Filtri 0
Filtri 0
KIPRUN Kods. 8642465 4274837

Sieviešu garo piedurkņu T-krekls “Kiprun Warm Regul”, koraļļu

40,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / ROZĀ
  • MELNA / ROZĀ
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu konstruēšanas komandas ir izstrādājušas šo silto un elpojošo sieviešu ziemas garpiedurkņu T-kreklu skriešanai aukstos laikapstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

T-krekls ir paredzēts skriešanai attiecīgajā temperatūrā bez salšanas

Elastīgums

Iestrādāti dūraiņi un īkšķu atveres, lai rokām būtu silti.

Siltums

Šis T-krekls ir ideāli piemērots skriešanai no -5 līdz 5°C temperatūrā.

Aizsardzība pret vēju

Vēja necaurlaidīga membrāna krūšu augšdaļā

Kabatas

Uz kreisās piedurknes ir kabata atslēgām vai kredītkartei

Ventilācija

Divpusējais rāvējslēdzējs kontrolēs gaisa ieplūdi, radot vajadzīgo temperatūru.

Saķere

Sarkanā mirgojošā skriešanas lukturīša (8394633) rokas stiprinājums

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Temperatūras kontrole

Regulējiet ķermeņa temperatūru ar atjautīgi izdomāto dubulto rāvējslēdzēju. Plašākam atvērumam pavelciet rāvējslēdzēju pēc iespējas zemāk. Lai rāvējslēdzējs paliktu atvērts, to notur zem auduma paslēpts magnēts. Atvelciet otru rāvējslēdzēju augšup, lai ielaistu gaisu un vienlaikus saglabātu siltu kaklu.

Integrēti dūraiņi

Iepriekšējo skrējienu laikā aizmirsāt savus cimdus vai nezinājāt, kur tos likt? “Kiprun Warm Regul” ir īkšķu atveres un iestrādāti dūraiņi. Šie elementi aizsargās plaukstas no apkārtējās vides aukstuma. Kad jums ir gana silti, varat dūraiņu un īkšķu atveru daļu atrotīt.

Siltums un elpojamība

Izgatavots no rievota auduma, tādēļ šis tops gan saglabās siltumu, gan novirzīs sviedrus. Pasargā no “salšanas” efekta, kad paliek auksts (aukstuma sajūta svīšanas laikā). Efektīvai sviedru novirzīšanai mēs esam arī pievienojuši tīkla ielaidumus zem rokām un uz muguras.

Redzamība

Mēs sarkanajam, mirgojošajam skriešanas lukturītim (reference:8394633) esam pievienojuši rokas stiprinājumu, kas noder nakts skrējienos.Lai atrastu šo lukturīti mūsu tīmekļa vietnē, nokopējiet atsauces numuru 8394633 un ielīmējiet to meklētājprogrammā.

Lietošanas norādījumi

Ideāli piemērots -5 līdz 5 °C temperatūrā: jūs varat vilkt “Kiprun Warm Regul” kā otru kārtu virs T-krekla. Temperatūrai līdz -5°C: varat vilkt arī trešo kārtu, kā piemēram, "Kiprun Warm Regul" vai "Kiprun Rain" jaku.

Aizrautīgu sportistu komanda, kas piedāvā unikālu skriešanas pieredzi

T-krekls “Kiprun Warm Regul” ir tapis, apvienojot “Decathlon” vairāk nekā 15 gadu gaitā iegūtās zināšanas un pieredzi. Karolīna (produktu vadītāja), Gaetāns (produktu inženieris) un Klēra (dizainere), būdami kaislīgi skrējēji, veido jūsu “Kiprun” apģērbu ar produktu lietotāju palīdzību: “Decathlon” skrējējus, sporta trenerus un jūs! Šādi mēs izvēlamies komponentus, izveidojam prototipus, testējam un validējam produktus gan laboratorijas, gan lauka testos.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: virspuse: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris; Balsts: 13.0% Elastāns, 38.0% Poliesteris, 49.0% Polietilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visiem mūsu produktiem lauka testos, kuros piedalījās ar Decathlon nesaistītas skrējējas, jūsu skriešanai līdzīgos apstākļos tika pārbaudīts valkāšanas un skriešanas komforts. Mērķis ir izstrādājumu pārbaudīt, uzlabot un apstiprināt pēc iespējas objektīvāk, lai jūs varētu skriet bez problēmām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

“Kiprun” komandu veido skrējēji ar dažādām spējām. Katru dienu mēs testējam savus produktus, lai tos izmēģinātu un uzlabotu. Pēc tam tos testē lietotāju grupa reālos dzīves apstākļos, kam tie ir paredzēti. Pirms nonākšanas veikalā tie jau ir noskrējuši vairākus simtus kilometru un piedalījušies vairākos desmitos sacensību no 10 km līdz pat maratona distancei.