Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • MELNA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē
Šis T krekls ir ideāls pamatapģērbs. Tas ir vienkāršs un ērts pamatapģērbs.

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Maigumam un komfortam 100 % kokvilnas audums.

Kustības brīvība

Kusties brīvi, pateicoties auduma sastāvā iekļautajam elastānam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izstrādāt labu pamatapģērbu ir īsts izaicinājums.

Lai gan šāds T krekls no pirmā acu uzmetiena var šķist vienkāršs, dizaina puse ir nedaudz sarežģītāka. Un, tā kā mēs vēlamies radīt sporta apģērbu, kas ir gan ērts, gan stilīgs, mums ir jāpatur prātā diezgan daudz. Mēs vēlamies, lai mūsu pamatapģērbi būtu izgatavoti no izturīgiem audumiem, ar vienkāršiem un ērtiem piegriezumiem, un tas viss par labāko iespējamo cenu. Ja šo T kreklu valkājat gan sporta zālē, gan darbā, tas nozīmē, ka mēs panācām to, ko bijām iecerējuši.

Kādu informāciju jums sniedz T krekla svars

T krekla svars tiek izteikts gramos uz auduma kvadrātmetru un norāda uz to, cik biezs ir izmantotais audums. Tas ietekmē apģērba caurspīdīgumu, kritumu un kalpošanas laika ilgumu: jo smagāks audums, jo necaurspīdīgāks būs T krekls un jo patīkamāks būs tā kritums.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Salokiet to un ielieciet skapī,tas būs gatavs valkāšanai vajadzīgajā brīdī.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārliecinātos par izstrādājuma spēju saglabāt formu un krāsu, šim produktam ir veikta mazgāšanas un žāvēšanas izturības testēšana. Šos testus regulāri veic neatkarīgā laboratorijā, tādējādi nodrošinot produktu atbilstību mūsu noteiktajiem kvalitātes standartiem. Turklāt mūsu inženieri regulāri veic lietotāju paneļa testus reālos lietošanas apstākļos. Tādējādi mūsu produktu pārvaldības un izstrādes komanda var radīt produktus, kas pilnībā atbilst jūsu cerībām.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Stāsta Džeralds, produktu menedžeris: “Inženieru komanda veic pārbaudes, kurās lietotāji izmanto produktu reālos apstākļos.Tas ļauj mums sadarboties ar dizaineru komandu, lai plānotu un radītu funkcionālus, kvalitatīvus produktus.” Mēs nevaram vien sagaidīt, ko jūs teiksiet par šo produktu :):)