Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / PELĒKA
  • PELĒKA / BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu jātnieku komanda ir izstrādājusi šo ērto, izturīgo aizsargķiveri, lai kritiena gadījumā jūs aizsargātu, neatkarīgi no jāšanas veida, ar kuru nodarbojaties.

PRIEKŠROCĪBAS

Stabilitāte

Pārveidotas zirglietas, lai labāk piemērotos jātnieka galvai.

Aizsardzība pret triecienu

Izturīgā aizsargķivere ir pārbaudīta un sertificēta saskaņā ar EN1384:2017.

Ventilācija

Tehniskā ventilācijas sistēma uztur jūsu galvu vēsumā.

Lietotāja komforts

Ērtas siksnas un putas, lai samazinātu spiediena punktus.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Standarts:

Atbilst EN1384:2017.

Izmēri:

no 53. līdz 61. izmēram.

Viegls svars:

520 g (57. izmērs).

Aizsardzība:

Aizsargķiveres galvenais uzdevums ir aizsargāt jātnieka galvu. “520” modelim, kas mūsu darbnīcās ir ticis izlaists cauri gredzenam, ir korpuss, kas paredzēts, lai absorbētu daļu enerģijas triecienā ar daļēju apvalka un/vai aizsargmateriāla deformāciju. Kritiena gadījumā, nomainiet savu aizsargķiveri: bojājumi ne vienmēr ir redzami, un tie bieži ir atrodami produkta iekšpusē.

Komforts:

Viens no mūsu inženieru galvenajiem izaicinājumiem bija sniegt jums izturīgu, cietu, vieglu, īpaši ērtu aizsargķiveri.Lai to izdarītu, “Fouganza” komanda koncentrējās uz siksnu ergonomiskumu, jo tās pieguļ pie jātnieka sejas.Tās ir izgatavotas no mīksta, poraina poliestera patiesam komfortam.Noņemamā, veļasmašīnā mazgājamā cepure, kas ir piestiprināta pie aizsargķiveres, izmantojot “velcro” lentes sistēmu, satur putas, kuras ir precīzi novietotas, lai samazinātu spiediena punktus uz jūsu galvas.

Optimāla ventilācija:

Uz ponija vai uz zirga, būt par jātnieku nav viegli. Lai apturētu pārkaršanu un atbrīvotos no sviedriem, aizsargķivere “520” ir ārkārtīgi labi vēdināma. Pateicoties 27 caurumiem priekšpusē un virspusē, kā arī ventilācijas kanāliem zem čaulas, tā ļauj gaisam cirkulēt, lai uzturētu vēsumu. Gaiss iekļūst aizsargķiverē no tās priekšpuses un aizplūst caur aizmuguri. Vairs nekādu mitru matu jāšanas beigās.

Atbilstība:

Aizsargķivere, kas neaptver jūsu galvu un kustās apkārt, neatbilst tās galvenajam mērķim. Lai nodrošinātu labu saķeri, aizsargķivere “520” ir pilnībā pārveidota. Veicot dažādus testus, mūsu dizaineri nāca klajā ar ergonomisku sistēmu, kas sniedzas pāri jātnieka kaklam, to nesaspiežot, un nokļūst zem viņu zoda. Zirglietas atbilst jātnieka galvas formai, neļaujot tām pārvietoties. Tas nozīmē, ka aizsargķivere paliek pareizajā vietā. Mērķis ir sasniegts.

Izvēloties savu aizsargķiveri:

Mūsu aizsargķivere “520” ir pieejama vairākos izmēros, no 53. līdz 61. Lai gan “Decathlon” veikalos ir plašs klāsts, jūsu izmērs var nebūt pieejams. Neaizmirstiet, ka jūs varat pasūtīt arī mūsu tīmekļa vietnē. Lai iegūtu pareizo izmēru, izmēriet jūsu galvas apkārtmēru un uzmēriet aizsargķiveri. Jūsu aizsargķiverei ir jābūt piemērotai, lai tā varētu jūs pasargāt. Tātad, nekad nevajag iegādāties bērniem lielāka izmēra aizsargķiveri, pieņemot, ka to varēs valkāt arī, tad, kad viņi paaugsies.

Praktiska:

Jo vaļīgi fiksatori ne vienmēr ir praktiski jājot, tādēļ vairāki jātnieki treniņa vai jāšanas laikā izvēlas izlaist savus matus, aizsargķiverei “520” ir sava viltība. Viena no zirglietas siksnām šķērso kakla aizmuguri, un jūs to varat izmantot, lai zirgasti iespraustu starp apvalku un siksnu, lai noklīdušie matiņi neizbēgtu. Mēs esam par visu padomājuši.

Mazgājama, maināma cepure:

Ķiverei “520” ir cepure, kas izgatavota no putu materiāla un tīkliņauduma (elpojošs audums), kas nodrošina patiesu komfortu. Šī cepure, kas turas vietā ar efektīvu līplentes sistēmu, ir noņemama un mazgājama ar rokām aukstā ūdenī. Ja jūsu aizsargķiverei nav defektu, bet jūs vēlaties nomainīt tās komplektācijas iekšpusi, jūs to droši varat darīt. Jūs varat sev iegādāties jaunu putu cepuri, lai justos ērti, neiegādājoties pilnīgi jaunu aizsargķiveri.

Viegla kopšana:

Rūpējoties par savu aizsargķiveri, notīriet tās ārpusi ar lupatu.Mēs ļoti (vai pilnīgi) neiesakām izmantot šķīdinātājus vai citus agresīvos produktus, jo tie var ietekmēt aizsargķiveres īpašības un to sabojāt. Noņemamo iekšējo cepuri var mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C.

Uzglabāšanai un transportēšanai, mazs auduma maisiņš pasargās to no netīrumiem, skrāpējumiem vai gaismas.

Gluds izskats:

Aizsargķivere “520” ir pieejama dažādos modeļos, atkarībā no jūsu jāšanas stila un gaumes. Neatkarīgi no tā, vai tā ir krāsota vai pārklāta ar audumu, tai ir dažāds izskats, kas atbilst katra jātnieka vēlmēm. Daži cilvēki uzskatīs par prioritāti vienkāršās klasiskās versijas gludās līnijas, bet citi vēlēsies divkrāsu modeli. Kas attiecas uz mākslīgiem dimantiem, kā mēs zinām, tie patiks visiem iejādes faniem.

Aizsargķiveres pielāgošana:

Lai nodrošinātu optimālu aizsardzību, aizsargķiverei brīvi jāpieguļ galvai.Kad tā ir piesprādzēta, tai jābūt stingri uz galvas, un tā nedrīkst kustēties.Jātnieku aizsargķiveres siksnai jāatrodas zem zoda, nevis tās priekšpusē.Kad aizsargķivere ir piesprādzēta, siksnai stingri jātur aizsargķivere uz galvas, taču tā nedrīkst žņaugt.

Triecienu amortizācija:

Aizsargķivere ir veidota, lai amortizētu triecienu, daļēji deformējoties ķiveres ārējam apvalkam vai aizsargmateriālam.Aizsargķivere samazina galvas traumu smagumu.Ķiveres aizsargspēja ir atkarīga no katra konkrētā negadījuma. Ne vienmēr aizsargķiveres valkāšana pasargā no nāves vai smagiem savainojumiem.

Lietošanas instrukcijas:

Mēs zinām, ka jūs nevarat sagaidīt, lai izmēģinātu savu aizsargķiveri, bet aizsardzības iemeslu dēļ, lūdzam izlasīt instrukcijas pirms lietošanas.

Šī aizsargķivere ir paredzēta tikai jāšanai ar zirgu un to nevajadzētu izmantot motosportā, sniega sportā vai gaisa sportā. Diemžēl, ja jūs izvēlaties bobsleju, 1. formulu vai lidojumus ar deltaplānu, šī aizsargķivere neatbildīs jūsu vajadzībām. Mēs iesakām izvēlēties piemērotāku aizsardzību.

Dzīves ilgums:

Mēs iesakām nomainīt jūsu jāšanas aizsargķiveri piecus gadus pēc tās ražošanas datuma, kas ir norādīts uz etiķetes, ja jūsu aizsargķivere nekad nav cietusi triecienā un ir pienācīgi uzglabāta, saskaņā ar instrukcijām.



Bojājumi var nebūt redzami, tādēļ katra aizsargķivere, kas ir cietusi triecienā, ir jānomaina.

Personīgā aizsargaprīkojuma atgriešanas nosacījumi.

Jāšanas ķivere ir PPE (Personīgā aizsargaprīkojuma) veids.

Pirms pirkuma veikšanas pārliecinieties, ka produkts jums ir piemērots (modelis, izmērs, krāsa).Ja produktu nepieciešams atgriezt, jums būs jāpārliecinās, ka joprojām ir saglabātas tā lietošanas instrukcijas, ka etiķetes ir piestiprinātas un, ja nepieciešams, ir saglabāti arī aksesuāri un oriģinālais iepakojums.Tas ļaus šo produktu pārdot atkārtoti.Kopā mēs varam izrādīt cieņu mūsu planētai.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Neuzglabāt siltuma avotu tuvumā, piemēram, pie sildierīcēm vai automašīnu plauktā, kas ir saules apspīdēts, jo tas var pasliktināt polistirola polsterējuma aizsargājošās īpašības

Lietošanas ierobežojumi

Jāšanai. Nomainiet jebkuru aizsargķiveri, kas ir cietusi.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Pārbaudīta neatkarīgā laboratorijā saskaņā ar spēkā esošajiem noteikumiem.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Sertifikācijas organizācija Nr. 2008, Dolomiticert scarl