Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda ir izstrādājusi šo vienkāršo apģērbu, kas veido jebkura tēla pamatu, valkāšanai gan sporta nodarbībās, gan ikdienā.Protams, tas ir T krekls.

Pamatapģērbs gan fitnesam, gan glītākam tērpam. Garderobes pamatā vajadzētu būt apģērbam, uz ko vienmēr var paļauties, ka tas sniegs:ērts, stilīgs un viegli uzvelkams.Lūk, pamatapģērbs fitnesam.

Pamatmateriāls: 63.0% Kokvilna, 3.0% Elastāns, 34.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Kokvilnas šķiedras nodrošina komfortu un mīkstumu.

Mitruma pārvaldība

Kokvilna veicina ventilāciju, nodrošinot sausuma sajūtu.

Elastīgums

Kustieties brīvi, pateicoties auduma sastāvā iekļautajam elastānam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Sākotnēji fitnesam izstrādāts T krekls... kas ir lieliski piemērots arī jūsu ikdienas gaitām.

Sākot ar agra rīta tonizējošu vingrošanu un beidzot ar darba sanāksmēm, ātrām pusdienlaika pastaigām, ātru piestāšanu pie veikala, lai papildinātu ledusskapja saturu, un kvalitatīvi pavadītu laiku ar draugiem vai ģimeni: kā būtu, ja šo visu jūs varētu paveikt vienā ērtā, stilīgā apģērbā?



Tieši tāds bija izaicinājums, ko sev izvirzīja mūsu zīmols: lai jūs varētu valkāt šo apģērbu mājās, darbā, un visur citur, kurp vien dodaties, bez nepieciešamības pārģērbties pirms katras aktivitātes.

Vai jūs teicāt “ērti”?

Iedomājieties ērtu apģērbu, kas nodrošina stilīgu izskatu par spīti tam, ka mēģināt apvienot darbu, ģimeni, sportu un paralēli arī vēl visas pārējās aktivitātes. Vai izklausās pēc jūsu pārdrošākā sapņa piepildījuma? Gluži mūsu domas. Kā tekstila dizaineri mēs bijām pārliecināti, ka varēsim šo pārdrošo ideju realizēt. Un tā tapa mūsu produktu klāsts. Visi klāstā iekļautie apģērbi ir ērti, taču tas nepadara tos mazāk stilīgus. Tie vienkārši ir tikpat patīkami valkājami, cik uzlūkojami.

T krekls: labākais sabiedrotais jebkuram tēlam un aktivitātei.

Jums nav jābūt modes ekspertam, lai izveidotu saskaņotu tēlu: mūsu kokvilnas T krekls vienmēr ir droša izvēle. Kā? Tā īsās piedurknes ir ideāli piemērotas valkāšanai siltā laikā. Un kad kļūst auksti, jūs varat vienkārši uzvilkt papildu apģērba kārtu. Apaļais kakla izgriezums lieliski izskatās, savukārt taisnais piegriezums ir ļoti ērts. Kokvilna (63%) veicina gaisa caurlaidību, lai nodrošinātu sausumu.

Auduma svars

Šī produkta auduma svars ir 180 g/m².

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glīti salokiet un novietojiet uzglabāšanai skapī; apģērbs būs gatavs valkāšanai, kad vien to vēlēsieties.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mēs esam veikuši rūpīgu testēšanu, it īpaši pārbaudot auduma noturību pret mazgāšanu un žāvēšanu, lai pārliecinātos par šī T krekla spēju saglabāt formu un krāsu. Šīs pārbaudes tiek regulāri veiktas neatkarīgā laboratorijā, lai pārliecinātos, ka ir ievērotas mūsu kvalitātes prasības.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Stāsta Žeralds, produktu menedžeris: “Inženieru komanda veic pārbaudes, kurās lietotāji izmanto produktu reālos apstākļos. Tas ļauj mums sadarboties ar dizaineru komandu, lai plānotu un radītu funkcionālus, kvalitatīvus produktus.” Mēs nevaram vien sagaidīt, ko Jūs teiksiet par šo produktu :):)