Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA Kods. 8668633 4421688

Bērnu futbola krekls "CLR", zils/neona dzeltens

16,00 €
Ar nodokļiem
  • Bērnu futbola krekls
Krāsa: ZILA / DZELTENA
  • ZILA / DZELTENA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu futbola produktu dizaineri radīja šo bērnu vieglo futbola kreklu “CLR”, lai jums nodrošinātu kustību brīvību futbola spēlēšanai vismaz 3 reizē nedēļā.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Tā mikroventilācijas audums ātri aizvada sviedrus.

Viegls

Tik viegls, ka jūs par to aizmirsīsit.

Kustības brīvība

Futbolam piemērotais fasons sniedz brīvību skriet un lēkt.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

PADARIET SAVU SPĒLI ĀTRĀKU UN KUSTĪBAS BRĪVĀKAS.

Bērnu futbola kreklā “CLR” ir izmantots poliestera-elastāna sajaukums, nodrošinot elastību visos virzienos. Piegulošais fasons ir kā otra āda. Tiek viegls, ka par to var aizmirst.

Veiciet iecienītākās futbola kustības bez mazākā kairinājuma. Otra āda!



Skrieniet, sitiet un driblējiet brīvi.

SPĒLĒŠANA BEZ RAIZĒM PAR SVIEDRIEM

Mūsu dizaineru komanda novēroja jaunos futbolistus laukumā spēļu un treniņu sesiju laikā un ievēroja, cik svarīga futbola krekliem ir sviedru aizvadīšana. Futbola kreklu “CLR” esam radījuši no ļoti gaisīga, sviedrus aizvadoša auduma, lai jūs varētu spēlēt, sist un gūt vārtus, neraizējoties par pielipšanu.

STILĪGS AUGSTĀKĀS KLASES KREKLS

Lai jūs laukumā izskatītos stilīgi, radījām futbola kreklu “CLR” ar rievotu apdari apkaklei un piedurkņu malām. Ekskluzīvais CLR audums uz piedurknēm nodrošina stilu, kas ļaus jums laukumā izcelties. Krekla priekšpuse ir gofrēta, lai radītu unikālu dizainu uz krūtīm. Šis krekls atbilst šortiem “CLR”, lai nodrošinātu pilnīgu futbola apģērbu.

Kipsta izstrādes un inženierijas centrs: praksē iegūtas zināšanas

Torcoingas Kipstadium Francijas ziemeļos ir visu Kipsta futbola preču globālais dizaina un izstrādes centrs. Apavu izstrādes darba grupā ietilpst kaislīgi futbolisti, produktu vadītāji, inženieri un dizaineri, kā arī sertifikācijas (testēšanas) grupa.

Esam šīs franču zināšanas izmantojuši kreklos “CLR”, lai jauniem spēlētājiem nodrošinātu stilīgus, modernus produktus par lielisku cenu.

PADARIET SAVU KREKLU TIKPAT UNIKĀLU KĀ JŪS.

Kas gan varētu būt labāks par unikālu, personalizētu kreklu?

Pievienojiet savu vārdu, uzvārdu vai numuru un radiet unikālu kreklu.

Jūsu Decathlon veikala darbnīca to varēs veikt jūsu vietā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 14.0% Elastāns, 86.0% Poliesteris; Piedurkņu materiāls: 9.0% Elastāns, 91.0% Poliesteris; Aizmugurējais materiāls: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris; Ķiveres aizsargtikls: 7.0% Elastāns, 93.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Neaizmirstiet izņemt futbola kreklu no somas. Ļaujiet tam izžūt, pēc tam mazgājiet mašīnā 30 °C temperatūrā un atstājiet žāvēties.

Lietošanas ierobežojumi

Nemazgājiet to 60 °C temperatūrā. Nežāvējiet veļas žāvētājā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu futbola kreklus ir izstrādājuši, testējuši un apstiprinājuši mūsu jaunie futbola vēstneši un partneru klubi, kā arī 200 bērni vecumposmā no 4 līdz 14 gadiem, kuri apmeklē Kipsta akadēmiju un piedalās mūsu produktu izstrādē visa gada garumā.

Garantija

2 Gadi