Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8773682 4715220

Brīvā stila slēpošanas ķivere "FR900 Mips", melna/balta

120,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / BALTA
  • MELNA / BALTA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādāta brīvā stila slēpošanas cienītājiem, kas slēpo regulāri un kuri meklē vieglu, labi vēdināmu ķiveri ar MIPS tehnoloģiju.

PRIEKŠROCĪBAS

Saderība

Wedze ķiveres un maskas ir veidotas tā, lai tās veidotu 1, integrētu veselumu.

Ērta uzturēšana

Izņemams ķiveres polsterējums, to var mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C temp.

Viegls

M izmērs sver 500 g. ABS/iesmidzināts hibrīds.

Stabilitāte

Regulēšanas ripa galvas apkārtmēram un augstumam.3D austiņas.

Aizsardzība pret triecienu

EN 1077:2007 standarts (B kat.). MIPS tehnoloģija labākai aizsardzībai.

Ventilācija

Pastāvīga ventilācija ar slēpošanas un pastaigas režīmu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

MIPS tehnoloģija

Ķiverei FR 900 ir MIPS sistēma, kas neļauj tai sagriezties. Tās uzdevums ir samazināt trieciena radītu griešanās enerģiju un tādējādi samazināt smadzeņu bojājumu risku.

Šis slānis tikpat kā nerada berzi (dzeltenais slānis zem ķiveres oderes) un nodrošina daudzvirzienu kustību no 10 līdz 15 mm robežās, ja sitiens nāk ieslīpi. Tas ir paredzēts, lai samazinātu rotācijas spēku, kas tiek pārnests uz galvu un smadzenēm.

RECCO sistēma

RECCO® meklēšanas un glābšanas sistēmu veido divkāršā tehnoloģija, kas darbojas roku rokā ar slēpošanas kūrorta glābšanas komandām. Glābšanas komandu izmantotais RECCO® detektors izstaro virziena signālu. Jakā iestrādātais RECCO® atstarotājs atstaro signālu. Tas rada dzirdamu skaņu, kas ļauj glābšanas komandai nonākt līdz cietušajam, kam vajag palīdzību. Pirms dodaties uz kalnu, noteikti noskaidrojiet informāciju no kūrorta profesionāļiem

Hibrīda struktūra

ABS/uzsmidzināts slānis

Šo vieglo ķiveru čaulas konstrukcija ir veidota, uzsmidzinot slāni, kas būs ķiveres ārpuse, tieši uz EPS oderes.



Mazliet smagāka stingrā ABS čaula, kas atrodas tieši virs galvaskausa, uzlabo aizsardzību pret caursišanu (zari, akmeņi utt.)

Mēs iesakām mainīt jūsu slēpošanas ķiveri reizi 5 gados, ja vien pa šo laiku tā nav saņēmusi stingru triecienu

Ventilācija

FR 900 Mips ķivere nodrošina ļoti efektīvu ventilāciju.2 ventilācijas režīmi, pārvietojot ventilācijas atveri ķiveres aizmugurē:- Pasīvā ventilācijas sistēma:Tiek izmantota, kad esat apstājies.Izvada siltumu un mitrumu visos ķiveres augšējās daļas atvērumos.- Aktīvā ventilācijas sistēma: Tiek izmantota slēpošanas laikā.Gaiss ieplūst zem vāciņa, caur iekšējiem ventilācijas kanāliem un aizmugurējo izvades restīti.Šajā pozīcijā ķiveres augšējie atvērumi ir aizvērti.

Griežamās ripas sistēma

Jūsu ķiveres atbalstam ļoti svarīga ir pagriešanas ripa. Šī sistēma ar vieglas piekļuves ripu ļauj jums jebkurā brīdī viegli un precīzi regulēt aizdari pat ar uzvilktiem slēpošanas cimdiem. Tā sniedz arī komfortu un maksimālu drošību. Pagrieziet ripu pa labi ciešākai aizdarei vai pa kreisi — vaļīgākai.

Standarts EN 1077

Standarts EN 1077:2007 ir Eiropas standarts, kas attiecas uz ķiverēm, kuras izmanto galvaskausa aizsardzībai kalnu slēpošanā un snovbordā. Šis standarts pārbauda triecienu absorbēšanas spēju un pretestību pret caurduršanu.

Atgriešanas noteikumi (konkrēts produkts: individuālais aizsardzības līdzeklis)

Pārliecinieties par produkta piemērotību jūsu vajadzībām.

Pretējā gadījumā jūs to var atgriezt atpakaļ saskaņā ar mūsu noteikumiem un nosacījumiem, t.i. kopā ar visām instrukcijām, etiķetēm un, ja iesējams, kopā ar oriģinālo iepakojumu; to var izmantot atkārtoti. Kopā: Cienīsim savu planētu.

sastāvs

sastāvs

Pārklājums: 50.0% Akrilnitrila butadiēna stirols, 50.0% Polikarbonāts; Oderējums: 100.0% Polistirols; Putas : 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Neglabāt mitrā telpā vai siltuma avota tuvumā un nepakļaut UV staru iedarbībai. Pirms glabāšanas izžāvēt, ieteicams glabāt auduma somā.

Lietošanas ierobežojumi

Pēc trieciena gūšanas visas ķiveres ir jānomaina.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir pārbaudīti reālos apstākļos, kādiem tie ir domāti:sniegā, aukstumā un visos iespējamos apstākļos, ar ko ir iespējams saskarties slēpojot. Konstruēšanas komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un piegrieztņu veidotāji pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir konstruēts un izstrādāts, ir nevainojami atbilstoša izstrādājuma izmantošanai reālajos apstākļos.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Visas mūsu ķiveres ir apstiprinājusi neatkarīga sertificēta laboratorija.

Videoklipi