Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šīs boksa ķepas ir izstrādātas, lai palīdzētu palielināt boksēšanās ātrumu, spēku un precizitāti. Pārdod pārī.

PRIEKŠROCĪBAS

Ergonomiska saķere

Liels ieliktnis tur jūsu roku labākā pozīcijā.

Aizsardzība pret triecienu

Vairāk aizsardzības abās ieliktņa pusēs pateicoties 5 blīvuma putām.

Pretestība pret berzi

Poliuretāna (PU) apvalks trieciena zonā – lielāka aizsardzība pret nolietojumu.

Stabilitāte

Papildus cimdiem baudiet īpaši labu atbalstu pateicoties ķepu līplentes siksnai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ķepa, kas izstrādāta efektīvam tvērienam.

Otrajā ķepas pusē (un tādējādi turot tās), jums ir izstrādājums, ko ir viegli lietot un kas ir labi pielāgots rokām – šeit ir atšķirība. Sevišķi biežiem treniņiem! Tāpēc pievienojām līplentes siksnu cimdam, lai nodrošinātu, ka tā labāk turas uz jūsu rokas. Ķepa turas labāk, un, ja ir nepieciešams izmantot roku, ķepa paliek piestiprināta jūsu plaukstas locītavai. Pirkstus klāj tīkls falangu aizsardzībai.

Kā apvienot komfortu un aizsardzību, bieži trenējoties

Tāpēc jums nav jāizvēlas starp diviem kritērijiem – mūsu izstrādājums atbilst abiem. Izturībai triecienam pakļautā zona ir pārklāta ar PU apvalku, kas ir rūpīgi izstrādāts, lai izturētu berzi un nolietojumu. Komfortam ķepas aizmugurējā daļā ir zamša imitācijas ieliktnis, kas absorbē enerģiju plaukstas locītavā un aizsargā pret svīšanu. Lai apvienotu abus, vairāki putu slāņi, kas salīmēti kopā, absorbē enerģiju un tādējādi aizsargā no triecieniem.

Iepazīstināšana ar mūsu ķepu dizainu!

Pastiprinātai sajūtai, turot ķepu, mēs pievienojām mākslīgā zamša apvalku ķepu aizmugurējā daļā, kā arī putas siksnas iekšienē, kas nonāk saskarē ar plaukstas locītavu. Ķepa ir izliekta, lai padarītu to ergonomisku un ļautu dabiskāk absorbēt triecienu. Tā kā mērķis, trenējoties ar ķepām, ir apvienot ātrumu un precizitāti, mēs novietojām nelielu mērķi ieliktņa centrā.

Kā mēs veidojām izstrādājumu?

No sākuma vēlējāmies izveidot izstrādājumu, kas labi piemērots gan treneriem, gan pašiem bokseriem. Tādēļ, sākot no 2018. gada februāra, mūsu 4 personu modelētāju komanda uzsāka sarunas ar mūsu piegādātājiem un pārdefinēja mūsu iekšējos standartus prasību paaugstināšanai. Pēc tam sekoja iekšējie testi, kuros piedalījās 20 bokseri, un testi sporta klubos. Tāpēc esam lepni parādīt izstrādājumu, kas ir ergonomisks, tehnisks un lieliski izskatās!

Padoms par ķepām

Ir obligāti jātrenējas, izmantojot ķepas, ja vēlaties uzlabot savu tehniku. Jūs strādājat ar partneri, kas jums saka, kādu sitienu veikt kamēr pārvietojaties (jūsu sitienu kombinācijas kļūst mazāk mehāniskas, nekā izmantojot smagu boksa maisu).

Mērķis ir iemācīties dažādas kombinācijas, uzlabot jūsu precizitāti un ātrumu, praktizējot treniņsacīkšu paņēmienus.

Ir bezgalīgi daudz kombināciju, kas vēl vairāk veicina motivāciju treniņā.

Izmēri

Augstums: 25 cm;

platums:21 cm;

biezums: 4,5 cm;

svars (1 vienība): 650 g.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Neizmantojiet ķepas kā boksa cimdus

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi