Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8773497 4713657

Vīriešu fitnesa T krekls “500 Essentials”, melns

9,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • BALTA
  • PELĒKA
  • MELNA
  • ZILA
  • SARKANA
  • ZILA
  • HAKI
  • BRŪNA
  • PELĒKA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis vīriešu fitnesa T krekls ar īsām piedurknēm, kas izgatavots no 190 g/m² auduma, ir vienmēr aktuāls apģērbs, kas kalpos visu mūžu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

100 % kokvilna papildu mīkstumam.

Mitruma pārvaldība

Kokvilnas šķiedras izkliedē mitrumu, nodrošinot sausuma sajūtu

Elastīgums

Lielisku kustību brīvību nodrošinošs audums un piegulums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vienmēr aktuāls, jūsu garderobē nepieciešams T krekls

Šim T kreklam ir vienmēr aktuāls piegriezums, tādēļ tas nekad neizies no modes. Tā piegriezums, apdare un pieejamās krāsas padara to par garderobes pamatu, ko varat valkāt jebkurā dzīves situācijā.

Veidojiet ikdienišķu tēlu, valkājot šo T kreklu ar šortiem vai treniņtērpa biksēm

Formālākam tēlam kombinējiet ar ceļgalu garuma šortiem vai biksēm

Mēs piedāvājam T kreklu, jūs pielāgojat stilu.

Kā kopt T kreklu, lai pagarinātu tā kalpošanas laiku?

Viens no būtiskākajiem sporta T krekla dzīves cikla posmiem ir veids, kā jūs par to rūpējaties. Mazgāšana ir process, kas rada vislielāko apģērba nolietojumu. Rūpējoties par savu apģērbu, atcerieties: lai pagarinātu produkta kalpošanas laiku, mazgājiet to 30 °C maigā mazgāšanas ciklā. Izvairieties no žāvēšanas saulē, lai novērstu krāsu izbalēšanu.

Standarta piegriezuma T krekls, kas nodrošina komfortu visās dzīves situācijās

Šis standarta piegriezuma T krekls ir izcili ērts. Tas ir ideāli piemērots jūsu fitnesa nodarbībām, spēka treniņu sesijām vai vienkāršai atpūtai ar draugiem.

Kādu informāciju jums sniedz T krekla svars

T krekla svars tiek izteikts gramos uz auduma kvadrātmetru un norāda uz to, cik biezs ir izmantotais audums. Tas ietekmē apģērba caurspīdīgumu, kritumu un kalpošanas laika ilgumu: jo smagāks audums, jo necaurspīdīgāks būs T krekls, jo patīkamāks būs tā kritums un jo labāka būs tā kvalitāte.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Kokvilna; Ripsa audums: 97.0% Kokvilna, 3.0% Elastāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS. NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Salocīts un novietots uzglabāšanai jūsu skapī, šis T krekls tiks uzturēts lieliskā darba kārtībā, lai jūs varētu to uzvilkt, kad vien vēlaties.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs esam veikuši rūpīgu testēšanu, it īpaši pārbaudot auduma noturību pret mazgāšanu un žāvēšanu, lai pārliecinātos par šī T krekla spēju saglabāt formu un krāsu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Daži vārdi no Nikolā, “Domyos” tekstilizstrādājumu vadītāja: Inženieru komanda sadarbībā ar lietotāju grupu veic produktu testēšanu reālos lietošanas apstākļos. Tādējādi mēs varam sadarboties ar dizaineru komandu, lai iztēlotos un izstrādātu funkcionālus, augstas kvalitātes produktus. Mēs nevaram vien sagaidīt jūsu atsauksmes par šo produktu :) .