaki), cimdi, jaka ar kapuci un krekls ar kapuci...

Atrodiet visu neoprēna aksesuāru klāstu “Decathlon” tīmekļa vietnē.

Jūras aksesuāri dažādiem sporta veidiem.

Mūsu neoprēna aksesuāri ir izstrādāti, lai apmierinātu visprasīgāko sērfotāju vajadzības.

Mūsu dizaina izvēles tos padara arī saderīgus ar citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, kaitsērfingu, vindsērfingu, veikbordu, ūdensslēpošanu, brišanu jūrā vai SUP (supošanu).

Siltums un vējš.

Minimālā ieteicamā ūdens temperatūra šī T krekla ar UV aizsardzību valkāšanai ir 22 °C, ja to velk vienu.Maks. ilgums:3 stundas.Šis krekls izgatavots no flīsa, kas palīdz novērst salšanu, kad ieejat ūdenī.Lūdzu, ievērojiet, ka vējš ietekmēs un var radīt nepatīkamu sajūtu, kad esat slapjš, – jums būs aukstāk.Tādēļ vējainos apstākļos ir ieteicams izvēlēties kreklu ar neoprēnu.Šo kreklu var vilkt zem hidrotērpa.

Saules aizsardzība.

UPF ir saules aizsardzības faktors (ultravioletās aizsardzības faktors), kas ir standartizēts visā pasaulē.Tas raksturo auduma spēju aizsargāt no saules, precīzāk ‒ tas norāda UV starojuma daļu, ko audums laiž cauri.

Lai atbilstu standartiem, tam jābloķē vismaz 95 % UV staru.UPF 50+ nozīmē, ka audums aiztur vismaz 95% UVA un 98% UVB staru.

Samazināts noberzums.

Šis termo T krekls samazina berzi un noberzumu, ko rada saskare ar sērfošanas vai bodibordinga dēli.To var izmantot arī zem hidrotērpa, lai ierobežotu noberzumu, jo īpaši ap kaklu un padusēm.Mēs esam iestrādājuši bezvīļu ielaidumus zem rokām, lai mazinātu kairinājumu, ko rada airēšanas kustības.Mūsu testa protokoli ir apstiprinājuši, ka kairinājums trīs stundu sesiju laikā patiešām tika samazināts.

Ātra izžūšana

Poliestera tekstils ir dabiski ātri žūstošs.

Papildu ūdeni atgrūdoša apstrāde novērš ūdens absorbciju, lai ierobežotu salšanu vējā. Tas arī veicina žūšanu.Šīs apstrādes iedarbīgums samazināsies pēc 5 vai 6 reizēm veļas mazgājamā mašīnā.Lai pagarinātu apstrādes mūžu, noskalojiet ar tīru ūdeni, nevis mazgājiet ar līdzekli.

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols.

Ar centru Hendajā, Francijas dienvidrietumos, “Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas zīmols.Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt sērfošanas šortus un tajā pašā dienā tos izmēģināt sērfojot, lai pārbaudītu, vai tie paliek savā vietā arī viļņos un ir pietiekami ērti un izturīgi.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Var vilkt vienu vai zem hidrotērpa.Tas nav vēja necaurlaidīgs.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un pārbaudījušas mūsu dizaina grupas Hendajā, Francijā.Lai nodrošinātu labāko iespējamo kvalitāti un izturību, produkta audums ir pārbaudīts laboratorijā.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Visas mūsu saules aizsardzības sastāvdaļas ir pārbaudījuši inženieri laboratorijā.Tās atbilst spēkā esošajam standartam:EN 13758-2.Pirms ražošanas sākšanas mēs pārbaudām visus izmantotos materiālus.Tāpat mūsu laboratorijās ir savas mērīšanas ierīces, kas ļauj papildināt ārējo laboratoriju veiktās pārbaudes.Produkti ir testēti laboratorijā mitrumā un sausumā, kā arī valkāšanas laikā (ar staipīšanu, kas notiek lietošanas laikā).