Filtri 0
Filtri 0
VAN RYSEL Kods. 8500028 2385962

Riteņbraukšanas ķivere “RoadR 100”, melna

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / BALTA
  • MELNA / BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šo ķiveri mūsu dizaineri radījuši riteņbraucējiem, kuri sākuši nodarboties ar šosejas riteņbraukšanu un vēlas vienkāršu, viegli regulējamu un ventilētu ķiveri.

B'twin Aerofit 900 “mazā māsa” ar līdzīgu aerodinamisko dizainu. Platas ventilācijas atveres neļaus pārkarst. Atvieglota pievilkšana ar ripu ķiveres aizmugurē.

Pārklājums: 100.0% Polikarbonāts; Sprādzes: 100.0% Polioksimetilēns; Putas : 100.0% Poliuretāns; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Atvieglota ķiveres pielāgošana, pateicoties gredzena stiprināšanas sistēmai.

Svars

Viegla, kompakta veloķivere. Izmēra M svars ir 240 g.

Ventilācija

3 platas ventilācijas atveres pieres daļā neļaus pārkarst.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pieejamie izmēri

M izmērs = 55‒59 cm.

L izmērs = 59‒62 cm.

Svars

M izmērs = 240 g.

L izmērs = 300 g.

Atgriešanas noteikumi individuālajiem aizsardzības līdzekļiem

Pārliecinieties, vai šis produkts ir jums piemērots.



Ja tas tā nav, lūdzu, atgrieziet vai apmainiet to saskaņā ar mūsu atgriešanas noteikumiem. Lūdzu, atgrieziet to kopā ar instrukcijām, etiķetēm un oriģinālo iepakojumu, lai tam varētu atjaunot pārdošanas izskatu.

Uz ko attiecas standarts EN 1078?

Atbilst standartam EN 1078 velosipēdiem, skrituļslidām un skrituļdēļiem. EN 1078 ir Eiropas standarts, kas nosaka prasības un testēšanas metodes riteņbraukšanas, skeitborda un skrituļslidošanas ķiverēm.

Šajā standartā ir atrunāti šādi aspekti: konstrukcija, tostarp arī redzamības lauka, triecienu absorbējošas īpašības, aizdares sistēmas īpašības, tostarp zoda siksnas un stiprināšanas ierīces efektivitāte, marķējums un informācija.

sastāvs

sastāvs

Pārklājums: 100.0% Polikarbonāts; Sprādzes: 100.0% Polioksimetilēns; Putas : 100.0% Poliuretāns; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Lai nepieļautu pāragru ķiveres nolietojumu, to ieteicams nepakļaut ultravioletajam starojumam (tiešiem saules stariem).<br /> Nepakļaut augstas temperatūras iedarbībai (maks. temp. 60 °C); uzglabāt sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota motosportam.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

1 Gadi