Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • TIRKĪZA / HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Arpenaz 4.1 ģimenes telti izstrādāja mūsu entuziastu komandas 4 tūristiem, kuri vēlas telti 1 guļamzonu un 1 plašu dzīvojamo telpu saviem ceļojumiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta montāža/demontāža

Vienkārša uzstādīšana, izmantojot mietiņu krāsainos marķierus.

Ērta pārvietošana

Taisnstūra pārklājs | 60 cm x 24 cm x 24 cm | 35 litri | 10,2 kg

Ietilpība

Guļamtelpa:240x210 cm | Dzīvojamā telpa cilvēka augumā:5 m2 ar bļodveida grīdu

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdens kolonna (Schmerber): tents >2000 mm; grīda >2400 mm.

Siltuma samazinājums

Tents virs dzīvojamās zonas kondensāta samazināšanai.

Tumša krāsa

Audums UPF 30: laiž cauri dienas gaismu un nodrošina nelielu UV staru filtru.

Aizsardzība pret vēju

Iztur 6 balles stipru vēju — aptuveni 50 km/h | Vēja tuneļa tests

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dzīvojamā telpa un guļamtelpa

Dzīvojamā telpa 5 m2, maksimālais augstums telts iekšpusē 1,90 m.

Šī telts ir aprīkota ar nolokāmu vannas formas pamatni pie ieejas lietus gadījumā un aizveramu caurspīdīgu logu.

Katrā telts guļamtelpā ir paredzēts ievietot maksimāli četrus 60 cm platus matračus. Tajā var arī apmesties pāris, kas vēlas ļoti lielu guļamtelpu.

Uzstādīšana un izjaukšana

Pieejami ir trīs mietiņi, kurus ievieto attiecīgajos kanālos. Uzstādīšanu atvieglo krāsu marķējums.



Telts uzstādīšanā ir ieteicams piedalīties 2 personām.

Aizsardzība pret sauli

Tenta materiāls nodrošina UPF 30 aizsardzību pret sauli.

Uzmanību! Pievērsiet uzmanību, ka liels daudzums UV staru var iekļūt arī caur vienkārši atvērtajām durvīm.

Ventilācija

Telts tents ar ventilācijas sistēmu virs dzīvojamās telpas nodrošina gaisa cirkulāciju un samazina kondensāta veidošanos telts iekšpusē. Augstās ventilācijas lūkas ir novietotas telts priekšpusē un aizmugurē, un pie durvīm un guļamtelpas aizmugurē ir augsti pretodu tīkli.

Aizsardzība pret vēju

Mēs pārbaudām teltis vēja tunelī uz pagriežamas platformas. Mērķis ir pakļaut katru telts pusi vienādai vēja intensitātei.

Ja telts ir pareizi uzstādīta un visas atsaites virves ir nostiprinātas, šī telts ir piemērota dzīvošanai 6 baļļu (50 km/h) stiprā vējā.

Ūdensnecaurlaidīgas un līmētas vīles

Mēs pārbaudām teltis, lai noteiktu ūdensnecaurlaidību.Pirmais tests tiek veikts laboratorijā — 3 stundas ar 200 litriem ūdens 1 stundā uz 1 m2, kas atbilst tropiskai lietusgāzei ar 200 mm lietus stundā. Otro testu veic mūsu komandas reālos apstākļos. Telts ir aprīkota ar 2000 mm lielu poliestera tentu, kas apstrādāts ar poliuretāna pārklājumu.Šuves ir ūdensnec., līmētas ar termiski noslēgtām līmlentēm un komplektācijā iekļauts 140 g/m2 polietilēna zemes pārklājs.

Labošana

Kā dizaina speciālisti un praktiski lietotāji, kas mīl dabisko vidi, mēs rūpējamiem par savu produktu ilgtspējību. Tāpēc visas teltis ir izgatavotas tā, lai tās ir iespējams salabot. Rezerves detaļas un mietiņu labošana ir pieejama, apmeklējot vietējo Decathlon veikala darbnīcu vai mūsu tīmekļa vietni.

Loki un mietiņi

Mietiņi. Visi mūsu mietiņi ir izgatavoti no stiklšķiedras, un tiem tiek veiktas divkāršas kvalitātes pārbaudes. Tādējādi tiek garantēta viena no labākajām pretestībām pret salūšanu.

Telts mieti — visi mieti ir izgatavoti no tērauda, un to diametrs ir 6 mm.

Padoms par apkopi

Mūsu tūrisma teltis ir paredzētas retai izmantošanai brīvā dabā (4 nedēļas gadā), dodoties pārgājienā vai baudot lieliskas dabas skatus. Nepārtraukta UV staru iedarbība vairākas nedēļas var bojāt audumu. Šis izstrādājums netiek klasificēts kā dārza mēbele, un to nav paredzēts pastāvīgi atstāt ārpus telpām. Lai garantētu šīs telts maksimālu izturību, ir svarīgi to uzglabāt, ja tā netiek izmantota.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām telti, arī apakšu, dabiski izžāvēt brīvā dabā. Pēc tam to var novietot glabāšanai bez nepatīkamu aromātu vai pelējuma veidošanās riska.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota pastāvīgai uzstādīšanai brīvā dabā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu partneru laboratorijas, kā arī mūsu pašu laboratorijas veicina Quechua telšu inovāciju un izstrādi. Apjomīga analīze un pieredze ļauj mums garantēt šo izstrādājumu tehniskās īpašības (izturība pret vēju, hidroizolācija, izturība).

Garantija

3 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu mūsu prasības, Quechua produkti ir testēti tādos apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties nakts laikā pārgājienos brīvā dabā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū. Šādi tiek garantēta kvalitatīva telts.