Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN Kods. 8767398 4654587

Vīriešu garo distanču skriešanas T krekls “Run 900 Ultra", zils

30,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
  • ZAĻA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis skriešanas T krekls būs jūsu labākais sabiedrotais sacensībās ar distanci no 10 līdz 170 km!Ļoti viegls un elpojošs, tādēļ būs īpaši parocīgs karstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Esiet sausi, pateicoties elpojošajiem tehn. materiāliem un perforētajām zonām!

Viegls

L izmērs sver tikai 95 g: kustību brīvība garantēta!

Pretestība pret berzi

Mūsu materiāls pasargās jūsu T kreklu no mugursomas radītās berzes.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Garantēta tehniskā kvalitāte!

Tā kā taku skriešanas pasākumi mums liek pārsniegt savas robežas ilgā laika posmā, ir nepieciešams pareizais aprīkojums! Šim nolūkam esam apvienojuši vairākas tehnoloģijas. Mēs izvēlējāmies ļoti vieglus, elpojošus un pret berzi izturīgus materiālus, izmantojām bezvīļu piegriezumu un efektīvu tehniku, kas izveidota īpaši sportam: karsto līmēšanu. Un pēdējie elementi šī T krekla tapšanā bija ar lāzeru perforēti caurumi.

Ļoti elpojošs apģērbs, kas garantē komfortu sportošanas laikā

Mēs, zīmola “Kiprun” komandā esam pārliecināti, ka komforts nozīmīgi uzlabo veiktspēju un patiku; kas gan varētu būt vēl ērtāks par sausumu skriešanas laikā? Tādēļ, konstruējot šo T kreklu, mēs izmantojām divus tehniskos materiālus:

Dena® un Atacama®. Elpojoši un sviedrus novirzoši, nodrošina izcilu gaisa apriti, tādēļ tie sniedz maksimālu ventilāciju un ātru T krekla izžūšanu sportošanas laikā.

Ar lāzeru perforēti caurumi vēl labākai ventilācijai!

T krekls, kurš lieliski saderēs ar jūsu taku skriešanas mugursomu... vai bez tās!

Tā kā taku skrējienos ir vajadzīga mugursoma (un jūsu T krekls būs zem tās), mūsu produktu inženiere Patrisa ļoti rūpīgi izvēlējās šī T krekla materiālus.

Dena® un Atacama® ir ne tikai elpojoši, bet arī izturīgi pret berzi. Jūsu T krekls nerausies uz augšu un neberzēsies gar skriešanas mugursomu! Šī T krekla apkakle ir mazliet augstāka kā parastam T kreklam, un ir veidota, lai pasargātu sprandu no iespējamajiem kairinājumiem.

Skrieniet ar pilnīgi brīvām kustībām!

Lai šo T kreklu padarītu piemērotu jebkurai ķermeņa formai, mūsu apģērba dizaineris Floriāns izveidoja klasisku piegriezumu, kas nav ne pārāk brīvs, ne pārāk apspīlēts. Pateicoties vieglajiem un elastīgajiem materiāliem, minimālam vīļu un ielaidumu skaitam, kā arī karsti līmētām šuvēm krūšu daļā un ap vidukli, šis brīvi plūstošais T krekls ir nudien viegls kā spalviņa: L izmērs sver 95 g.Katrā T krekla sānu daļā mēs izveidojām šķēlumu, lai nodrošinātu vēl labāku kustību brīvību!

T krekls, kas gan labi izskatās, gan ir patīkami valkājams

Mūsu dizaina komandas stilists Fransuā izveidoja šo skriešanas T kreklu ar īpašu rūpību, apvienojot tajā vienkāršību un veiktspēju. Sports ir ierakstīts šī T krekla DNS, un tam ir modernas līnijas, precīzi un izsmalcināti tehniskie risinājumi.No muguras zonām, kas perforētas ar lāzeru, līdz pat karsti līmētajām šuvēm, sānu šķēlumiem, materiālu tekstūrai un krāsas izvēlei, es ceru, ka jūs redzat:

šeit nekas nav nejaušs!

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Balsts: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām glabāt T kreklu uz pakaramā vai salocītu tīrā, sausā vietā..<br /> Tam patīk nodarbības ārpus telpām, taču nekas nav tik patīkams kā mājas siltums un komforts!

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu T krekls ir testēts, validēts un izmēģināts laboratorijā un vairākos simtos kilometros (gan vasarā,gan ziemā), pateicoties visu līmeņu taku skriešanas entuziastiem, kas skrēja gan ar, gan bez mugursomas. Lokācijas ziņā testi tika veikti īpašā vietā... "Reinjonā un visos tās kalnos, kas ir taku skriešanas paradīze! Vai gan iespējama vēl labāka vieta, kur testēt savu T kreklu skarbos un mainīgos laikapstākļos, kam raksturīgs gan tropisks karstums, gan mitrums? Tieši tā. Tādas vietas nav!

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šī taku skriešanas T krekla atbilstību atzina visa Decathlon taku skriešanas zīmola “Kiprun” komanda un visi lietotāji, kas to testēja un palīdzēja uzlabot; viņu secinājums bija vienbalsīgs: šī T krekla vieglais svars, gaisa aprite un komforts ir kaut kas vēl nebijis! Un tagad mēs ceram, ka arī jums tas patiks tik pat ļoti!:)