Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8603593 4135144

Jāšanas aizsargķivere “120”, tumši zila/rozā

29,00 €
20,00 €
-31%
Ar nodokļiem
Krāsa: ROZĀ / ZILA / TIRKĪZA
  • ROZĀ / ZILA / TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Vai esi iesācējs jāšanā? Mūsu dedzīgā dizaineru komanda ir izstrādājusi šo jāšanas aizsargķiveri, lai aizsargātu jūs krišanas gadījumā.

PRIEKŠROCĪBAS

Regulējams

Gudrā aizmugurējā grozāmā funkcija ļauj ātri pielāgot ķiveres izmēru.

Stabilitāte

Četru punktu zirglietu sistēma labam atbalstam.

Aizsardzība pret triecienu

Izturīga jāšanas aizsargķivere, EN1384:2017 sertificēta

Ventilācija

Saglabājiet vēsu prātu seglos: ārējais apvalks karstuma novēršanai.

Lietotāja komforts

Putas siksnās un aizsargķiveres iekšpusē maksimālam komfortam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Normas

EN1384 sertificēta: 2017 jāšanas aizsargķivere

Izmēri:

XS (48–52 cm), S (52–55 cm), M (55–58 cm), L (58–61 cm).

Viegls svars:

530 g M izmērs (55–58 cm).

Aizsardzība:

Vai jūs esat uzsācis nodarboties ar jāšanu? Izvēlieties mūsu aizsargķiveri “120”, kas ir izstrādāta īpaši jums. Tā ir mūsu darbnīcās izlaista cauri gredzenam un ir izstrādāta, lai absorbētu daļu enerģijas triecienā, daļēji deformējot korpusu un/vai aizsargmateriālu.

Kritiena gadījumā, nomainiet savu aizsargķiveri: bojājumi ne vienmēr ir redzami, un tie bieži ir atrodami produkta iekšpusē.

Anatomisks dizains:

Jūsu jāšanas aprīkojumam vajadzētu ļaut jums justies ērti un vajadzētu būt pareizi piegulošam. Zirgu jāšanas aizsargķivere “120” ir pielāgojama un tā lieliski pielāgojas jūsu galvas izmēram. Tā ir pieejama četros izmēros, sākot no XS līdz pat L, un sākot no 48 līdz 61. Lai atrastu pareizo izmēru, izmēģiniet to un noregulējiet ciparnīcu. Tā ir viegli un ātri pielāgojama, neatkarīgi no galvas izmēra.

Komforts

Lai pilnībā izbaudītu jāšanu, ir svarīgi justies ērti. “Fouganza” inženieri zirglietu siksnām pievienoja putas maksimālam komfortam. Aizsargķiveres iekšpuse satur putu polsterējumu, kas var tikt izņemts un mazgāts veļas mašīnā 30 °C. Putas zem zoda novērsīs saspiešanu, kas bieži notiek, kad bērni saņem savas pirmās jāšanas cepures.

Atbilstība:

Efektīva aizsardzība ir aizsardzība, kas atbilst izmēram. Jāšanas aizsargķiverei “120” ir četru punktu stiprinājumu sistēma. Pateicoties šiem četriem punktiem, kas savieno zirglietas ar korpusu, jāšanas ķivere ir labi atbalstīta uz galvas, lai nodrošinātu līdzsvarotu aizsardzību. Jūs varat vienmērīgi skriet un auļot, cik sirds kāro: ja jūsu aizsardzība ir pareizā izmērā, tā nekur nepazudīs! Vairāk nekādu bažu par jāšanas aizsargķiveri, kas krīt pāri acīm un aizsedz skatu!

Ventilācija:

Tādēļ, ka poniji un zirgi brīžiem mēdz būt neparedzami un treniņa laikā var rasties citas negaidītas situācijas, jāšanas aizsargķiveres “120” dizaineri pievienoja papildu funkciju, lai palīdzētu jūs uzturēt vēsus: jāšanas aizsargķiverei visapkārt ir piecdesmit caurumi augšpusē karstuma novēršanai. Mūsu “Fouganza” komanda vēlējās pārliecināties, ka jūs iegūstat vairāk no savas jāšanas bez pārkaršanas!

Dizains:

Tikai tādēļ, ka jūs esat sācis jāt tikai tagad, nenozīmē, ka jums nevar būt labs aprīkojums.Jāšanas aizsargķiveres “120” dizaineri paturēja prātā šo: šī jāšanas aizsargķivere ir pieejama vairākās krāsās.

Viegla kopšana:

Rūpējoties par savu aizsargķiveri, notīriet tās ārpusi ar lupatu.

Mēs ļoti (vai pilnīgi) neiesakām izmantot šķīdinātājus vai citus agresīvos produktus, jo tie var ietekmēt aizsargķiveres īpašības un to sabojāt. Iekšējās noņemamās putas var mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C.

Uzglabāšanai un transportēšanai, mazs auduma maisiņš pasargās to no netīrumiem, skrāpējumiem vai gaismas.

Aizsargķiveres pielāgošana

Optimālai aizsardzībai, aizsargķiverei vajadzētu būtu tuvā kontaktā ar galvu, nesaspiežot to. Kad zirglietas ir pareizi pielāgotas, aizsargķiverei nevajadzētu slīdēt uz priekšu, atpakaļ vai uz sāniem.



Aizsargķiveres siksnām vajadzētu atrasties zem žokļa, nevis virs tā. Tām vajadzētu būt pietiekami ciešām, lai apturētu aizsargķiveres kustēšanos, bet tām nevajadzētu jūs smacēt.

Trieciena absorbcija

Šī jāšanas aizsargķivere ir izstrādāta, lai absorbētu daļu trieciena enerģijas, izraisot apvalka vai aizsargmateriāla daļēju deformāciju.

Aizsargķivere samazina galvas traumu nopietnību. Aizsardzība, ko piedāvā jūsu aizsargķivere, ir atkarīga no attiecīgā negadījuma, jo aizsargķiveres nēsāšana ne vienmēr novērš nāvi vai ilgstošus ievainojumus.

Lietošanas instrukcijas:

Mēs zinām, ka jūs nevarat sagaidīt, lai izmēģinātu savu aizsargķiveri, bet aizsardzības iemeslu dēļ, lūdzam izlasīt instrukcijas pirms lietošanas.

Šī aizsargķivere ir paredzēta tikai jāšanai ar zirgu un to nevajadzētu izmantot motosportā, sniega sportā vai gaisa sportā. Diemžēl, ja jūs izvēlaties bobsleju, 1. formulu vai lidojumus ar deltaplānu, šī aizsargķivere neatbildīs jūsu vajadzībām. Mēs iesakām izvēlēties piemērotāku aizsardzību.

Dzīves ilgums:

Vai jums patīk sava jāšanas aizsargķivere “120”?Diemžēl, jūs nespēsiet to saglabāt mūžīgi. Jums vajadzētu to mainīt pēc katra kritiena. Kaut arī tā var izskatīties lieliski, dažus interjera bojājumus nevar saskatīt. Un pat ja jums paveicas, un jūs nekad nenokrīt no zirga, jums vajadzētu mainīt savu jāšanas aizsargķiveri ik pēc pieciem gadiem.

sastāvs

sastāvs

Pārklājums: 100.0% Akrilnitrila butadiēna stirols; Pamata oderējums: 100.0% Polistirols; Siksnu audums: 100.0% Poliamīds; Sprādzes: 100.0% Polioksimetilēns; Putas : 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Neuzglabāt siltuma avotu tuvumā, piemēram, pie sildierīcēm vai automašīnu plauktā, kas ir saules apspīdēts, jo tas var pasliktināt polistirola polsterējuma aizsargājošās īpašības.

Lietošanas ierobežojumi

Jāšanai. Nomainiet jebkuru aizsargķiveri, kas ir cietusi.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Pārbaudīta neatkarīgā laboratorijā saskaņā ar spēkā esošajiem noteikumiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Pilnvarotā iestāde N:2789, “Pourquery Financier”