Filtri 0
Filtri 0
DOMYOS Kods. 8604421 4146990

Bodibildinga T krekls “Stringer”, melns

12,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
  • ROZĀ
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri, paši būdami bodibildinga entuziasti, radīja šo bezpiedurkņu kreklu, lai jūs varētu brīvi kustēties, veicot jebkuru vingrojumu.

PRIEKŠROCĪBAS

Mitruma pārvaldība

Novirza sviedrus uz auduma virskārtu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Bodibildinga bezpiedurkņu krekls “Stringer”: īpaša funkcija.

Lielisks dizains, kas pārbaudīts daudzos treniņos, lai nodrošinātu pilnīgu kustību brīvību bodibildinga treniņu laikā.Ražots no viegla auduma, ļauj pilnībā koncentrēties uz treniņu un tā progresu.

Vai zinājāt?

Vai ir apnicis pirms pievilkšanās vilkt kreklu uz leju, lai pirmajā piegājienā nebūtu redzams vēders? Tieši jūsu pleci ir tie, kas, paceļot rokas uz augšu, velk kreklu uz augšu.



Risinājums? Bezpiedurkņu krekls “Stringer”.

Pateicoties tā dziļajam izgriezumam kakla un muguras daļā, jūsu pleci ir pilnībā brīvi, tāpēc par neērtībām varat aizmirst.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 30.0% Poliamīds, 70.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi