Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8739037 4533128

Sieviešu piegulošs fitnesa T krekls

13,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Viegla, elpojoša auduma T krekls, kam ir pieguļošs piegriezums un ko varat komplektēt ar jebkāda veida jūsu fitnesa aktivitātēm piemērotu apģērbu

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Elpojošais audums ātri izžūst, lai jūs treniņa laikā justos patīkami

Viegls

Maksimāls komforts, ko nodrošina vieglais, brīvais un elastīgais audums

Elastīgums

Laiks izkustēties.Šie legingi ir izstrādāti netraucētām kustībām

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

T krekls, kas izgatavots no īpaši viegla auduma.

Ja jutīsities ērti savā T kreklā, jutīsieties ērti arī trenējoties.Šis T krekls ir izstrādāts no ērta, staipīga auduma, kas ir tik viegls, ka pat liks aizmirst, ka to valkājat.

Piedurknes, kas izstrādātas brīvībai.

Trenējieties netraucēti.Šī T krekla piedurknes tika īpaši rūpīgi pievienotas, lai nodrošinātu maksimālu kustību brīvību, jo īpaši ap plecu daļu.

Šķēlumi sānos, kas atvieglo kustības.

Kustieties brīvi.Ikviena šī T krekla detaļa tika izstrādāta, lai sniegtu jums komfortu kustību laikā.Tā sānos iestrādāti šķēlumi, kas ļauj jums brīvi kustēties pat intensīvāko treniņu laikā.

Moderns audums ar tekstūru.

Moderns un sportisks.Šī T krekla audumam piemīt viegla tekstūra, kas to padara pilnībā unikālu.

Vai produkti tiek testēti pirms pārdošanas?

Protams. Lai nodrošinātu komfortu un drošību, visiem mūsu produktiem ir sekmīgi jāiztur stingras laboratoriskas pārbaudes. Mēs pārbaudām krāsnoturības, auduma noturību pret atkārtotu mazgāšanu, sviedru novirzīšanas īpašības u. c. — tos saucam par mūsu “moku testiem”. Un pēc tam? Vai tas ir viss? Ne gluži. Pēc tam mūsu produktus izmēģina sportisti. Uzklausām un analizējam viņu atsauksmes, lai pilnveidotu apģērbu, ieviešot nepieciešamās izmaiņas. Un tikai tad sporta apģērbs ir gatavs valkāšanai

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris; Balsts: 16.0% Elastāns, 84.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi