Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu apģērbu dizaineri nevar paiet garām šim.T kreklam ar garām piedurknēm, kas izgatavots no 100 % kokvilnas:pamata apģērba elements, kas lieliski der kā sportam, tā ikdienai.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Elastīgumam un komfortam nav nekā labāka par 100 % kokvilnas T kreklu.

Siltums

Kokvilna veicina gaisa caurlaidību, palīdzot uzturēt jūsu ķermeni sausu.

Elastīgums

Īpaša auduma struktūra, kas nodrošina dabisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādāts T krekls, kas var būt noderīgs arī tik daudz kur citur.

Tonizējošs rīta treniņš;darba tikšanās;enerģiska pastaiga dienas vidū;ātra iepirkšanās veikalā, lai papildinātu ledusskapja saturu;laiks mājās kopā ar ģimeni vai iziešana ar draugiem:vai nebūtu jauki, ja to visu jūs varētu darīt vienā un tajā pašā apģērbā?

Tieši tāpēc mēs izstrādājām šo produktu klāstu:lai jūs varētu valkāt šo apģērbu mājās, darbā, un visur citur, kurp vien dodaties, nepārģērbjoties pirms katras aktivitātes.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties, ka visas dienas garumā jūtaties gan ērti, gan stilīgi — darbā, mājās, sporta zālē un jebkurā citā vietā.Izklausās lieliski, vai ne?Gluži mūsu domas.Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim realizēt šo pārdrošo ideju.Un, lūk – mūsu apģērbu klāsts ir gatavs.Šis ērto apģērbu klāsts neatpaliek arī stila ziņā: tajā iekļautie produkti ir gan patīkami valkāšanai, gan lieliski izskatās.

Lielisks T krekls:jūsu izvēle katru reizi.

Jums nav jābūt modes ekspertam,lai izveidotu saskaņotu tēlu: mūsu kokvilnas T krekls vienmēr ir droša izvēle.Kā?Garās piedurknes ir ideāli piemērotas vasaras vakariem, rudens dienām, kā arī vēsiem ziemas rītiem, izmantojot to kā pamata slāni zem siltas vilnas jakas.Apaļais kakla izgriezums labi izskatās, savukārt taisnais krekla piegriezums ir ļoti ērts.Kokvilna veicina ventilāciju, kas palīdz uzturēt jūsu ķermeni sausu.

Auduma svars.

Šis audums sver 150 g/m².

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Salokiet un uzglabājiet skapī:apģērbs būs gatavs valkāšanai jebkurā brīdī.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mēs, protams.Jūs arī, vai ne? Godīgi sakot, mēs nevaram vien sagaidīt jūsu atsauksmes par šo produktu :).