Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
  • BALTA
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mums ārkārtīgi patika šī krekla izstrādes process. Bezpiedurkņu krekls no 100% kokvilnas, pamata apģērbs, kas viegli pieskaņojams gan sportā, gan ikdienā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Elastīgumam un komfortam nav nekā labāka par 100% kokvilnas T kreklu.

Mitruma pārvaldība

Kokvilna veicina ventilāciju, nodrošinot sausuma sajūtu.

Elastīgums

Īpaša auduma struktūra, kas nodrošina dabisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādāts bezpiedurkņu krekls, kas var būt noderīgs arī tik daudz kur citur.

Tonizējoša rīta rosme; darba tikšanās; enerģiska pastaiga dienas vidū; ātra piestāšana pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu; laiks mājās kopā ar ģimeni vai iziešana ar draugiem: vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo apģērbu klāstu: lai jūs varētu valkāt šo apģērbu gan mājās, gan darbā, gan visu pārējo dienas aktivitāšu laikā, iztiekot bez biežas pārģērbšanās.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā jūtaties gan ērti, gan stilīgi, neatkarīgi no tā, vai esat darbā, mājās, sporta zālē vai jebkurā citā vietā. Izklausās labi, vai ne? Gluži mūsu domas. Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim realizēt šo pārdrošo ideju. Un, lūk — mūsu klāsts ir gatavs. Šī ērtā kolekcija nepieņem nekādus stila kompromisus: tajā iekļauti produkti, kas ir gan patīkami valkāšanai, gan labi izskatās.

Lielisks bezpiedurkņu krekls:jūsu izvēle katru reizi.

Jums nav jākļūst par modes ekspertu, lai brīnišķīgi saskaņotu apģērbu: mūsu kokvilnas bezpiedurkņu krekls vienmēr ir droša izvēle. Kā? Tā brīvās piedurknes ir lieliski piemērotas valkāšanai siltā laikā.Un kad kļūst auksti, jūs varat vienkārši uzvilkt papildu apģērba kārtu. Tā apaļais kakla izgriezums ir gana stingrs, lai nezaudētu savu formu, kamēr taisnais piegriezums gādā par pilnīgu komfortu.Kokvilna nodrošina ventilāciju, kas palīdz saglabāt ādu sausu. Lieliski piemērots sportam un ikdienas dzīvei.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi