Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • ROZĀ / BALTA
  • TIRKĪZA / MELNA
  • ZILA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē
Vai esat iesācējs jāšanā?Mūsu dedzīgā dizaineru komanda ir izstrādājusi šo jāšanas aizsargķiveri, lai aizsargātu jūs krišanas gadījumā.

PRIEKŠROCĪBAS

Regulējams

Gudrā aizmugurējā grozāmā funkcija ļauj ātri pielāgot ķiveres izmēru.

Stabilitāte

Četru punktu zirglietu sistēma labam atbalstam.

Aizsardzība pret triecienu

Izturīga jāšanas aizsargķivere, EN1384:2017 sertificēta.

Ventilācija

Saglabājiet vēsu prātu seglos:ārējais apvalks karstuma novēršanai.

Lietotāja komforts

Putas siksnās un aizsargķiveres iekšpusē maksimālam komfortam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Standarts:

EN1384 sertificēta: 2017 jāšanas aizsargķivere.

Izmēri:

XS (48-52 cm), S (52-55 cm), M (55-58 cm).

Neliels svars:

530 g M izmērs (55–58 cm).

Aizsardzība:

Vai jūs esat uzsācis nodarboties ar jāšanu?Izvēlieties mūsu aizsargķiveri “100”, kas ir izstrādāta īpaši jums.Tā ir mūsu darbnīcās izlaista cauri gredzenam un ir izstrādāta, lai absorbētu daļu enerģijas triecienā, daļēji deformējot korpusu un/vai aizsargmateriālu.Kritiena gadījumā nomainiet savu aizsargķiveri:bojājumi ne vienmēr ir redzami, un tie bieži ir atrodami produkta iekšpusē.

Anatomisks dizains:

Jūsu jāšanas aprīkojumam vajadzētu ļaut jums justies ērti un vajadzētu būt pareizi piegulošam.Zirgu jāšanas aizsargķivere “100” ir pielāgojama un tā lieliski pielāgojas jūsu galvas izmēram.Tā ir pieejama trijos izmēros, no XS līdz M, un sākot no 48 līdz 58.Lai piemeklētu atbilstošo izmēru, uzvelciet to un noregulējiet.To ir vienkārši un ērti pielāgot neatkarīgi no jūsu galvas izmēra.

Komforts:

Lai pilnībā izbaudītu jāšanu, ir svarīgi justies patiesi ērti.“Fouganza” inženieri zirglietu siksnām pievienoja putas maksimālam komfortam.Ķiveres iekšpusē ir arī izņemamas un mazgājamas putas, kas jums patiks šajā aizsardzības līdzeklī.Putas zem zoda novērsīs saspiešanu, kas bieži notiek, kad bērni saņem savas pirmās jāšanas ķiveres.

Atbilstība:

Jāšanas aizsargķiverei “100” ir četru punktu sānu stiprinājumu sistēma.Pateicoties šiem četriem punktiem, kas savieno zirglietas ar korpusu, jāšanas ķivere ir labi atbalstīta uz galvas, lai nodrošinātu līdzsvarotu aizsardzību.Jūs varat rikšot vai auļot pēc sirds patikas: ja jūsu ķiveres izmērs ir piemērots, tā vienmēr sniegs jums atbilstošu aizsardzību.Vairāk nekādu bažu par jāšanas aizsargķiveri, kas krīt uz acīm un aizsedz skatu.

Ventilācija:

Tādēļ, ka poniji un zirgi brīžiem mēdz būt neparedzami un treniņa laikā var rasties citas negaidītas situācijas, jāšanas aizsargķiveres “100” dizaineri pievienoja papildu funkciju, lai palīdzētu jūs uzturēt vēsus:jāšanas aizsargķiverei visapkārt ir piecdesmit caurumi augšpusē karstuma novēršanai.Mūsu “Fouganza” komanda vēlējās pārliecināties, ka jūs iegūstat vairāk no savas jāšanas bez pārkaršanas.

Dizains:

Tikai tādēļ, ka jūs esat sācis jāt tikai tagad, nenozīmē, ka jums nevar būt labs aprīkojums.Jāšanas aizsargķiveres “100” dizaineri paturēja prātā šo:šī jāšanas aizsargķivere ir pieejama vairākās krāsās.

Viegla kopšana:

Rūpējoties par savu aizsargķiveri, notīriet tās ārpusi ar drānu.Strikti iesakām neizmantot šķīdinātājus vai citus spēcīgas iedarbības līdzekļus, kas varētu ietekmēt ķiveres efektivitāti un to sabojāt.Iekšējais izņemamais putu polsteris ir mazgājams aukstā ūdenī.Uzglabāšanai un transportēšanai, mazs auduma maisiņš pasargās to no netīrumiem, skrāpējumiem vai gaismas.

Aizsargķiveres pielāgošana:

Optimālai aizsardzībai, aizsargķiverei vajadzētu būtu tuvā kontaktā ar galvu, nesaspiežot to.Kad zirglietas ir pareizi pielāgotas, aizsargķiverei nevajadzētu slīdēt uz priekšu, atpakaļ vai uz sāniem.Jātnieku aizsargķiveres siksnai jāatrodas zem zoda, nevis tās priekšpusē.Tām vajadzētu būt pietiekami ciešām, lai apturētu aizsargķiveres kustēšanos, bet tām nevajadzētu jūs smacēt.

Triecienu amortizācija:

Aizsargķivere ir veidota, lai amortizētu triecienu, daļēji deformējoties ķiveres ārējam apvalkam vai aizsargmateriālam.Aizsargķivere samazina galvas traumu smagumu.Ķiveres aizsargspēja ir atkarīga no katra konkrētā negadījuma. Ne vienmēr aizsargķiveres valkāšana pasargā no nāves vai smagiem savainojumiem.

Lietošanas instrukcijas:

Mēs zinām, ka jūs nevarat sagaidīt, lai izmēģinātu savu aizsargķiveri, bet aizsardzības iemeslu dēļ, lūdzam izlasīt instrukcijas pirms lietošanas.Šī aizsargķivere ir paredzēta tikai jāšanai ar zirgu un to nevajadzētu izmantot motosportā, sniega sportā vai gaisa sportā.Diemžēl, ja jūs izvēlaties bobsleju, 1. formulu vai lidojumus ar deltaplānu, šī aizsargķivere neatbildīs jūsu vajadzībām.Mēs iesakām izvēlēties piemērotāku aizsardzību.

Kalpošanas ilgums:

Vai jums patīk sava jāšanas aizsargķivere “100”?Diemžēl, jūs nespēsiet to saglabāt mūžīgi.Lai nodrošinātu to, ka jūsu ķivere saglabā savu efektivitāti, iesakām pēc katra kritiena to nomainīt ar citu.Kaut arī tā var izskatīties lieliski, daži iekšēji bojājumi var būt nepamanāmi.Un pat ja jums paveicas, un jūs nekad nenokrītat no zirga, jums vajadzētu mainīt savu jāšanas aizsargķiveri ik pēc pieciem gadiem.

Preces atpakaļatdošanas nosacījumi personīgajam aizsargaprīkojumam.

Jāšanas ķivere ir IAL (individuālā aizsardzības līdzekļa) veids.

Pirms produkta iegādes pārliecinieties, ka tas jums ir piemērots (modelis, izmērs, krāsa).

Ja nepieciešams produktu atdot atpakaļ, jums jāpārliecinās, ka ir saglabātatā lietošanas instrukcija, etiķetes un, kur nepieciešams, arī oriģinālais iepakojums.Tas ļaus produktu pārdot atkārtoti.Kopīgiem spēkiemmēs varam izrādīt cieņu mūsu planētai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Neuzglabājiet karstuma avotu tuvumā, piemēram, tuvu apkures iekārtām vai saulainā laikā automobiļa bagāžas nodalījumā,jo tas var samazināt polistirola oderējuma aizsargājošās īpašības.

Lietošanas ierobežojumi

Jāšanai. Nomainiet jebkuru aizsargķiveri, kas ir cietusi.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Testēta neatkarīgā laboratorijā saskaņā ar esošo likumdošanu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Pilnvarotā iestāde N:2789, “Pourquery Financier”.