Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8666773 4365244

Vīriešu fitnesa T krekls “520”, balts, zils

13,00 €
9,00 €
-30%
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA / ZILA
  • BALTA / ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis divkrāsainais 190 g/m² T krekls ļauj izpaust savu stila izjūtu gan sporta zālē, gan ārpus tās.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedras nodrošina dabisku komfortu un mīkstumu.

Mitruma pārvaldība

Kokvilna veicina ventilāciju, nodrošinot sausuma sajūtu.

Elastīgums

Kustieties brīvi, pateicoties auduma sastāvā iekļautajam elastānam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sportisks izskats jebkuram gadījumam.

Šim divkrāsainajam T kreklam piemīt sportisks izskats. Standarta piegriezums un augstas kvalitātes audums (svars: 190 g/m2) piešķir tam lielisku izskatu. Neatkarīgi no tā, vai dodaties uz trenažieru zāli vai tiekaties ar draugiem, šis krekls jums piešķirs modernu, ikdienišķu stilu.

T krekls: labākais sabiedrotais jebkuram tēlam un aktivitātei.

Jums nav jābūt modes ekspertam, lai izveidotu saskaņotu tēlu: mūsu kokvilnas T krekls vienmēr ir droša izvēle. Kā? Tā īsās piedurknes ir ideāli piemērotas valkāšanai siltā laikā. Un kad kļūst auksti, jūs varat vienkārši uzvilkt papildu apģērba kārtu. Apaļais kakla izgriezums lieliski izskatās, savukārt taisnais piegriezums ir ļoti ērts. Kokvilna (70%) veicina gaisa caurlaidību, lai nodrošinātu sausumu.

Reglāna piedurknes ir lieliskas.

Šī T krekla piedurknēm izvēlējāmies reglāna piegriezumu. Pateicoties piedurknēm, kuru griezums sniedzas līdz pat kakla izgriezumam, šis krekls ir viegli uzvelkams. Šis dizains arī padara piedurknes nedaudz brīvākas. Papildus praktiskajai pusei un atlētiskajam piesitienam, reglāna piedurknes padara ikvienu apģērbu vēl stilīgāku.

Kādu informāciju jums sniedz T krekla svars

T krekla svars tiek izteikts gramos uz auduma kvadrātmetru un norāda uz to, cik biezs ir izmantotais audums. Tas ietekmē apģērba caurspīdīgumu, kritumu un kalpošanas laika ilgumu: jo smagāks ir izvēlētais audums, jo necaurspīdīgāks būs T krekls, jo labāks būs tā kritums un jo ilgāk tas kalpos.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Kokvilna; Ripsa audums: 97.0% Kokvilna, 3.0% Elastāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi