Filtri 0
Filtri 0
OFFLOAD Kods. 8550433 2776179

Vīriešu aizsargājoši regbija apakššorti “R500”, melni/dzelteni

24,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA / DZELTENA
  • MELNA / PELĒKA / DZELTENA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu darbinieki izstrādāja šos regbija apakššortus, lai aizsargātu spēlētāju augšstilbus, gurnus un muguras lejasdaļu no triecieniem treniņos un spēlēs.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Termiski veidoti putu ieliktņi, kas aptver ķermeni.

Izturība

Izturīgs materiāls, nostiprinātas vīles un cieši pieguļošs griezums.

Aizsardzība pret triecienu

EVA putu (10 mm) aizsardzība.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Apakššorti, kas tiek nepārtraukti uzlaboti, uzklausot jūsu atsauksmes

Uzklausot mūsu klientu un lietotāju atsauksmes, mēs pārveidojām aizsardzības zonas uz augšstilbiem un konkrēti palielinājām aizmugures zonas izmēru, lai nodrošinātu lielāku aizsardzību pret jebkādiem spēles laikā saņemtiem triecieniem. Lietojiet šo piederumu kopā ar vienu no plecu polsteru modeļiem, tādējādi nokomplektējot visu ekipējumu un iegūstot labu aizsardzību spēles laikā.

Kopīgi izstrādāts modelis

Mūs aizsardzības ekipējums ir izstrādāts, sadarbojoties ar mūsu tehniskajiem partneriem: Juandri Krīgeru, Bernardu Lerū, Ediju Ben Arū un Džonatanu Visņevski, kas spēlē Top 14 regbija līgā.

Viņi palīdz mums uzlabot produktus, iesaistoties visos izstrādes procesa posmos un pārbaudot tos testos īstas spēles apstākļos.

CE marķējums

CE marķējums (spēkā kopš 1993. gada) ir galvenā norāde par ražojuma atbilstību ES tiesību aktiem un tas nodrošina brīvu preču apgrozījumu Eiropas tirgū.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 11.0% Elastāns, 89.0% Poliesteris; Putas : 100.0% Polietilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabāt sausā un labi vēdināmā telpā un sargāt no mitruma.

Lietošanas ierobežojumi

Īpaši regbija spēlēm apstiprināts produkts.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkts izstrādāts, sadarbojoties ar tehniskajiem partneriem Bernardu Lerū un Ediju Ben Arū (French international), un Juandri Krīgeru (South African international). Produktu izmantojuši daudzi Top 14 spēlētāji.

Garantija

2 Gadi