Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • DZELTENA
  • BALTA
  • SARKANA
  • PURPURA
  • ZILA
  • ORANŽA
  • ZAĻA
  • ZILA
  • MELNA
  • ZILA
  • ZILA / ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu futbola produktu dizaineri radīja šo futbola kreklu “Viralto” treniņiem un spēlēm līdz 3 reizēm nedēļā.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Šis futbola krekls pielāgojas katra spēlētāja augumam.

Mitruma pārvaldība

Gaisu caurlaidīgais audums efektīvi aizvada sviedrus uz ārējo virsmu.

Viegli uzvilkt

Plata, elastīga apkakle vieglai uzvilkšanai.

Kustības brīvība

Īpašs piegriezums un audums Outback (tikai Kipsta) optimālai elastībai

Izturība

Iztur raušanu un regulāru lietošanu (2–3 reizes nedēļā).

Ventilācija

Laba gaisa cirkulācija, saglabājot sausuma sajūtu spēļu laikā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Viralto: Kipsta komfortablā kolekcija, kas nodrošina kustību brīvību

Viralto sērija ir pieejama vīriešiem, sievietēm un bērniem.

Tā ir veidota gan regulārai lietošanai klubā, gan individuālai lietošanai, salāgojot stilu ar tehniskajām īpašībām. Viralto kolekcijas pamatā ir komforts un elastīgums, kas ļauj brīvi kustēties.

Tā ir ideāli piemērota futbolistiem, nodrošinot precīzas piespēles un lielisku kontroli, vai vienkārši ikvienam, kam patīk šī skaistā spēle. Futbola māksla.

Ikviens atradīs sev piemērotu Viralto kreklu

Viralto Club krekls ir pieejams gan ar garām, gan īsām piedurknēm, kā arī 9 ilggadīgās klubu krāsas — no baltās līdz purpura, sarkanai un zaļai, kas iepriecinās gan klubus, gan klasiskā futbola izskata cienītājus.

Individuāliem spēlētājiem Viralto Solo kolekcija tiek regulāri atjaunināta ar pieklājīgām, izsmalcinātām krāsu kombinācijām un košiem, drosmīgiem grafiskajiem elementiem, tādēļ noteikti atradīsit jūsu gaumei atbilstošu ideālo kreklu. Vēl viens veids, kā sev laukumā pievērst uzmanību.

Kipsta radītais Outback: ekskluzīvs audums

Tā kā zinām, ka sniegums laukumā jums nozīmē visu, esam radījuši ekskluzīvo “Outback” audumu, kas ļauj kustēties pilnīgi brīvi. Tā šūnveidīgā struktūra padara to ārkārtīgi elastīgu gan horizontāli, gan vertikāli, un nav nepieciešams izmantot elastānu. Tas nozīmē, ka tas laika gaitā saglabās savu elastību.

Šī produkta audums novirza sviedrus un ātri žūst, sniedzot jums vēl nebijušu komfortu.

Viralto: komforts kustībā.

Kipsta izstrādes un inženierijas centrs

Kipstadium Torcoingas pilsētā Francijas ziemeļos ir visu Kipsta futbola preču globālais dizaina un izstrādes centrs. Apģērbu izstrādes darba grupā ietilpst produktu vadītāji, inženieri un apģērbu dizaineri, kuri visi ir kaislīgi futbolisti, kā arī sertifikācijas nodaļa, kas veic izstrādājumu testēšanu.


Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Neatstājiet mitru kreklu slēgtā somā. Mazgājiet veļas mazgājamā mašīnā (30 °C) izgrieztu uz otru pusi. Atstājiet izžūt. Negludiniet.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi