Filtri 0
Filtri 0
KIPSTA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ZILA
  • ORANŽA
Nav pieejams tiešsaistē
Veidots augstas intensitātes futsala spēlētājiem, kam ir svarīgs vieglums un sviedru aizvadīšana.

Šim futsala kreklam ir daudz tehnoloģisku īpašību, kas uzlabo jūsu treniņus. Tas ir viegls, elpojošs un elastīgs, lai sekotu katrai jūsu kustībai, vienlaikus aizvadot sviedrus.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Palieciet sauss, pateicoties elpojošajam un ātri žūstošajam audumam.

Viegls

Viegls (80 g/m²), elastīgs audums, kas nodrošina maksimālu komfortu.

Kustības brīvība

Fasons ir īpaši veidots, lai nodrošinātu kustības brīvību un komfortu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc spēlēt šajā kreklā?

Šis futsala krekls nodrošina izcilu komfortu laukumā, pateicoties sievišķīgajam fasonam un vieglajam (80 g/m²), elpojošajam audumam. Sintētiskais audums (100% poliesteris) garantē izcilu sviedru aizvadīšanu, lai nepieļautu sviedru ilgstošu atrašanos uz jūsu ādas.

Kaislība pret futsalu visā mūsu dizainā!

Aizrautīgu cilvēku komanda, kuri nodarbojas ar mūsu futsala produktiem, strādā Kipstadium tuvumā, Ziemeļfrancijā, kur ir pieejami vairāki spēļu laukumi. Šie Decathlon darbinieki, vīrieši un sievietes, izstrādā un rada produktus un pakalpojumus tieši šim sporta veidam.

Mēs pastāvīgi strādājam, lai uzlabotu visu futsala spēlētāju komfortu un drošību.

Izmēģināti un testēti produkti.

Visi mūsu audumi tiek pakļauti ārkārtīgi nesaudzīgai testēšanai laboratorijā, lai garantētu komfortu un drošību. Tie tiek testēti, lai pārbaudītu to krāsu izbalēšanu, izturību pret mazgāšanu, sviedru aizvadīšanu un daudz ko citu.

Un pēc tam? Mūsu produktus izmēģina tādi sportisti kā jūs. Mēs uzklausām, analizējam sportistu atsauksmes un katru dienu veicam uzlabojumus.

Personalizēšana

Vietējā Decathlon veikala darbnīcā uz džersija varat uzdrukāt jūsu vārdu vai numuru.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Iesakām glabāt šo T kreklu sausā vietā. Pēc lietošanas izņemiet to no sporta somas, lai izmazgātu un izžāvētu.

Lietošanas ierobežojumi

Šo džersiju nav ieteicams gludināt.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

IMVISO futsala apģērbu ir testējuši neatkarīgi lietotāji, lai nodrošinātu, ka tas ir ērts un nodrošina veiktspēju, kas attiecas uz vieglumu, sviedru aizvadīšanu un kustības brīvību.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Testēti un apstiprināti, lai izpildītu mūsu futsala tehniskā partnera — SQUADRA Mouscron (profesionālas komandas Beļģijas 1. divīzijā) — prasības.