Filtri 0
Filtri 0
Display filters
10 Produkti

Drošība pirmajā vietā: riteņbraukšanas ķiveres bērniem

Bērnība ir brīnišķīgs laiks pilns piedzīvojumu un izklaides, un, protams, velosipēdu braukšana ir viena no bērnu iecienītākajām aktivitātēm. Lai nodrošinātu šo piedzīvojumu drošību, ķiveres ir neaizvietojami aksesuāri un preces, kas sniedz gan vecākiem, gan mazulim mieru un prieku. 

Ķiveres, tāpat kā citi bērnu velosipēdu aksesuāri, ir izstrādātas ar galveno mērķi - aizsargāt bērna galvu no traumām un nodrošināt drošību braukšanas laikā. Tās ir konstruētas, lai absorbētu triecienus un izplatītu spiedienu, mazinot ietekmi uz galvu. Šī nav tikai ražotāju kaprīze, bet arī vecāku sirdsmieram, lai ķivere bērniem nodrošinātu optimālu drošību, braucot ar velosipēdu.

Pārbaudiet interneta mājas lapā, cik plašs sortiments pieejams un vai ķiverē ir norādīti drošības standarti, piemēram, CE (Conformité Européenne) marķējums, kas garantē atbilstību Eiropas standartiem.

Pievilcīgs dizains un krāsas: rozā, zila, sarkana, melna - jebkurai gaumei

Lai gan drošība ir galvenais aspekts, ķiveres nāk arī ar pievilcīgiem dizainiem un krāsām, kas padara tos pievilcīgus mazulim. Dažādi zīmoli piedāvā dažādus modeļus ar bērnībai piemērotiem rakstiem, burtiem un krāsām, lai veicinātu bērnu vēlmi lietot šo aksesuāru, tādējādi bērns var izvēlēties, kas atbilst viņa personīgajam stilam.

Regulējama izmēra bērnu velo ķivere

Bērni strauji aug, tāpēc regulējama izmēra ķiveres ir būtiska funkcija. Šāda veida ķiveres piedāvā elastīgu siksnu un iestatīšanas iespējas, lai to varētu pielāgot bērna galvas izmēram, nodrošinot ērtu un drošu valkāšanu. Tā vecāki var būt mierīgi, zinot, ka ķivere var tikt pielāgota bērna augšanai un izmaiņām galvas izmērā.

Lai pareizi izvēlētos veloķiveres izmēru, ir svarīgi veikt precīzus mērījumus un ņemt vērā ražotāja norādījumus. Lai precīzi izmērītu bērna galvas apkārtmēru, ar mērlenti jāveic mērījums apmēram 1 centimetra augstumā virs uzacīm, tādējādi iegūstot precīzu rezultātu. Tā kā katrs veloķiveres ražotājs piedāvās savu izmēru tabulu un norādījumus, pārliecinieties, ka jūsu mērījumi atbilst ražotāja piedāvātajiem izmēriem. Reizēm ražotāji norāda vecuma diapazonu, kam ir piemērota katrs izmērs.

Ventilācija un komforts velosipēda ķiverēm

Ķiveres bieži ir aprīkotas ar ventilācijas atverēm, kas nodrošina gaisa plūsmu, lai novērstu pārkaršanu un saglabātu bērna komfortu ilgstošā velosipēda braukšanas laikā. Ražotāji gājuši vēl tālāk un piedāvā izvēlēties ķiveri ar papildus bērnu velo aksesuāriem, piemēram, iestrādātām saulessargiem vai uzliekamām brillēm, lai pasargātu bērna acis no spilgtās saules gaismas un pret kaitīgo saules staru ietekmi. 

Vērtīgi ieteikumi ķiveres izvēlē

Vecākiem ir svarīgi nodrošināt pareizo izmēru un modeli. Pirms iegādājaties ķiveri, izmēriet bērna galvas apkārtmēru un ņemiet vērā ražotāja ieteikumus par izmēru. Lietojot šo aksesuāru, pārliecinieties, ka tā ir sastiprināta pareizi un pietiekami cieši pieguļ, lai nodrošinātu efektīvu aizsardzību.

Dažas veloķiveres ir paredzētas dažādiem velosipēda veidiem, piemēram, MTB vai kalnu velosipēdiem. Iepriekš apsveriet, cik nopietni bērns nodarbosies ar velobraukšanu. Iegādājoties veloķiveri Decathlon veikalā, izmantojiet iespēju un izmēģiniet vairākus izmērus. Tādējādi jūs varat izjust, kura ķivere piedāvā vislabāko ērtumu bērnam. Vecākus var uzrunāt arī papildu funkcijas, piemēram, LED gaismiņām vai atstarotāji, lai bērns būtu redzams citiem ceļa lietotājiem, īpaši vakara stundās.

Velo ķivere ir kaut kas vairāk nekā vienkāršs aksesuārs - tas ir drošības palīglīdzeklis, kas palīdzēs jūsu bērnam baudīt velosipēda braukšanu, vienlaikus piedāvājot vecākiem sirdsmieru un prieku, zinot, ka viņu bērns ir drošībā un aizsargāts. Tāpat glabājiet veloķiveri sausā vietā un novietojiet to tā, lai tā nesabojātos.

Bērnu ķivere nepieciešama arī velokrēsliņā

Decathlon lepojas piedāvāt velosipēdu veloķiveri, kas paredzēta pavisam mazākajiem, vēl sēžot velokrēsliņā. Jā, drošība ir mūsu prioritāte, tāpēc piedāvājam šo ķiveri, lai nodrošinātu optimālu aizsardzību maziem piedzīvojumu meklētājiem, tāpēc veikalos gaidīti kā meitenes, tā zēni.

Ķivere ir aprīkota ar regulēšanas ripu, kas nodrošina optimālu piemērotību gan bērna galvai, gan ērtumu. Piemērota galvām ar apkārtmēru 44–49 cm, tā aptver plašu izmēru diapazonu, lai nodrošinātu derību dažāda vecuma bērniem. Pieejams dažādos krāsu un dizaina variantos, lai bērnam būtu prieks valkāt ķiveri. Brauciet droši, baudiet piedzīvojumus un rūpējieties par bērnu drošību kopā ar Decathlon ķiverēm!